Nokia N8 imi ilk satın aldığım haline nasıl getirebilirim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetkaya04

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 imi ilk satın aldığım haline nasıl getirebilirim ?
Öncelikle merhaba

ben daha önce nokia N8 telefonuma 14.2 güncellemesini yüklemiştim.Telefonun kendi hafızası 14 GB ye düştü.daha sonra hard format atmıstım bundan dolayı icerisindeki gömülü olmayan bazı uygulamalar silindi bundan ötürü çözüm olsun diye yine aynı güncellemeyi yaptım yani 14.2 yi.sorun çözüldü silinen uygulamalar geri geldi ama telefon hafızası 13.2 GB ye düştü.Lüzumsuz yere hafıza doldu.Telefonumu ilk aldığım zamana güncellemelerin yüklenmediği ilk haline nasıl getirebilirim?
Lütfen bilen arkadaşlar bana yardımcı olsun.
Saygılar...

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Telefon hafızası 16GB olmasına rağmen depo hafızası 14 küsür GB olarak görülür. ROM ve telefon hafızası da toplam 16GB hafızasından kullanılıyor çünkü. İmzamdaki konuda S^3 telefonlara nasıl flash atıldığı anlattım. Telefonuna Flash atark ilk haline döndürebilirsin

ahmetkaya04

Üye
    Konu Sahibi
Telefon hafızası 16GB olmasına rağmen depo hafızası 14 küsür GB olarak görülür. ROM ve telefon hafızası da toplam 16GB hafızasından kullanılıyor çünkü. İmzamdaki konuda S^3 telefonlara nasıl flash atıldığı anlattım. Telefonuna Flash atark ilk haline döndürebilirsin

zaten 14.2 güncelemesini ilk sizin actıgınız konudaki gibi yaptım.ikinci defa yaptıgımda depo hafızada 1 GB lik bir alan doldu.Anlatmak istediğim şu telefonu ilk aldığım hali yani yeni güncellemelerin yapılmadığı haline nasıl getirebilirim ?

Dampierre

Dampierre

Üye
flash at düzelir

ahmetkaya04

Üye
    Konu Sahibi

hocam kusura bakmayın bilgisizligimden dolayı yanlıs cevap verdim.
Sizin dediğiniz yöntemle flash atınca hersey normale dönüyor.depo hafızadan azalan 1 GB nin sebebide navifirmden bütün dosyaları secerek indirdigim icin telefona ekstra video, sarkılar ve istanbul haritası gelmesidir.normaldede bunları yukleseydım 1 Gb lik alan gidecekmis.
mesgul ettigim icin kusura bakmayın dediğiniz yöntem dogru.cevapladıgınız icinde tesekkür ederim.

Utku

Utku

Üye
hocam kusura bakmayın bilgisizligimden dolayı yanlıs cevap verdim.
Sizin dediğiniz yöntemle flash atınca hersey normale dönüyor.depo hafızadan azalan 1 GB nin sebebide navifirmden bütün dosyaları secerek indirdigim icin telefona ekstra video, sarkılar ve istanbul haritası gelmesidir.normaldede bunları yukleseydım 1 Gb lik alan gidecekmis.
mesgul ettigim icin kusura bakmayın dediğiniz yöntem dogru.cevapladıgınız icinde tesekkür ederim.
sorun çözüldü mü yani

Dampierre

Dampierre

Üye
anladığım kadarıyla arkadaş sorunu çözmüş Utku

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt