kemko89
Üye
1.2 olduğuna eminmisin?güncelleme görünmesine ve başlamasına rağmen güncellemeyi başarısız gösteriyor yani anlayacağınız bada 1.2 yalan oldu tekrara deneyip bilgilendireceğim sizi buradan.ancak güncelleme kieste net bir biçimde görünüyor.
Telefonu wifi ile bağlayıp, güncellemeleri kontrol edermisin? Hala 1.2 güncellemesi görünüyormu?1.2 olduğuna eminmisin?
1 dk bakıcamTelefonu wifi ile bağlayıp, güncellemeleri kontrol edermisin? Hala 1.2 güncellemesi görünüyormu?
Yani bana biraz tuhaf geldi, 8500 için güncelleme yokken nasıl olurda 723 için 1.2 güncellemesi olur anlayamadım. Bu nasıl bir stratejidir Samsung efendi?
baktım indirme basarısız diyor(yaklasık 1 haftadır indirme basarısız yazıyor)Telefonu wifi ile bağlayıp, güncellemeleri kontrol edermisin? Hala 1.2 güncellemesi görünüyormu?
Yani bana biraz tuhaf geldi, 8500 için güncelleme yokken nasıl olurda 723 için 1.2 güncellemesi olur anlayamadım. Bu nasıl bir stratejidir Samsung efendi?
güncellemeyi yükledikten sonra bizi bilgilendirirmisin wave 723 e gelen 1.2 mi?güncelleme görünmesine ve başlamasına rağmen güncellemeyi başarısız gösteriyor yani anlayacağınız bada 1.2 yalan oldu tekrara deneyip bilgilendireceğim sizi buradan.ancak güncelleme kieste net bir biçimde görünüyor.
ya arkadaslar xxjk1 kullaniyorum kies hata veriyo kies güncel ama bu telefonun güncellemesi yapilamaz hatasi aliyorum ne yapmam lazim??? bi yardimci olun
evet atmıs xxjj1 diyor avrupa yazılım kies te güncelleyemessin telefonu orjinal yazılıma dönmelisin.Multiloader ile firmware fln attınmı telefona ?