Facebook + Wm Live Tüm C6 Modlarında Çalışacak Link Yenilendi

Sponsorlu Bağlantılar

YuMi__YuMi

YuMi__YuMi

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Konu hakkında pek bir fazla bilgim yok Orochi arkadaşımız ilgilenır inş :)

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
yok facebook'ta eğer youtubeden video koymuşlarsa tarayıcıdan açıp oynatıyor. Birde video önizlemeleri yoktu bu fixi atınca hepsi göründü

wufuk

wufuk

Üye
hocam bana yardımcı oLurmusunuz dosyayı indirdim fakat şimdi ne yapacağım ?

YuMi__YuMi

YuMi__YuMi

Üye
    Konu Sahibi
nfe ile javayı siliceksin (nası silindiğini bilmiyorum) :D sildikten sonra yıne nfe ile ıcındekı dosyaları yazılıma atcaksın

orkun85

orkun85

Üye
nfe ile javayı siliceksin (nası silindiğini bilmiyorum) :D sildikten sonra yıne nfe ile ıcındekı dosyaları yazılıma atcaksın

bilmiyorsan niye konu açıyorsun ki :ehe
aslı burada

YuMi__YuMi

YuMi__YuMi

Üye
    Konu Sahibi
Alıntı yaptıgımı belirttim :) anlayan anlar anlamayan anlayandan öğrenir ...

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
hayır gerek yok silmeye ben direk attım çalıştı ve teli yatay yapınca tam ekrn qwerty k. çıkıyo. birde kullandığım cfw sunrise v2.3 aslında vardı onda bu fix ama ben gene attım ve sanırsam java yoktu ondan çalışmıştır...

YuMi__YuMi

YuMi__YuMi

Üye
    Konu Sahibi
hayır gerek yok silmeye ben direk attım çalıştı ve teli yatay yapınca tam ekrn qwerty k. çıkıyo. birde kullandığım cfw sunrise v2.3 aslında vardı onda bu fix ama ben gene attım ve sanırsam java yoktu ondan çalışmıştır...
Yeni Java güncellemeleri yüklenmez diyor ama bilmiyorum artık :)

blue2112

blue2112

Üye
arkadaşlar biri bu fw yi hazırlayıp bize sunsa daha iyi olmazmı çoğumuz şu java silmeyi falan bilmiyoruz.Usta FW cilerden yardım bekliyoruz :)

YuMi__YuMi

YuMi__YuMi

Üye
    Konu Sahibi
javasız bir fw bulup sıfırdan duzenleme yaptım bugun deniycem yarın inş sizlerle olr fw

alper0642

Üye
arkadaşlar biri bu fw yi hazırlayıp bize sunsa daha iyi olmazmı çoğumuz şu java silmeyi falan bilmiyoruz.Usta FW cilerden yardım bekliyoruz :)

c6v20.nin 043 son sürümü çıkmış arkadaşım, onu modladım ve onayı için foruma gönderdim, forum moderatörlerimiz tarafından onaylanırsa 043 son sürümü indirebilirsiniz. içine bu mod dahil bir çok mod ekledim, ilk sayfayı kontrol ediniz. msn vs. hepsi çalışıyor test ettim.

...Orochi...

...Orochi...

Üye
Javayı temizleyin dememin sebebi ilerde çıkacak java runtime sürümünü sorunsuz kurmanız ve java 2 betanın kapladığı gereksiz alanın yazılımdan çıkması ayrıca java 2 beta yazılıma ekleyince sorun çıkarıyor

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
Javayı temizleyin dememin sebebi ilerde çıkacak java runtime sürümünü sorunsuz kurmanız ve java 2 betanın kapladığı gereksiz alanın yazılımdan çıkması ayrıca java 2 beta yazılıma ekleyince sorun çıkarıyor

peki nasıl kaldırcaz onu yazarsan birde ben acemiyim kusura bakma... :d:

YuMi__YuMi

YuMi__YuMi

Üye
    Konu Sahibi
yazsa bende sevinirim :)

...Orochi...

...Orochi...

Üye
Java 2 beta kurulum dosyasını bulun sisi
Sis contes programı ile java açın program ile extract yapın çıkan dosya ve klasörlerin aynılarını fw nizin içinde arayarak bulup temizleyeceksiniz
Birde bu gün paketi yeniden düzenledim dh dki konudan yeni linki alın kameradaki ve bi kaç yerde çıkan sorunları duzelttim
Bilginize

estomb

Üye
teşekkürler

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
Java 2 beta kurulum dosyasını bulun sisi
Sis contes programı ile java açın program ile extract yapın çıkan dosya ve klasörlerin aynılarını fw nizin içinde arayarak bulup temizleyeceksiniz
Birde bu gün paketi yeniden düzenledim dh dki konudan yeni linki alın kameradaki ve bi kaç yerde çıkan sorunları duzelttim
Bilginize

Hocam kamerada hala sorun var ekrandaki kamera simgesine basınca çekmiyo,birde wifi ile alakası varmı bilmiyorum ama çekim sinyali azalıyo bununla flaslayınca. Bi bakarsan sevinirim :oke:

...Orochi...

...Orochi...

Üye
043 portlarında kamerada sorun çıkıyor forumda verilen 042 041 portlarından sys/bin Klasöründen camerapp.exe dosyasını çıkarıp kendi fw nize ekleyin sorun düzelir

uğraşmak istemeyenler Donanımhaberdeki FW mod konumda Gerekli Dosya Mevcut ordan alabilirsiniz

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
burayada upload edersen çok makbule geçer yada bi link versen

alper0642

Üye
043 portlarında kamerada sorun çıkıyor forumda verilen 042 041 portlarından sys/bin Klasöründen camerapp.exe dosyasını çıkarıp kendi fw nize ekleyin sorun düzelir

uğraşmak istemeyenler Donanımhaberdeki FW mod konumda Gerekli Dosya Mevcut ordan alabilirsiniz
kardeş 043 sürümünde fw.yi yayınladım, senin java derlemeni kullandım ve kamera hatası yok ama? eline sağlık gerçekten güzel iş çıkartmışsın, telefonum acaba o fw.mi bu fw.mi diye denemekten başı dönmüştü. yayınladığım fw.yi kullanıyorum ve umarım uzun süre gider.

Üst Alt