n8 takıldı yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokaycan

Üye
    Konu Sahibi
n8 takıldı yardım lütfen
arkadaşlar n8 kullanıcısıyım. uygulama açarken telefonum takıldı ve hiçbir işlem yapamıyorum yardım edin. bu sorunu nasıl düzeltebilirim..

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
sim kartı çıkart telefonu kapatım aç

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
abi sizde ossursaniz burasi koktu yardim edin nasl gitcek koku diceksnz :kop::kop:

gokaycan

Üye
    Konu Sahibi
üst kısımdaki kapatıp açma düğmesi bir işe yaramıyor. sim kartı çıkarıp taktım ama düzelmedi sorun

--------------- Ekleme ---------------

abi sizde ossursaniz burasi koktu yardim edin nasl gitcek koku diceksnz :kop::kop:

telefon hiçbir işlemi yapmıyor o yüzden yardım istedim

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
dostm menu tusuna basilip tutup telefonunu kapat ayni sekilde ac teleini menu tusuna basark

one_serhat

one_serhat

Üye
arkadaş telefonun açma kapama tuşuna 8 saniye basılı tut telefon titreyecek ve kapanacak sonra sorunsuz şekilde açabilirsin yapınca haber ver merak ettim

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
şarjın az sa bitmesini bkle bittikten sonra aç :D

gokaycan

Üye
    Konu Sahibi
menü tuşuda işe yaramıyor kapatmıyor telefonu. ekranda güvenlik uyarısı var ve uyarının seçeneklerine tıkladığımda işlem yapmıyor

gokaycan

Üye
    Konu Sahibi
açma kapama düğmesine 8 saniye basılı tutunca kapandı sağolun. akşam akşam sizide rahatsız ettim kusura bakmayın :) teli daha bugün aldım. daha ilk gün heyecanı :) ama bu basılı tutma süresi daha kısaydı diğer modellerde o yüzden işe yaramadı diye düşündüm.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
onemsiz dostum :) + teli acinca o programi sil telini mahvetti baksana :D

gokaycan

Üye
    Konu Sahibi
program değil aslında zippo uygulaması :) birde yapmam gereken güncellemeler neler ? hangilerini yapayım hangilerini yapmayayım

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
hepsini yap yanliz pc olarak guncelle war onu elleme herkeste ckior + midnight tema war onuda ypma bnce gerksiz :) cnku temalar kotu cok sade yni ben baktm kotu

gokaycan

Üye
    Konu Sahibi
video güncellemesi varmış youtubedakileri açmıyormuş doğru mu o ?

tuncayaltin

tuncayaltin

Üye
teşekkür ederim dostum herkes sallıyor bir tek senin dediğin oldu. tekrar teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...