bygeforce
Üye
bende diyorum s8500 e 1.2 gelmeden neden w723 e geliyor![]()
sorma ben zaten isyanlardaydım bada ya
bu muhabbetti görünce geçici bir heyacan patlaması yaşadım zaten oda patladı bitti 
bende diyorum s8500 e 1.2 gelmeden neden w723 e geliyor![]()
bu muhabbetti görünce geçici bir heyacan patlaması yaşadım zaten oda patladı bitti 
nasil döndürcez orjinale? elimde xxjid var o olmazmi? orjinale dönmeyi bilmiyorum valla
![]()
Arkadaşlar forumdonanım sitesinde 2.0 8500'e geleceği resmi dilden belirtilmiş diye bir haber vardı.
Hem vave 723 gelip 8500'e gelmemesi normalmi ? Bi yanlışlık vardır
elimdeki telefonu kaktırabilirsem hemen kaktırıp alacam iphone hergün yeni uygulama program cart curt. saçma sapan işlerle uğraşmıyacam.

723 e 1.2 gelemez o telin gucu yetmez zaten 1.2-ye
kardeş şimdi wave 723'e gelmiyecek mi ya bada 1.2arkadaş ben o siteni okudum ve bu metinin sana hem ruscasını orjinal olarak yazıyorum hemde tercümesini yazıcam
"Жаль только вот нет информации о изменениях и новшествах которые будут включены в прошивку bada 1.2 для bada смарфтонов 5 и 7 серии."
"Ne yazık ki, burada ki, bilgiler Bada 1.2 nin Smartfonların 5 ve 7 - ci seriyalarına geleceyi hakkında hiç bir bilgi yok" burada ki 5, S5250 7 ise S7230 bildirmekde rusca bilmiyorsan öyren
--------------- Ekleme ---------------
verdiyin site içinde çok teşekür ederim iyi bilgiler var burada
Ben o metni türkçeye çevirdiğimde kardeş beni msn ne ekle [email protected] sana ordan söyliyeyim sorununun cevabınıஐ๑göкнαη๑ஐ;3181391' Alıntı:723 kullanıyorum kieste güncelleme uyarısı veriyor güncelleme yapmak istediğimdeyse telfnla pc bağlantısı kesiliyor. sorun ne olabilir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

kardeş güncellemyi kies 1.5.3 ile yaparsan sorun ortadan kalkarஐ๑göкнαη๑ஐ;3181765' Alıntı:msn eklemiyorum. burası bir paylaşım sitesi herkes bildiğini paylaşacak ki diğer arkadaşlara da yardımcı olalım. eğer bildiğin bir şey varsa burda paylaş
ve dediğindede haklısın
kardeş bu arada msn ni verebilir misn gerçekten önemli bi konu ordan konuşsak çok iyi olur nolurஐ๑göкнαη๑ஐ;3181990' Alıntı:teşekkür ederim kardeşim deneyeceğim