tv

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matanist

matanist

Üye
Benim için çok zaman önce bitti analog tv hayatı ( malum bizim buralar her yönden yoksul tv yayını da öyle). Olsa bile çekmez. Benim için en güzeli dijital tv olabilir veyahut internet tv yi geliştirsinler.
Bir de kullanıcı klavuzunu gezerken şöyle birşey okudum... Videolar ve Tv ayarları
Videolar/TV öğesini açın.
Seçenekler>Ayarlar öğesini seçin.
Video ayarlarını değiştirmek için videovideo ayarları öğesini ve aşağıdakilerden birini seçin:
*
* Çocuk kilidi
* Tercih edilen hafıza. İndirilen videoların nereye kaydedileceğini belirler.
* Küçük resimler Video yayınlarındaki küçük resimlerin indirilip görüntülenmesini sağlar.

Bunlardan kastı ne acaba? Ben dediği yere gidiyorum. Videolar bölümünde TV bölümü yok bende. Söylediği ayarlar mevcut değil???

pRime.

pRime.

Üye
Arkadaşlar çok tv izlemek istiyorsaniz telefonunuza Spb tv yi kurun.

venusutarit

venusutarit

Üye
Spb açınca ekrana gelen reklam beni acayip kıl ediyor tv açılmıyor

pRime.

pRime.

Üye
Uygulama bölümünde tam sürümü vardır sanırım...

maktama

maktama

Üye
J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
forumun s^3 kısmındaki s^3 uygulamaları bölümünden bahsediyor sanırım. Siz şu an "destek" kısmındasınız. "Uygulamalar" kısmına bakın.

Ben telefonun uygulama bölümü zannettim öyle bişey bulamayınca (uygulama bölümü ???) dedim :D

pRime.

pRime.

Üye
Forumdaki s^3 uygulama bölümünden söz ediyordum. Ayrıntılı yazmadığım için kusura bakmayın.

SPLNTR

SPLNTR

Üye
ya çoğumuzda 8 tllik paket olduğundan o hızla asla izleyemeyiz spb tv den aslında çok güzel uygulama da adam gibi net gerekiyor şu tv işini neden türkiyeye getirmiyolar madem yaptınız buraya da gelsin tv de olursa n8 patlama yapar heralde ( ama türkiye kanalları olmuysa bişe diyemicem)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt