Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

dekorist

Üye
merhaba ark. bnde samsungf480 var 1.si gprs-wap başlanamıyorum bağlanınca servis yok diyor neyse 2.si 3g g.rüntülü görüşme yapamıyorum bağlantı koptu diyor.. tşkler

battlefield

Üye
samsung star wifi da *#52828378# boot menu gibi yerlere nası girebilirim *#52828378# yi hele hiç anlamadım nereye yazcam

b-a-r-a-n06

Üye
Corby wifide navigasyon varmı ?

sove

Üye
Alıntı: sove göndermiş. >
kardeş yeni monte aldım fakat müzik çaları çok kötü şu açıdan
istediğin bi parçayı bulmak için tek tek aramamız mı gerekiyo
yoksa kolay bi yolu var mıdır?
100-150 parça arasından listenin sonuna gitmek zorunda kalmak çok sinir bozucu:off:

Java müzik çalar indirirsen problemin düzelir

kardeş link varmı bildiğin güzel bişey yoksa arayayım mı?
sana zahmet :D

oxford_on

Üye
slm Samsung C3200 Monte Bar aldım fakat arabanıın arac kitide calıştıramadım, süreklı bağlantı başarız yazısı cıkıyor , dier marka telefonlar ile denedim normal çalışıyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...

96emrah96

Üye
merhaba kardeşim..beni c 3303k samsung champ var daha yeni oyunları yükledim ama şimdi sildim..ancak hafızaa bakınca oyunlarda sadece 584 kb boş alan gösteriyo geriye kalan 3012 kb alan dolu gösteriyo ...bunu nasıl çözebilirim lütfen yardım et..

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
merhaba ark. bnde samsungf480 var 1.si gprs-wap başlanamıyorum bağlanınca servis yok diyor neyse 2.si 3g g.rüntülü görüşme yapamıyorum bağlantı koptu diyor.. tşkler
Tamamen Servisiniz ile ilgi bunun için servis sağlayıcınız ile irtibata geçiniz

nalsapla2

Üye
Merhaba tuncay bey bende corby s3653 wifisiz var hafıza kartını bir bilgisayara takıp çıkardıktan sonra tuhaf davranışlar göstermeye başladı fabrika ayarlarına döndüm yine aynı format nasıl atabilirim yardımcı olursanız sevinirim
iyi çalışmalar

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
samsung star wifi da *#52828378# boot menu gibi yerlere nası girebilirim *#52828378# yi hele hiç anlamadım nereye yazcam

*#06# >> IMEI gösterir.
*#78# >> Test dokunmatik yapılandırmaları, Yönetici menüsü.

*#03# >> Displays a Unique number, specific for your phone I guess.

*#7465625# >> Telefon kilit durumu

*#232337# >> Bluetooth MAC adresi

*#1234# >> Telefonunuzdaki yazılımın versiyonu

*#2222# >> Telefonunuzdaki donanım versiyonu

*#0228# >> Pil bilgisini görüntüler

*#0289# >> Melodi testi

*#0782# >> Telefonunuzun gerçek zamanlı saatini ve tarihini görüntüler

*2767*2878# >> Servis menüsünü görüntüler

*#0842# >> Titreşim testi

*#0*# >> Hoparlör ve LCD ekran Testleri

* # 1234 # >> Firmware Doğrulama

* # 09 # >> Beyaz Ekran(fener olarak kullanın gerçekten işe yarıyor)

* # 0 * # >> Menü tester işlevleri

* 2767 * 3855 # >> E2P Tam Reset (bütün dosyaları siler rehber msjlar dosyalar vs)

* # 0011 # >> GSM Temel Bilgiler

* # 7412359 # >> Radyo Frekans Testi

Yönetim Menüsü Kodları

*#6984125*# >> Ayar seçenekleri
*#9072641*# >> İnternals seçeneği için master kodu
*#73561*# >> Pre-yapılandırma için operatör kodu
(alıntıdır)

--------------- Ekleme ---------------

Merhaba tuncay bey bende corby s3653 wifisiz var hafıza kartını bir bilgisayara takıp çıkardıktan sonra tuhaf davranışlar göstermeye başladı fabrika ayarlarına döndüm yine aynı format nasıl atabilirim yardımcı olursanız sevinirim
iyi çalışmalar
Şu anda onlineyim detaylı olarak söler iseniz sorunu yardımcı olmaya çalışacağım.

