slm arkadaşlar sony ericsson x10

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baran_r20

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaşlar sony ericsson x10
nasıl bir telefon sizce almayı düşünüyorum ama

atakax

atakax

Üye
çoğu telefondan güzel alanlar memnun ama sony güncelleme konusunda tembel biraz :D

werarce

werarce

Üye
Se x10a yeni güncelleme çıkmayacağını açıkladı çünkü x12 çıkıyor onu bekle derim se almak istiyorsan. Marka fark etmez diyorsan desire yada galaxy s alabilirsin

baran_r20

Üye
    Konu Sahibi
tşk ederim

runyyy

runyyy

Üye
merhaba arkadaşlar bende samsung İ8910 HD omnia 8 GB war değiştirmeyi düşünüyorum . sizce nokıa n8 mi sony xpreia x10 mu yada elimde ki kalmalı mı firkirlerinizi bekliyorum :)

Captain

Üye
merhaba arkadaşlar bende samsung İ8910 HD omnia 8 GB war değiştirmeyi düşünüyorum . sizce nokıa n8 mi sony xpreia x10 mu yada elimde ki kalmalı mı firkirlerinizi bekliyorum :)

kardeş Sony Ericsson Xperia Arc :oke:

runyyy

runyyy

Üye

kardeş Sony Ericsson Xperia Arc :oke:

biraz baktım kardeşimde mantıklı gibi :) tabi önce elimdeki telefonu satıp sonra tekrar incelerim ama yinede x10 çin genel bi yorum almayı düşünüorum :):ehe

yurtdasster

Üye
Se x10a yeni güncelleme çıkmayacağını açıkladı çünkü x12 çıkıyor onu bekle derim se almak istiyorsan. Marka fark etmez diyorsan desire yada galaxy s alabilirsin

xperia x10 konusunda yanıldığınızı düşünüyorum güncelleme olucak o güncellemede sony erricsson arc cihazı ile beraber gelicektir..
sizin dediğiniz güncelleme olmayan cihazlar ise xperia pro ve mini serisinde olmayacakk..

--------------- Ekleme ---------------

nasıl bir telefon sizce almayı düşünüyorum ama

hocam ben xperia 10 kullanıyorum ve beyaz tabi inanılmaz derecede süper hem görsellik olarak hemde kullanış açısından süper çok seri bir telefon birileri beni aradığı zaman tlf çıkarıp cevapladığımda herkese bana hayranlıkla bakıyor tabi bana dedğil cihazıma bakıyorlar...
almayı düşünüyorsan bence al derim..

atakax

atakax

Üye
kardeş Sony Ericsson Xperia Arc :oke:[/QUOTE]

getirmezler be usta hangi android adam gibi geldi türkiyeye gelse bile aylarca geç gelmedimi??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...