Yanlış yazılım yükleyip telefonu açılmayanlar buraya.

Sponsorlu Bağlantılar

lllete

lllete

Üye
Rica ediyorum bir konu açmıssınız lütfen yardım edin.
5800 kullanıcıyım. Her denileni harfiyen uyguladım.
Karşıma bu sorun cıktı;

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F148 - Flash: Internal connection error. Check USB connection to phone and/or application's installation.

Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

gkhnkmr

Üye
arkadaşım çok saol yaaa sabahtan beri uğrasıom sayende hallettim sorunu :D

hardlight

Üye
Çok teşekkür ederim sana ellerin dert görmesin

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Phoenix : Install dongle mongle diye hata veriyor..
not: taktım tuşa basıp çektim ve windows nokia flash yazılımını yükledi(bu gördüğü anlamına gelir ama phoenix görmedi)
Phoenixte avg trojan bulsa da yoksay dedim orası da büyük bir sıkıntı..

Perfect!

Üye
umarım olur. tam yüklenirken hata verdi ya olacak iş değil

nedenki43

Üye
ya arkadaş sağ olasın sayende telefon kurtuldu teşekkkkküüürrrrrrrrr

duzyol

Üye
slm arkadaşlar 6300 tlefonumu güncellerken kapandı açılmıyor telefonu görmüyor
açma dügmesine

--------------- Ekleme ---------------

slm arkadaşlar 6300 tlefonu güncellerken kapandı açılmıyor pc telefonu görmüyor
açma tuşuna basıyorum ve yandaki mavi ışıklar yanıyor ve öyle kalıyor ne yapmam gerek
bana yardımcı olurmusunuz

mdnhkn

mdnhkn

Üye
arkadaşlar yazılım yükleme sırasında cihaz herhangi birnedenle kapatılır donar usb sökülür pc kapanır elektrik gider vs... ise o cihaz değil pohenx le yada nss nemesis le box haricinde açacak arkadaşa dükkanımı verecem.kimmiş o pohenex le yarım kalan aversiyonu tamamlıyan pm atsın.hemen notere gidelim.19 yılımı verdim ben bu işe ne diyonuz arkadaşlar.
insanları yanlış yönlendirerek kafasını karıştırarak ne yapmaya çalışıyosunuz.

yukarıdaki yazdıklarım kişi kurum kuruluşlara bireysel olarak hakaret yada kural dışı hak ihlali içermemekle beraber genel olarak yazılmış metindir.hakkı taharuz içermektedir.

duzyol
kardeşim rm box tnr yazılımile cihazı formatlamalısın.

box olmadan yapamıyacaksınız telefoncu yolu görünüyor üzgünüm

krmdmrr

Üye
arkadaşlar yazılım yükleme sırasında cihaz herhangi birnedenle kapatılır donar usb sökülür pc kapanır elektrik gider vs... ise o cihaz değil pohenx le yada nss nemesis le box haricinde açacak arkadaşa dükkanımı verecem.kimmiş o pohenex le yarım kalan aversiyonu tamamlıyan pm atsın.hemen notere gidelim.19 yılımı verdim ben bu işe ne diyonuz arkadaşlar.
insanları yanlış yönlendirerek kafasını karıştırarak ne yapmaya çalışıyosunuz.

yukarıdaki yazdıklarım kişi kurum kuruluşlara bireysel olarak hakaret yada kural dışı hak ihlali içermemekle beraber genel olarak yazılmış metindir.hakkı taharuz içermektedir.

duzyol
kardeşim rm box tnr yazılımile cihazı formatlamalısın.

box olmadan yapamıyacaksınız telefoncu yolu görünüyor üzgünüm

Abi benim şu E72 RM-530 Türkçe dil işini nasıl yapacaz? Yardımcı olamayacaksan söyle seni rahatsız etmeyeyim, saygılar...

alt132

alt132

Üye
Phone rebooted but not in flash mode jaftaki bu hata nedir arkadaşlar??

