Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkadaşlar sony ericsson x10
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baran_r20
Üye
Konu Sahibi
slm arkadaşlar sony ericsson x10
nasıl bir telefon sizce almayı düşünüyorum ama
atakax
Üye
çoğu telefondan güzel alanlar memnun ama sony güncelleme konusunda tembel biraz
werarce
Üye
Se x10a yeni güncelleme çıkmayacağını açıkladı çünkü x12 çıkıyor onu bekle derim se almak istiyorsan. Marka fark etmez diyorsan desire yada galaxy s alabilirsin
baran_r20
Üye
Konu Sahibi
tşk ederim
runyyy
Üye
merhaba arkadaşlar bende samsung İ8910 HD omnia 8 GB war değiştirmeyi düşünüyorum . sizce nokıa n8 mi sony xpreia x10 mu yada elimde ki kalmalı mı firkirlerinizi bekliyorum
merhaba arkadaşlar bende samsung İ8910 HD omnia 8 GB war değiştirmeyi düşünüyorum . sizce nokıa n8 mi sony xpreia x10 mu yada elimde ki kalmalı mı firkirlerinizi bekliyorum
Se x10a yeni güncelleme çıkmayacağını açıkladı çünkü x12 çıkıyor onu bekle derim se almak istiyorsan. Marka fark etmez diyorsan desire yada galaxy s alabilirsin
xperia x10 konusunda yanıldığınızı düşünüyorum güncelleme olucak o güncellemede sony erricsson arc cihazı ile beraber gelicektir..
sizin dediğiniz güncelleme olmayan cihazlar ise xperia pro ve mini serisinde olmayacakk..
hocam ben xperia 10 kullanıyorum ve beyaz tabi inanılmaz derecede süper hem görsellik olarak hemde kullanış açısından süper çok seri bir telefon birileri beni aradığı zaman tlf çıkarıp cevapladığımda herkese bana hayranlıkla bakıyor tabi bana dedğil cihazıma bakıyorlar...
almayı düşünüyorsan bence al derim..
atakax
Üye
kardeş Sony Ericsson Xperia Arc [/QUOTE]
getirmezler be usta hangi android adam gibi geldi türkiyeye gelse bile aylarca geç gelmedimi??