Nokia N8'i ilk aldığınız gün harddiskinde ne kadar boşluk vardı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8'i ilk aldığınız gün harddiskinde ne kadar boşluk vardı?
Arkadaşlar bugün yeşil renkteki N8'i iade ettim (on gün kadar kullandım). Hem renginden sıkıldım hem de soft format attığım için ovi'ye giremiyordum.

Yeşil N8'de ilk aldığımda 14,3 gb boş alan vardı; fakat bu gri N8'de 13,3 gb boş yer olduğunu farkettim. Uygulamalar bölümünde fazladan birkaç uygulama olduğunu gördüm fakat onlar da 5-6 mb'lık programlar.

Sorum şu yaklaşık 1 gb'lık alanda sizce ne olabilir? ve siz aldığınızda hafızada ne kadar boş yer vardı?

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
yesil renkte tbi sklirsin dostm ya baska renk mi yktu:ehe

wlla bn hc dkkt etmedm

muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi
yesil renkte tbi sklirsin dostm ya baska renk mi yktu:ehe

wlla bn hc dkkt etmedm

Maalesef aldığım gün başka renk yoktu, ben de iade ettim gittim başka bir mağazadan gümüş renkli olanı aldım.

playmert

playmert

Üye
benimde 14,3gbdi.belki haritalar yukluyse ondan olabilir.cunku ovide 1gbden 5gbye kadar ulkelerle ilgili guncellestirmeler wardi sanirim

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
mmm :D hyrli olsn o zaman dostm :)

cabal21

cabal21

Üye
Nokus Grey Nokia N8 11.8 gb boş alan vardı.

Uruloki

Uruloki

Üye
14.2 bende öyleydi gri renkli olan ve tabi çoğu uygulam güncellendi ve haritalar arkadaşımızn dediği gibi 1gb den başlıyp tüm dünya 6,4gb gibi bir boyuta çıkmaktadır dikkat edin çoğu avrupa ülkesi var cihazda

suat1111

suat1111

Üye
bu ayrıntıları kafanıza takmayalım bence

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
arkadslar sacmalamayin rengine gore harddiski olur mu hic hafizasi iste.. mesla yesl renkte 14 gb gri rnkte 12 gb ozman herkes yesil renkte alir sora griye boyar :kop:

calis84

calis84

Üye
Renkle ne alakasi var, sonucta hepsi 16 Gb Flash hafiza. Arkadasin dedigi gibi büyük bir ihtimal haritalarla ilgilidir. Mesela Almanya haritasi 1gb'a yakin. Senin telefonlarda farkli haritalar yüklü olabilir.

muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi
Renkle alakası var mı derken ben de yüklü programları, harita vs kasdettim. Sonuçta 16 gb hafızası olduğunu biliyoruz....

:d::d::d:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
renkle alakasi yok dostm mrk etme :D bnde de dark grey var beyler size kuck bilgi veriyim

telinze ne kdar koyu renkte bi tema yuklerseniz o kdar sarji uzun gidiyormus mesla beyaz renktki bi temayi kllaniorsaniz 3 gun siyah renkteki tmayi kllanrsaniz 3.5 gun..

Uruloki

Uruloki

Üye
bu zaten telefonun kullanma kılavuzunda var ki

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
bu derken neyden bahsediorsn dostm :D

cabal21

cabal21

Üye
Acaba renge göre mi değişiyor harddiskteki boş alan?

Benim telefon yurt dışından satın alma. Amerika haritalarının hepsi yüklüydü telefonda ayrıca 20'ye yakın klip ve fragmanlar vs. bayabir müzik ve resim vardı ve birde communiTake adında bir program var neye yaradığınıda bilmiyorum:D

Uruloki

Uruloki

Üye
demişin ya kanka koyu tema kullanın diye o zaten telfonun kullanma kılavuzunda var

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
hee :D ama blmeyenler var knka :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt