tabiki farkli n8 cok hassas dokunmatik kapasatif ekrana sahip parmagin yuzeye degdiginde algilar . yuzeyde meydana gelen elektrik akimi denetlenir..N900 ise reseif/direncsel yani algilayicilar iki ekran arasinda yerlesmis oldugundan biraz ekran uzerine basarak algi calisir.ama N900 U N900 yapan ekrani degildir. symbian gibi basit ve kotu kapali kaynak olmayan linux cekirdegine sahip acik kaynakli isletim sistemi maemo icin alinir.
ama maemo tek kelime ile süper ne android ne symbian ne de ios.Cumartesi günü Ankara / Kent Park - Media Markt' da N8' i inceledim. Nokia' nın bukadar berbat bir ürün çıkartacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. Hem yapı olarak, hem işletim sistemi olarak, hem de dokunmatik ekran olarak berbat ötesi. Bu telefonu ancak teknolojiden anlamayan sadece en son çıkan telefon bende diyen etrafına hava atmak için cahiller alır.

arkdaslar n900 dokunmatıgı n8 gıbı hassasmı?gecen kullandım hosuma gıtmedı.ekranında ama jılatın vardı?alsam farkedermı..kararsızım..n8 le değişsemmi hassas degl gbı geldı bana dokunmatıgı..cvp beklıyorum sımdıden saolun

Cumartesi günü Ankara / Kent Park - Media Markt' da N8' i inceledim. Nokia' nın bukadar berbat bir ürün çıkartacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. Hem yapı olarak, hem işletim sistemi olarak, hem de dokunmatik ekran olarak berbat ötesi. Bu telefonu ancak teknolojiden anlamayan sadece en son çıkan telefon bende diyen etrafına hava atmak için cahiller alır.
Bugüne kadar sürekli n8 taraftarı idim ama gittim n900 aldım iyiki de almışım n8 i geçende teknosa da inceledim. Tam bir felaket yaw. Bir ekranı var okadar hassas ki daha dokunmadan birkaç tane uygulama açıyor. Kendi kendine sapıtıyor falan. Ayrıca fiziksel klavye gerçektende büyük rahatlık. n8 ile bir mesaj yazana kadar n900 de 10 mesaj yazarsın.
yok n8lede çok hızlı yazıyor ama bu n900 deki ilk harfi basıyorsun gerisini kendi tahmin ediyorya ona bitiyorum bir mesaj yazıyorum saniyeler içinde
)
OZAMAN VAZGECEMEM N8 DEN ALISTIM BUNUN DOKUNMATIGINE N900 ZOR GELIR:d
Cumartesi günü Ankara / Kent Park - Media Markt' da N8' i inceledim. Nokia' nın bukadar berbat bir ürün çıkartacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. Hem yapı olarak, hem işletim sistemi olarak, hem de dokunmatik ekran olarak berbat ötesi. Bu telefonu ancak teknolojiden anlamayan sadece en son çıkan telefon bende diyen etrafına hava atmak için cahiller alır.
gazi ye katılıyorum n8 nokia nın kan kaybettiğinin kanıtıdır..
basit anlamsız tamamiyle çocuk işi..
cıktıgı gün satınaldım 1 hafat kullandım kardeşime verdim. ve geri n900 ü me döndüm![]()
iphone 4g saçmalğında da aynı şeyi yaşamıştım.
n900 üzerine cihaz yok henüz. yapabileceklerinizin sınırı olmasın diyorsanız n900.
n8 cocuk işi bilginize..
bende iki cihazda var. çocuk işiymiş hahaha , cihaz ara yüzünden dolayı size maziyi hatırlatıyor olabilir ama nokia donanım olarak güzel şeyler başarmış bu cihazda hiç çocuk işi olduğunu düşünmüyorum iki modelde farklı yolda işlerinin liderleridir kanımca.Cumartesi günü Ankara / Kent Park - Media Markt' da N8' i inceledim. Nokia' nın bukadar berbat bir ürün çıkartacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. Hem yapı olarak, hem işletim sistemi olarak, hem de dokunmatik ekran olarak berbat ötesi. Bu telefonu ancak teknolojiden anlamayan sadece en son çıkan telefon bende diyen etrafına hava atmak için cahiller alır.