vebeklenen update..bada os 1.2 wave 723 için kieste

Sponsorlu Bağlantılar

kemko89

Üye
    Konu Sahibi
vebeklenen update..bada os 1.2 wave 723 için kieste
an ititbariyle bada os1.2 kieste güncelleme mümkün .beklemelere son multiloader e gerek yok. su an güncelleme yapıyyorum ancak 8500 için durum ne bilgim yok ben wave 723 te günceleme yapıyorum güncelleme sonucunu buradan paylaşacağım.

erem.qns

erem.qns

Üye
8500 için görünmüo :(

fthtsdmr

fthtsdmr

Üye
8500 de bir halt yok.Samsung iyi dileklerimi iletiyorum burdan.

ganster86

Üye
way anasını be böyle işmi olur 8500 için hiç bi halt yok nasıl iş yaw.

--------------- Ekleme ---------------

walla bi daha samsung alırsam ne olayım.

kemko89

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme görünmesine ve başlamasına rağmen güncellemeyi başarısız gösteriyor yani anlayacağınız bada 1.2 yalan oldu tekrara deneyip bilgilendireceğim sizi buradan.ancak güncelleme kieste net bir biçimde görünüyor.

ganster86

Üye
güncelleme görünmesine ve başlamasına rağmen güncellemeyi başarısız gösteriyor yani anlayacağınız bada 1.2 yalan oldu tekrara deneyip bilgilendireceğim sizi buradan.ancak güncelleme kieste net bir biçimde görünüyor.
1.2 olduğuna eminmisin?

hsahin4

hsahin4

Üye
1.2 olduğuna eminmisin?
Telefonu wifi ile bağlayıp, güncellemeleri kontrol edermisin? Hala 1.2 güncellemesi görünüyormu?
Yani bana biraz tuhaf geldi, 8500 için güncelleme yokken nasıl olurda 723 için 1.2 güncellemesi olur anlayamadım. Bu nasıl bir stratejidir Samsung efendi?

ganster86

Üye
Telefonu wifi ile bağlayıp, güncellemeleri kontrol edermisin? Hala 1.2 güncellemesi görünüyormu?
Yani bana biraz tuhaf geldi, 8500 için güncelleme yokken nasıl olurda 723 için 1.2 güncellemesi olur anlayamadım. Bu nasıl bir stratejidir Samsung efendi?
1 dk bakıcam

erem.qns

erem.qns

Üye
bende baktım wifi dan halen indirme başarısız dio.
Kies'dede bişi yok

ganster86

Üye
baktım indirme basarısız diyor(yaklasık 1 haftadır indirme basarısız yazıyor)

bence wave 723 e gelen 1.2 değil.

güncellemeyi yükledikten sonra bizi bilgilendirirmisin wave 723 e gelen 1.2 mi?

tulkas

tulkas

Üye
Arkadaşlar forumdonanım sitesinde 2.0 8500'e geleceği resmi dilden belirtilmiş diye bir haber vardı.

Hem vave 723 gelip 8500'e gelmemesi normalmi ? Bi yanlışlık vardır

playaa

Üye
ya arkadaslar xxjk1 kullaniyorum kies hata veriyo kies güncel ama bu telefonun güncellemesi yapilamaz hatasi aliyorum ne yapmam lazim??? bi yardimci olun

erem.qns

erem.qns

Üye
ya arkadaslar xxjk1 kullaniyorum kies hata veriyo kies güncel ama bu telefonun güncellemesi yapilamaz hatasi aliyorum ne yapmam lazim??? bi yardimci olun

Multiloader ile firmware fln attınmı telefona ?

bygeforce

bygeforce

Üye
du bakalım kies 2.0 da bişey göründüğü falan yok güncelleme ile ilgli olmassa bide 1.5 yükleyeyim sonucu yazarım... bu arada güncelleyen arkadaş var mı=?

ganster86

Üye
ya simdi wave 723 e 1.2 güncellemesi geldimi gelmedimi? hiç yükleyen yok mu?

bygeforce

bygeforce

Üye
vallaha ben ne 2.0 da ne de 1.5 kies de güncelleme falan göremedim sanırım arkadaşlar kafa bulmuşlar...:hmmm

lordox96

Üye
Hiç bir şey yok beyler. Boşuna heyecan yaptırıyorsunuz adama.

bygeforce

bygeforce

Üye
yaw arkadaş ayıp ya... milleti umutlandırıyosun boş yere... yakıştıramadım...

ganster86

Üye
bende diyorum s8500 e 1.2 gelmeden neden w723 e geliyor:D

Üst Alt