Corby wifide navigasyon varmı ?
Googlemaps mobile versiyonunu indirebilirsiniz
Fakat wifilerde - corbylerde navigasyon vardı
iyi günler

Ara kablo yani usb kablosunu değiştirin olmaz ise;
farklı pcde deneyin,sim kartsız deneyin,hafıza kartsız deneyin,
ve batarya bitik iken deneyin,
sonucu buraya yazar iseniz çözümü kesin olarak iletebiliriz size
iyi günler

merhaba kardeşim..beni c 3303k samsung champ var daha yeni oyunları yükledim ama şimdi sildim..ancak hafızaa bakınca oyunlarda sadece 584 kb boş alan gösteriyo geriye kalan 3012 kb alan dolu gösteriyo ...bunu nasıl çözebilirim lütfen yardım et..
Oyun hafızasının (Hafıza kartı-MMC) olduna emin olunuz

Silinen Üye 1929612

Silinen Üye 1929612

Kapalı Hesap
kardeşim beni unuttun galiba
ben amatör fw yi nerden bulabilirim

siberboy

Üye
slm tuncay bey benimde telefonumla ilgili bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim tlfnum gt-s5233w işyerimizdeki kablosuz nete bağlanmak istediğimde şifreyi bilmeme ve doğru girmeme rağmen bağlanıyor yazısından yaklaşık 1 dakika sonra bağlantı kesildi diyor nette araştırdım bu konudan müzdarip biçok kişi var ama çözüm yok telefonu kapatıp açıyorum modeme reset atıyorum genede bağlanamıyorum işin ilginci arkadaşlarım yanımda bağlanıyor ben ölece kalıyom busorun bazen başka wifi bağlantılarımda da oluyor ama genel olarak bağlanabiliyorum bi işyerindeki hariç :( yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
slm tuncay bey benimde telefonumla ilgili bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim tlfnum gt-s5233w işyerimizdeki kablosuz nete bağlanmak istediğimde şifreyi bilmeme ve doğru girmeme rağmen bağlanıyor yazısından yaklaşık 1 dakika sonra bağlantı kesildi diyor nette araştırdım bu konudan müzdarip biçok kişi var ama çözüm yok telefonu kapatıp açıyorum modeme reset atıyorum genede bağlanamıyorum işin ilginci arkadaşlarım yanımda bağlanıyor ben ölece kalıyom busorun bazen başka wifi bağlantılarımda da oluyor ama genel olarak bağlanabiliyorum bi işyerindeki hariç :( yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
Genelde desteklemeyen modemlerde olan sorundur bu efendim, öncelikle cihazın sürümünü
yazını daha sonra modemin tam adını yazınız
bende size yardımcı olayım,
İyi günler

kardeşim beni unuttun galiba
ben amatör fw yi nerden bulabilirim
Amatör fw demek istedımde firmaların yayınladıkları "fw" le dışındakı
Cihazınıza uygun fwlerdir bunuda forumdan bulabilirsiniz tahminimce,
İyi günler

bhawk

Üye
merhabalar tuncay bey benim sorunum 3g ile ilgli şimdi telefonum gt-s5603 yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ilk günler karıştırmadan önce otamatik şebeke modunda 3gli bir şeklde kullanabiliyordum fakat nerden gördüysem :D gizli kodlar diye bir şey gördüm *#7412359# radyo frekansı testi dye telfonumdan girdm ve bir takım yanlış şeyler sonucu şebeke kayboldu , ondan sonra yine aynı koddan backup yaptım 800 1900 şebeke bandından edge ile bağlanıyorum ama otamatik yaptığımda 3g çıkıyo çekiyor ama arama yaptığımda sadece acil aramalar diyor ve mesaj atamaıyorum aynı şekilde interenette öyle
servise gitmeyi düşünüyorum 1 sene garatisi var yada nasıl çözebilirim bu sorunu bir öneriniz varmı
biraz uzun oldu ama teşekkürler:D

Aqrp00

Aqrp00

Üye
Dil paketi [Yüklemen gerekir kardeşim] bunun içinde bi telefon bayine gitmen lazım
yada hiç biri olmadı türkçe bir hat takman gerek %80 döner
buda olmadı dersen güncel FW{FİRMWARE] YÜKLERSEN 100%100 SORUNUN
HALLEDİLMİŞ OLUR
iYİ AKŞAMLAR

iMKANSIZ ARKDAŞIM ÇÜNKÜ SAMSUNGLAR HAFIZA KARTLARINI TANIMIYOR MESAJ BÖLÜMÜ
İÇİNDE YENİ NESİL TELLERDE BU İMKANSIZ ANCAK
BİRİ SIRF BUNUN İÇİN FW CIKARTIR İSE OLABİLİR
İYİ AKŞAMLAR

