tv

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
tv
Neden orjinal telefonlarda tv yoktur ??? :allalla::allalla::allalla:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
cin mali tellerde wardir cakma iphone flan :D yoktur cnku tv koymak tele cok kolay :D :D :D: D:D :DD: d

maktama

maktama

Üye
iyi işte, madem o kadar kolay, niye orjinallerine koymuyolar?! Onu soruyor arkadaş da....

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
yani cok basit oldugu icin biz bnu koysak bise olmaz gibisnden koymuolar iste :D: d

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
100 tl lik telefonlara koyuyorlar 1000 tl lik telefonlara koymuyolar

uMTOku

Üye
Bi yasağı yada anlaşmaları felan vardır yarın bi kıllığına nokia shopa sorarım :D

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
sor sor :D :D :D

matanist

matanist

Üye
Bence Çinde televizyon yayını hâlâ analog düzeyde ve çok kullanılır bir durumda o yüzden çin mallarının çoğu telefonunda var :D (Kendi komik yorumum Çinde ikamet edenler buna yorum yapabilir). Ben olmasını istemezdim şahsen çünkü burada hali hazırda güzel çeken bir kanal (Hatta yerel kanallar dışında pek tv kanalı bulmak zordur) yok...

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
Telefonlarda tv olsa internete bağlanmak zorunda kalazdık ya

intoman

intoman

Üye
analog tv alıcısı telefonun ısınmasına yol acar ayrıca küçük olmak zorunda olduğu için performanslı çalışmaz , çok fazla şarj yer izlediğin karlı görüntüye değmez falan filan bunun gibi onlarca daha sebebi var ...

veterinarius

veterinarius

Üye
Aslında karasal dijital yayını destekleyen telefonlar üretmişti nokia bi aralar, ama Türkiyede pek işe yaramaz.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
ama bu orjinal firmalar çin malı telefonlardaki tv yi koyacak deiller onlar kendileri yapar ve en iyisini yapmaya çalışırlar

balkonkusu

balkonkusu

Üye
tv koymaları yerine yüksek internet koymuşlar zaten :) bence bundan sorna hatların internet paetleri ucuz olmalı ucuz derken mesela aylık 25 tlye limitsiz olsa süper olur :D o zaman izleriz progrmalar var spb tv mesela

venusutarit

venusutarit

Üye
Haberleşme kanunları var trt den izin felan almak gerekiyor belki her ülkede aynı izini alamayacağı için olabilir

pRime.

pRime.

Üye
analog tv alıcısı telefonun ısınmasına yol acar ayrıca küçük olmak zorunda olduğu için performanslı çalışmaz , çok fazla şarj yer izlediğin karlı görüntüye değmez falan filan bunun gibi onlarca daha sebebi var ...

Ayrıca aşırı radyasyon yayar analog tv yayını. Aynı şey çift sim kart olayı için de geçerlidir. Nokia Samsung Apple gibi firmaların telefonları aşırı radyasyon yayan teller değil. Hatta radyasyonu azaltmak için boardların üstünde radyasyonu engelleyici plaka bulunur. Bataryayı çıkarınca görebilirsiniz. Çin malı tellerin hepsinde bu bulunmaz ve sağlıksızdır bu telefonlar.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi

Ayrıca aşırı radyasyon yayar analog tv yayını. Aynı şey çift sim kart olayı için de geçerlidir. Nokia Samsung Apple gibi firmaların telefonları aşırı radyasyon yayan teller değil. Hatta radyasyonu azaltmak için boardların üstünde radyasyonu engelleyici plaka bulunur. Bataryayı çıkarınca görebilirsiniz. Çin malı tellerin hepsinde bu bulunmaz ve sağlıksızdır bu telefonlar.

çift sim kartlı tellerde radyasyon yayar demişin samsung da çift sim kartlı telefonu war

apobaba1234

apobaba1234

Üye
samsung star da var

pRime.

pRime.

Üye

çift sim kartlı tellerde radyasyon yayar demişin samsung da çift sim kartlı telefonu war

Dostum ben samsungun çift simkartlı telefonu yok demedim ki. Ayrıca o telefon da aşırı radyasyon yayar. İki simkart aynı anda çalışıyor. Demek istediğim çin malı telefonlar sağlıksız. Ve büyük üreticiler bunlara dikkat ediyor. Analog Tv de bu nedenle bulundurulmuyor.

gitarsist

gitarsist

Üye
samsung star ve omnia 2'de var.
ayrıca Nokia, DVB-H ( Digital Video Broadband) sinyallerini alabilen kulaklığını duyurdu.

Cep telefonlarını herhangi bir internet bağlantısı gerektirmeksizin portatip televizyona çeviren kulaklığın üzerindeki tuşlarla kanal veya müzik değişimi yapılabiliyor. Peki yeni bu yeni kulaklığı Nokia'nın hangi modellerinde kullanabilirim? diye soracak olursanız cevabımız: ''USB-on-the-go özelliğine sahip Symbian^3 işletim sistemli bir cep telefonu gerekli (Örneğin: Nokia N8-00)'' Ayrıca DVB-H hizmetinin Hollanda, İsviçre, Avusturya, Rusya, Finlandiya (Helsinki), Hindistan (New Delphi) gibi belli başlı ülkelerde sunulduğunu ifade etmekte fayda var.

Kulaklığın 2010'un son çeyreğinde vergiler hariç 40 Euro'ya satılması bekleniyor.

haber kaynağı:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt