Facebook + Wm Live Tüm C6 Modlarında Çalışacak Link Yenilendi

Sponsorlu Bağlantılar

YuMi__YuMi

YuMi__YuMi

Üye
    Konu Sahibi
Facebook + Wm Live Tüm C6 Modlarında Çalışacak Link Yenilendi
Facebook - Windows Live Messenger Ve Java Sorunlarınız Çözülecek Tüm C6 Portlarında Hatasız Facebook - messenger ve java Çalıştıracak Sistem Paketi

Nokia C6-00 V20 Sürümünde Telefondaki Java Sürümünü Bozdu ayrıca v20 Sürümlerinde Facebook Ve Msn de çalışmıyordu
bu Sorunların Olduğu C6 Yazılımı 5800 - 5530 - 5230 vs modellere Bu hata ile Portlandığından
Hata sizlerin Yazılımlarındada Devam Etti

C6 V11 Sürümünde Facebook msn Ve Javada Sorun Olmadığını Öğrenince ( Hiç birini Kullanmadığımdan Bu zamana Kadar Dikkat etmemişim )
C6 V11 Yazılımından Gerekli Düzeltmeleri Çıkararak Sizlere Sundum Bu Düzeltme Eğerki Yanlış çıkmazsam C6 Tüm Portlarını Kapsayacak
Ha İlerde V30 Veya V40 Çıkarıp Nokia Sorunu çözdüğünde Fixe Gerek Kalmayabilir Nokia Düzeltmeyi Yapana Kadar Bu Fixi Kullanacağız
Herkese Hayırlı olsun Güle Güle Kullanın

Rar Pass: orochi
Link:

Önemli Not : Yazılımlarınızın içinde Java 2.0.2 veya 2.1.8 Varsa Yazılımdan Dosyalarını Temizleyip Verdiğim paketi Yükleyin
Java yı temizlemek için Forumdaki Java Güncellemelerinden Yazılımda Hangisi Olduğunu Bulun Daha sonra Bu Güncellemenin Kurulum Dosyasını (sis)
Siscontest ile Açın çıkan Dosyaları Nfe ekranından Bularak temizleyin ... daha sonra verdiğimi yükleyin
verdiğimi paketi javayı temizlemeden atsanızda çalışabilir ben denemedim ama ilerde çıkacak java güncellemesini telefona yükleyemeyceğinizden temizlemenizi öneriyorum

Ovi Maps Müzik Çalar ve diğer sorun çıkaracak Uygulamaların çöp Eklentileri yazılımdan Çıkarıldı

Dosya Yöneticisinden Müzik Açıp Seçeneklere Basınca Atma Sorunu Düzeltildi Yanlız Müzik çaları Sorunsuz Kullanmak için En Son Güncellemesini telefon Belleğine Kurun ...

ilk verdiğim Mod Paketini Yükleyenler Yeni Paketi İndirip Atılacakları yazılıma Yeniden Atsınlar Hata Olan yazılıma Bu Paketi Atsanızda Sorun devam Eder

Cepvakit 2011 sorunsuz çalıştı diğer uygulamaları deneyemedim Sizler deneyip bildirirsiniz...

KOBAY Olarak 5800nında Modu Test Etmeme Yardımcı Olan HaQQuS'a Teşekkür ederim.

Not: Alıntıdır. Orochi Kardeşimize Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: estomb ve tayyip34

baba3232

baba3232

Üye
Vayyy hocam yayınlamışın haberimiz yok :S

YuMi__YuMi

YuMi__YuMi

Üye
    Konu Sahibi
yayınladım hocam :)

knight_rider

Üye
hocam bi de java yı nasıl temizleyeceğimizi anlatsan süper olur...teşekkürler bu arada emeğine sağlık

lafbaz

Üye
bunu nabcaz biz şimdi

yarox

yarox

Üye
şifre ne

--------------- Ekleme ---------------

özür dilerim rar pass varmış

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
peki rofs2 ye attığımız zaman etkilemez dimi fw'yi. Yani adamın koymuş olduğu modlar vs. ???

aryscat

aryscat

Üye
hemmen deniyorum... bakcez gaari ;)

link ölmüşşşşşş :(

...Orochi...

...Orochi...

Üye
Linki Ben Öldürdüm O Pakette Bi Kaç Ivır Zıvır Sorun veriyordu Onları Düzelttim Yeniden Yükledim konuyu Açan Arkadaş İlk Mesaja Verdiğim Linki Eklesin

rar şifresi : orochi

Facebook + wm Live Ve Java Sorunlarını Çözen Fix 25.01.2011

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
dediğim gibi bunları atıcağımız zaman diyelim ben sunrise'ye atıcam hazırlayanın yapmış olduğu modlar vs. engellermi sonuçta private,bin... dosyaları var ???

salihk

salihk

Emekli Yönetici
Kardeş tşkler. c6 v11 de çalışıyorrdu ama c6 v20 de çalışmıyordu şimdi ÇALIŞIYOR Facebook Sorunsuz çalışıyor Windows live msennger deneyecegim

İskenDer™

İskenDer™

Üye
Eywallah.........

...Orochi...

...Orochi...

Üye
paketteki dosyalar kullandığınız Modlarlarla Alakalı değildir korkmadan atabilirsiniz

salihk

salihk

Emekli Yönetici
paketteki dosyalar kullandığınız Modlarlarla Alakalı değildir korkmadan atabilirsiniz

Eline emegine Sağlık:oke: facebook ve Windowslive messenger Sorunsuz çalışıyor.. bilginize kurucak arkadaşlar hiç beklemesinler hemen jaflayın:ehe

Black_Paw

Üye
kurulumu anlamadım :D açıklarmısınız biraz daha ?

salihk

salihk

Emekli Yönetici
rar'dan cıkan Dosyaları nfe Prog. ile Rofs2 editleyip içine atıyoruz sonra paketleyıp jafla tele kuruyoruz

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
evet kapsamlı bir açıklama yaparsanız sevinirim bu arada arkadaşım sayende cfw'den yaralanarak kullanabilicez bunu unutma :oke:

aryscat

aryscat

Üye
Gayet sorunsuz oldu. Al sana 5800 v60... Ayrıca hürriyet sitesi gibi bazı sitelerdeki hatalarda düzeldi. Orochi için 3 defa oley oley oley...!!!

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
o değil java sürümlerini silin demiş nasıl silcez şu an attım NFE ile paketledim test ediyorum yazarım buraya...

OOOOOOOOOOoLLLEEEEEEEYYY kardeşim facebok ve diğer herşey açılıyor artı facebook'ta video desteği yoktu oda gelmiş vallahi CFW yapanlar bu dosyaları atmalı Allah Razı Olsun senden vallahi bravo...

aryscat

aryscat

Üye
Yok yaa facebook videolarını oynatmıyo... Zaten bu mod flash lite la değil , javayla ilgili...

Üst Alt