..::5800 satıp N8 aldım::..

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N8 alayımmı?

• Evet al

Kullanılan: 100 78.7%
  • Hayır alma

Kullanılan: 27 21.3%

• Kullanılan toplam oy
    127

cr55

Üye
Arkaşım N8 alıp küçük ekranı ve yetersiz ram ve işlemcisine evet diyip alacaksan yine nokia tarafından kandırılacaksın demektir n9 yavaş b ir tel ve hala symbian denilen dandik işletim sistemini kullanmıyor.Sana tavsiyem htc desire hd veya htc thunder bird veya istediğin androidli en küçük donanıma sahip teli al inana bana 2 n8 gücü eder

--------------- Ekleme ---------------

N8 kasmanın kralını yapıyor arkadaşım sen Htc kıyaslamasnıa bak netten paran boşa gitmesin kendinide kasma nokia ile htc veya başaka androidli bi tel ile internetin veya 3d pcye yakın oyunların tadınıçıkar hayatı kasma n8 ile acaba o kamera htc 8mpsine gelebilirmi onada güvenmiyorum

Kubde

Kubde

Üye
Bir kaç aydır Nokia N8 kullanıyorum. herhangi bir kasma olmadı. kasıyor diyen arkadaşlar neresinin kastığını da söylesin lütfen. tek sorun internet o hantal ama güncelleme yakında. tarayıcı tamamen değişiyor o nunda sorunu kalmıyor. Syimbian ^3 ' e uygun bütün hd oyunları da yükledim. kasma yok. kafanı kurcalayan arkadaşlara aldırmamanı tavsiye ediyorum. Tabi en iyisini sen bilirsin canın neistiyorsa o nu al.

ozggurr

ozggurr

Üye
Eğer 5800 ile karşılaştıracak olursan hiç beklemeden N8 al .

Ancak senin söylediğinde yanlış arkadaşım . 5800 ' ında dokunmatiği gayet iyi . Hatta çok güzel . V52 ile birlikte dokunman yeter dürtmen deil .

5800'e ten ile dokununca sorun cikartmasi normaldir, tirnaginla dokun bastirmaya gerek kalmaz.. Kalemiyle de gayet basarili calisiyor...

N8 teknolojisi ile 5800 teknolojisini karsilastirmak N8'e haksizlik olur yine de...

cr55

Üye
Bir kaç aydır Nokia N8 kullanıyorum. herhangi bir kasma olmadı. kasıyor diyen arkadaşlar neresinin kastığını da söylesin lütfen. tek sorun internet o hantal ama güncelleme yakında. tarayıcı tamamen değişiyor o nunda sorunu kalmıyor. Syimbian ^3 ' e uygun bütün hd oyunları da yükledim. kasma yok. kafanı kurcalayan arkadaşlara aldırmamanı tavsiye ediyorum. Tabi en iyisini sen bilirsin canın neistiyorsa o nu al.

N8'in hantal web tarayıcısı anroidli bir tele göre nekadar pcye yakın formatta siteleri gösteriyor?
N8 kasılması işlemci ve ram inin yetersizliğindendir arkadaşım daha çok kasacak beni nokia x6da kastığı gibi .

Htc desire hd donanım : cpu 1ghz ram : 776 open gl 3d desteği web tarayıcısı pc ile aynı formatta siteleri açabilir ve hız fark edilebilir düzeyde kasılmıyorsunuz n8deki gibi ve geniş ekranla bakıyorsunuz herşeye geniş beniş. nokia almaktansa androidli en ucuz teli alırım onuda n8 ile kıyaslarım.

muco240

muco240

Üye
Bu konu çok değişik yerlere gitmeye başlamış.Ben şahsen n8 kullandım.Beğendiğimi söyleyemeyeceğim.Ben de hTC Desire almayı düşünüyorum.Söyleyecek fazla bir şey Nokia dokunmatikten anlamıyor kardeşim.Bir de kendi işletim sistemini değiştirmezse nokia nın sonu yakın.:hmmm

ozggurr

ozggurr

Üye
N8'in hantal web tarayıcısı anroidli bir tele göre nekadar pcye yakın formatta siteleri gösteriyor?
N8 kasılması işlemci ve ram inin yetersizliğindendir arkadaşım daha çok kasacak beni nokia x6da kastığı gibi .

Htc desire hd donanım : cpu 1ghz ram : 776 open gl 3d desteği web tarayıcısı pc ile aynı formatta siteleri açabilir ve hız fark edilebilir düzeyde kasılmıyorsunuz n8deki gibi ve geniş ekranla bakıyorsunuz herşeye geniş beniş. nokia almaktansa androidli en ucuz teli alırım onuda n8 ile kıyaslarım.

Android sisteminin durup dururken gocmesini, yeniden kurmaya calisan kullanicilarinin rehber dahil butun bilgilerini kaybettiklerini, durup dururken telefonlarin asiri isinip pilin birden bire bitmesini de yazsana ara sira...

Merak etmeyin android nedir onu da biliyoruz. HTC nedir, Samsung nedir onu da biliyoruz....

1ghz birden bire cebinde ates gibi yanmaya baslayinca, evden is yerine gidinceye kadar sarj bitmis olunca nasil oluyor?