• bakabilirsin
  • *#0*# hayır bozmaz

Bİ BAKABİLİRSİN LİNKE YARDIMCI OLABİLİR

TOTAL VİDEO CONVERTER PROGRAMINI KULLANARAK 3gp ceviririniz

[lıst]
[*][ı]mesajlar hafıza kartına geçemez[/ı]
[*][ı]f480 f480i cevirir isen randıman alamazsınız
[/ı]
[/lıst]

Ücretsiz navigasyon için nı demiştiniz ama burası ücretsizmi? Bide telefona yazdığımız bütün kodlar ücretsizmi? Ayrıca bu konuyu açtığınız ve cevap verdiğiniz için teşekkürler.

darklordum

Üye
Merhabalar...
Benim bir sgh e-730 telefonum var. Bu telefona bankacılık işlemleri için cep anahtar yüklemem lazım. Ancak telefonla wap a girmeye çalıştığımda kilitleniyor veya telefon baştan açılıyor. Yani bir türlü indiremiyorum. Belki sorunu firmware güncellemesi yaparak çözerim dedim ama bu konuda da bilgi sahibi değilim. Biraz araştırmalarım sonucu bir firmware bulup indirdim ancak bunu nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum.

Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ücretsiz navigasyon için nı demiştiniz ama burası ücretsizmi? Bide telefona yazdığımız bütün kodlar ücretsizmi? Ayrıca bu konuyu açtığınız ve cevap verdiğiniz için teşekkürler.
Google maps ücretsizdir
Kodlarda saten ücret li veya ücretsiz die bi durum olmaz cihazın kendi kodları cünkü
İyi Günler

Merhabalar...
Benim bir sgh e-730 telefonum var. Bu telefona bankacılık işlemleri için cep anahtar yüklemem lazım. Ancak telefonla wap a girmeye çalıştığımda kilitleniyor veya telefon baştan açılıyor. Yani bir türlü indiremiyorum. Belki sorunu firmware güncellemesi yaparak çözerim dedim ama bu konuda da bilgi sahibi değilim. Biraz araştırmalarım sonucu bir firmware bulup indirdim ancak bunu nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum.

Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
Firmware 2009 cihazlarından sonra popüler olan bir çözümdür,dokunmatik cihazlarda olup
cihazdaki hataları ve diğer sorunları düzelten işlemlerdir,
sizin telefonunuza uygun olabilcek FW ler olcağını düşünmüyorum,
Bir teknik servisi arıyarak bilgi sahibi olabilirsiniz,
iyi günler

merhabalar tuncay bey benim sorunum 3g ile ilgli şimdi telefonum gt-s5603 yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ilk günler karıştırmadan önce otamatik şebeke modunda 3gli bir şeklde kullanabiliyordum fakat nerden gördüysem :D gizli kodlar diye bir şey gördüm *#7412359# radyo frekansı testi dye telfonumdan girdm ve bir takım yanlış şeyler sonucu şebeke kayboldu , ondan sonra yine aynı koddan backup yaptım 800 1900 şebeke bandından edge ile bağlanıyorum ama otamatik yaptığımda 3g çıkıyo çekiyor ama arama yaptığımda sadece acil aramalar diyor ve mesaj atamaıyorum aynı şekilde interenette öyle
servise gitmeyi düşünüyorum 1 sene garatisi var yada nasıl çözebilirim bu sorunu bir öneriniz varmı
biraz uzun oldu ama teşekkürler:D
Fabrika ayarlarına geri dönmeyi denediyseniz ve olmadı ise tek care teknik servisdir efendim

iyi günler

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Mrb,
Benim Yelefonum Samsung Genoa (C3510) Ben Telefonuma FirmWare Atmak İstiorm Ama Ses Kısma + Kamera + Tel.i Açma Tusuna Basılı Tutunca "Dowload" Diye Bir Yazı Çıkmıo.Telefonu Açıo.
Bunun Farklı Bir YOlu Olabilrmi?
Simdiden Teşekurler..

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Mrb,
Benim Yelefonum Samsung Genoa (C3510) Ben Telefonuma FirmWare Atmak İstiorm Ama Ses Kısma + Kamera + Tel.i Açma Tusuna Basılı Tutunca "Dowload" Diye Bir Yazı Çıkmıo.Telefonu Açıo.
Bunun Farklı Bir YOlu Olabilrmi?
Simdiden Teşekurler..
(C3510) için henüz FW yayınlanmamıştır.
iyi günler

Aqrp00

Aqrp00

Üye
Google maps ücretsizdir
Kodlarda saten ücret li veya ücretsiz die bi durum olmaz cihazın kendi kodları cünkü
İyi Günler

Özür dilerim yanlış yazmışım. Dalgınlığıma geldi heralde. Garantiyi bitirirmi diyecektim. Cevap için tekrar teşekkür ederim.

Üst Alt