vebeklenen update..bada os 1.2 wave 723 için kieste

Sponsorlu Bağlantılar

bygeforce

bygeforce

Üye
bende diyorum s8500 e 1.2 gelmeden neden w723 e geliyor:D

sorma ben zaten isyanlardaydım bada ya :) bu muhabbetti görünce geçici bir heyacan patlaması yaşadım zaten oda patladı bitti :D

omaray

Üye
elimdeki telefonu kaktırabilirsem hemen kaktırıp alacam iphone hergün yeni uygulama program cart curt. saçma sapan işlerle uğraşmıyacam.

playaa

Üye
nasil döndürcez orjinale :D ? elimde xxjid var o olmazmi? orjinale dönmeyi bilmiyorum valla :D

az1986

az1986

Üye
723 e 1.2 gelemez o telin gucu yetmez zaten 1.2-ye

TozteL

Üye
Arkadaşlar forumdonanım sitesinde 2.0 8500'e geleceği resmi dilden belirtilmiş diye bir haber vardı.

Hem vave 723 gelip 8500'e gelmemesi normalmi ? Bi yanlışlık vardır

kardeş bu konunun linkini verebilirmisin

az1986

az1986

Üye
arkadaş ben o siteni okudum ve bu metinin sana hem ruscasını orjinal olarak yazıyorum hemde tercümesini yazıcam
"Жаль только вот нет информации о изменениях и новшествах которые будут включены в прошивку bada 1.2 для bada смарфтонов 5 и 7 серии."
"Ne yazık ki, burada ki, bilgiler Bada 1.2 nin Smartfonların 5 ve 7 - ci seriyalarına geleceyi hakkında hiç bir bilgi yok" burada ki 5, S5250 7 ise S7230 bildirmekde rusca bilmiyorsan öyren

--------------- Ekleme ---------------

verdiyin site içinde çok teşekür ederim iyi bilgiler var burada

HotBiber

Üye
arkadaş ben o siteni okudum ve bu metinin sana hem ruscasını orjinal olarak yazıyorum hemde tercümesini yazıcam
"Жаль только вот нет информации о изменениях и новшествах которые будут включены в прошивку bada 1.2 для bada смарфтонов 5 и 7 серии."
"Ne yazık ki, burada ki, bilgiler Bada 1.2 nin Smartfonların 5 ve 7 - ci seriyalarına geleceyi hakkında hiç bir bilgi yok" burada ki 5, S5250 7 ise S7230 bildirmekde rusca bilmiyorsan öyren

verdiyin site içinde çok teşekür ederim iyi bilgiler var burada
kardeş şimdi wave 723'e gelmiyecek mi ya bada 1.2 :(Ben o metni türkçeye çevirdiğimde
''In resmi web sitesinde Samsung , çalışanları smartphone duyurdu var yakında Samsung S5250 Dalga , Dalga S7230 , S5330 Dalga II sürümü için bir firmware güncellemesi alacaksınız 1.2 Bada .

Köy yetkilileri şirket, firmware zaten test ediliyor ve Şubat ayında zaten olacak güncellenmiş dedi!

Sadece yazık burada firmware dahil herhangi bir bilgi hakkında olacak yenilikleri değişiklikleri ve bada 1.2 serisi için bada smarftonov 5 ve 7.

Acı, bekle ve umut =)'' böyle oldu bu sürümler için firmware güncellemesi alacaksınız diyor bada 1.2 ama şu sadece yazıkla başlyana cümleyi tam anlıyamadım.

az1986

az1986

Üye
arkadas burda 1.2 bu 5 ve 7 ci seriyalara gelmesi hakda bir bilgi yok diyor arkadas burada yazmis ki ben gunceledim biz de yedik boylece banada site veriyor ki burada var bak gorursun diye olurmu boyle cocukca seyler biraz mantikli olun. olmayan seyleri kafadan atmayin anlata biliyormuyum belki gelir 1.2 S7230 e onu yalniz samsung bilir yalniz oyle bir guncelleme olmadigni kabulensin kiesde ta S8500 gelmemiske S7230 veya S5250 nasil gele bilir ki, akil var mantik var. Lutfen konu acanda biraz gercekci olun ki konun mantigi olsun boyle sacma sapan uzanmasin burasi forum yani chat diyil aralarindaki fark Chat konusmak icin forum ise bilgi transferi icin planlasdirilib cocukca yalanlar icin diyil

nikolai_770

Üye
ben wave 723 kullanıyorum.geçen gün güncelleme var diye samsung apps uyardı.güncellemye çalıştım %100 olunca hata verdi yüklemedi.sonra samsung apps açılmadı.format attım açtığımda samsung apps silinmiş.bada 1.1 den bada 1.2 ye güncelleme istiyor.hangi forum sitesine baktıysam herkes bu konudan şikayetçi.ancak kimi multiloader le bu sorunun çözüleceğini kimi de kies le çözüleceğini savunuyor.ben çözmeye çalıştım ama bi sonuç alamadım.anlamadım da doğrusu.bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşların acil yardımlarını bekliyorum..

HotBiber

Üye
tmmda 1.2 gelcek mi şimdi wave 723 e

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
723 kullanıyorum kieste güncelleme uyarısı veriyor güncelleme yapmak istediğimdeyse telfnla pc bağlantısı kesiliyor. sorun ne olabilir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

HotBiber

Üye
ஐ๑göкнαη๑ஐ;3181391' Alıntı:
723 kullanıyorum kieste güncelleme uyarısı veriyor güncelleme yapmak istediğimdeyse telfnla pc bağlantısı kesiliyor. sorun ne olabilir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
kardeş beni msn ne ekle [email protected] sana ordan söyliyeyim sorununun cevabını:oke:

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
msn eklemiyorum. burası bir paylaşım sitesi herkes bildiğini paylaşacak ki diğer arkadaşlara da yardımcı olalım. eğer bildiğin bir şey varsa burda paylaş

HotBiber

Üye
ஐ๑göкнαη๑ஐ;3181765' Alıntı:
msn eklemiyorum. burası bir paylaşım sitesi herkes bildiğini paylaşacak ki diğer arkadaşlara da yardımcı olalım. eğer bildiğin bir şey varsa burda paylaş
kardeş güncellemyi kies 1.5.3 ile yaparsan sorun ortadan kalkar :oke: ve dediğindede haklısın:oke:

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
teşekkür ederim kardeşim deneyeceğim

HotBiber

Üye
ஐ๑göкнαη๑ஐ;3181990' Alıntı:
teşekkür ederim kardeşim deneyeceğim
kardeş bu arada msn ni verebilir misn gerçekten önemli bi konu ordan konuşsak çok iyi olur nolur :ağlarım:

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
öncelikle kardeş dye hitap ettiğin kişi senden 11 yaş büyük bu bir. ikincisi msn vermiyorum verenleri de eklemiyorum önemli bir konuysa pm atarsın. bilgim dahilinde bir şeyse eğer yardımcı olurum.

bu arada yazılım güncelleştirmeyi dediğin şekilde yaptım. teşekkür ederim yardımların için

Üst Alt