nfe ile javayı siliceksin (nası silindiğini bilmiyorum)sildikten sonra yıne nfe ile ıcındekı dosyaları yazılıma atcaksın

Yeni Java güncellemeleri yüklenmez diyor ama bilmiyorum artıkhayır gerek yok silmeye ben direk attım çalıştı ve teli yatay yapınca tam ekrn qwerty k. çıkıyo. birde kullandığım cfw sunrise v2.3 aslında vardı onda bu fix ama ben gene attım ve sanırsam java yoktu ondan çalışmıştır...

arkadaşlar biri bu fw yi hazırlayıp bize sunsa daha iyi olmazmı çoğumuz şu java silmeyi falan bilmiyoruz.Usta FW cilerden yardım bekliyoruz![]()
Javayı temizleyin dememin sebebi ilerde çıkacak java runtime sürümünü sorunsuz kurmanız ve java 2 betanın kapladığı gereksiz alanın yazılımdan çıkması ayrıca java 2 beta yazılıma ekleyince sorun çıkarıyor

Java 2 beta kurulum dosyasını bulun sisi
Sis contes programı ile java açın program ile extract yapın çıkan dosya ve klasörlerin aynılarını fw nizin içinde arayarak bulup temizleyeceksiniz
Birde bu gün paketi yeniden düzenledim dh dki konudan yeni linki alın kameradaki ve bi kaç yerde çıkan sorunları duzelttim
Bilginize

kardeş 043 sürümünde fw.yi yayınladım, senin java derlemeni kullandım ve kamera hatası yok ama? eline sağlık gerçekten güzel iş çıkartmışsın, telefonum acaba o fw.mi bu fw.mi diye denemekten başı dönmüştü. yayınladığım fw.yi kullanıyorum ve umarım uzun süre gider.043 portlarında kamerada sorun çıkıyor forumda verilen 042 041 portlarından sys/bin Klasöründen camerapp.exe dosyasını çıkarıp kendi fw nize ekleyin sorun düzelir
uğraşmak istemeyenler Donanımhaberdeki FW mod konumda Gerekli Dosya Mevcut ordan alabilirsiniz