sinosilin

Üye
thanksssssssssssssssss

onexey

Üye
arkadaşlar öncelikle yaptığım işlemleri anlatıyım sonra siz bana bi yardım edin.
Telefon E72-RM-530
Önce code değiştirerek nokia software updater ile 52.005 yazılımını yükledim telefona. ama yüklediğim code almanya içindi ve klavye almanca oldu. daha sonra bi kaç code daha denedim türkçe bulmak için hali hazırda türkçe olan telefon dili hepten gitti ingilizceye döndü telefon. ben de phoenix ile yazılım atmaya çalıştım ama http://www.maxicep.com/symbian-dest...acilmayanlar-buraya-2-342306.html#post2261162 linkteki hatayla karşılaştım. Bunu bikaç defa daha denedim ama bir çözüm olmadı. Başlangıçta telefon açılıyordu ama artık telefon da açılmıyor. daha sonra phoenix in 2011 de çıkmış bi sürümünü buldum onu yüklemeye çalıştım ama o da yüklenmedi. programı yüklerken driverler vs yüklendikten sonra yüklenme bölündü daha sonra setup ı tekrar çalıştırın diye uyarı verdi.

ben de eski sürümü tekrar yükliyim dedim. yükledim ama şimdi de

resimdeki hatayı alıyorum tamam deyince liste yerine boş bir kısım çıkıyor karşıma.

telefon kapalı olarak pc ye bağlayınca önce donanım takılma sesi geliyor sonra bi kaç saniye sonra bağlantı kopuyor ve driver yüklenmiyor. Telefonun durumu budur. birileri bana yardım edebilirse çok makbule geçer.. telefon elimde kaldı. kullanamıyorum artık.

asdar46

Üye
yaw benim tl 09.83 tü onu yükledim güncelledüm ama bu seferde türkçe dil yok yaw

u_cosar

u_cosar

Üye
Ne oldu yükledik yazılım gitti imei numarası 12345610654321? al sana yeni imei numaram rezin oldu telefon şimdi yapılabilir mi bilmiyorum yapılırsa da 100 liraya yakın masraf edicez. Neye yaradı peki ? symbian telefon imei yazmak kolay değil. Adam yüklemiş yazılımı vermiş işte ne uğraşıyoruz ki firmwire ile falan ?

sorunun bayağı bi büyük

isahin44

isahin44

Üye
nehither DP'.0 was found for the product,or the product cannot be identified hatası veriyor çözüm bulursanız seviniriz şimdiden teşekkürler

vali_25

Üye
arkadaşlar Allah ruzası için yardım edin.
dün phoenix ile yazılım e66 ya yazılım atarken mavi cizginin sonuna yaklaşmışken hata vedi.telefon açılmadı bir daha.yanıp onüyor telefon.
jaf ile yapmaya çalıştım ama olmadı yapamadım.
sonra bu yöntemle yapayım dedim olmuyor.
product bulduktan sonra flasf ile firmware yaparken usb dead kutucuğu aktif olnuyor.aktif olsa bu yöntem işe yarayacak gibi.nerde eksiklik yapıyorum bilmiyorum ki.
bilgisayar win7.
önce phoenix i kurdum.sonra nokia pc suit sonra nokia uptader.en so jafın win7 uyumlu olanını kurdum.
yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden sağolun

dagozgur

Üye
Selam arkadaşım ben 5800 v52 yükledim dil problemi olduğu için v40 yükledim tel gitti açılmıyo sadece titriyo açmaya çalıştığında.. yukarıda verdiğin bilgiler 5800 içinde geçerli mi??

onexey

Üye
sorunumu daha önceden de belirtmiştim. şimdi sizi peşin peşin uyarıyım arkadaşlar. İki tane Nokia E72 telefonda denedim bunları bir tanesinde dil problemi oldu telefonu servise yolladım düzeltemedikleri için sanırım yenisini yollıcaklarmış. Bir tanesinde de hiç açılmayan piyasaya yeni yazılım çıkmasını beklicekmiş. Neticede iki telefon da haşat oldu. tabi bu işlemler aletleri garanti dışı yaptığı için bana da masraf çıkartıcak haliyle. Yazılımdır vesairdir uğraşmadan önce riskleri bilin ona göre yapın yapıcaklarınızı.

mck01

mck01

Üye
daı bnm 6300 version yukseltirken elektrik gitti tel acıl mıo bu dediklerinin aynısını yapyorum bi pencere acılıo şöyle bi hata verio :

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.
retry cancel

retry diom gene olmuo ?? ne iş :( :'(