Yaziyorsunuz da hep tek tarafli "yaziyorsunuz"...

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
kesinlikle tavsiye ediyorum N8i ;) olumsuz yonunu hic gormedim teilmde gerckten harika bi telefon sende alinca gorceksin adamlar yapmis :oke:

cr55

Üye
Android sisteminin durup dururken gocmesini, yeniden kurmaya calisan kullanicilarinin rehber dahil butun bilgilerini kaybettiklerini, durup dururken telefonlarin asiri isinip pilin birden bire bitmesini de yazsana ara sira...

Merak etmeyin android nedir onu da biliyoruz. HTC nedir, Samsung nedir onu da biliyoruz....

1ghz birden bire cebinde ates gibi yanmaya baslayinca, evden is yerine gidinceye kadar sarj bitmis olunca nasil oluyor?

Yaziyorsunuz da hep tek tarafli "yaziyorsunuz"...

iyi sallamışsın ama desteksiz sallamışsın N8ci hehe.
nokia n8 bi kamerası güzeloda yeni androidli teller çıktı 14mp li n8in papucu dama
rehberlerin veya kullanıcı verilerinin silinmesi sadece androidde yok arkadaşım nokiadada ve her marka telde olabilir.
ben kimseden duymadım cebinde yanan androidli bi tel ama uygulama çalıştırırken elimde ateş gibi olup reset atan ve doanna kasım kaasım kasılan nokia çok kullandım .

erkara_64

Arkadaşlar bu adam resmen insanlarla dalga gecmek için gelmiş...acapaçık ortada...ben şu dakikadan sonra bu adamı kaile almıyorum...isteyen alabilir:)

cr55

Üye
Arkadaşlar bu adam resmen insanlarla dalga gecmek için gelmiş...acapaçık ortada...ben şu dakikadan sonra bu adamı kaile almıyorum...isteyen alabilir:)[/QUOTE

N8 telefonun hayırlı olsun arkadaşım tercih etmişsin benimsemişsin ama eleştirilere katlanamıyorsun telin bir olumsuz söz söylense hemen yanlış kelimeler kullanarak korumaya geçiyorsun .Kaile almaman için önce kaile alınman gerek ben ise sadece düşüncelerimi aktarıyorum. :) saygılar

pRime.

pRime.

Üye
Arkadaşlar bu adam resmen insanlarla dalga gecmek için gelmiş...acapaçık ortada...ben şu dakikadan sonra bu adamı kaile almıyorum...isteyen alabilir:)

Aynen ben de sana katılıyorum.
Cr55 Arkadaşım! Bırak, uğraşma, adam n8 kullanıyo, onu almış, beğenmiş, tercih etmiş...

--------------- Ekleme ---------------

Senin de dediğin gibi "tercih meselesi". Insanlar istediğini kullanabilir ama kırıcı sözlere luzüm yok.

ozggurr

ozggurr

Üye
iyi sallamışsın ama desteksiz sallamışsın N8ci hehe.
nokia n8 bi kamerası güzeloda yeni androidli teller çıktı 14mp li n8in papucu dama
rehberlerin veya kullanıcı verilerinin silinmesi sadece androidde yok arkadaşım nokiadada ve her marka telde olabilir.
ben kimseden duymadım cebinde yanan androidli bi tel ama uygulama çalıştırırken elimde ateş gibi olup reset atan ve doanna kasım kaasım kasılan nokia çok kullandım .

Yaziyi yazmamdan iki gun once arkadasimin yasadigi bir olayi yazdim.. Sallamissin diye cevap vermissin hemen... Yasanmayan gozle gorulmeyen tecrube edinilmemis, arkasinda duramayacagim ve ispat edemeyecegim seyleri yazip burda kuru gurultu yazdigimi saniyorsan forum indexinden beni bir arastir derim sadece...

Bizim insanlara gulucukler atip, hehe mehe gibi ifadelerle dalga dectigimizi goremezsin.

Yalan soylemedigimi sen de biliyorsun.. Ancak agirina gidiyor ki, yere gore sigdiramadiginiz platformlarin aciklarini ve hatalarini soyleyince asagiladiginiz platformlarda da o hatalar var diyorsunuz ancak ciddiyetsiz tavirlarla tabii...

Biz ancak bilgi olusturmanin, bilgiyi paylasmanin derdindeyiz senin gibi bilgiyi kirletmenin ve asagilamanin pesinde degil...

14 mp androidli telefonu alirsin, android platformunda kullanicilarinin forumunda yazarsin bildiklerini, eger N8'in papucu dama atildiysa, gelip burda atip tutmanin alemi yok...

Gelip birileri sizin platformunuzda sacmalarsa sizin burda yaptiginiz gibi, orda gereken cevabi verirsiniz onlara bizim burda size yaptigimiz gibi...

Anlasilmayan birsey varsa cekinme sor... Yardimci oluruz...

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sonunda N8 aldım hepinize yorumlarınız için cok teşekkür ederim

berkayevs4

berkayevs4

Üye
HAYIRLI olsun dostum..

ofi-pofi

ofi-pofi

Üye
hadi yine iyisin:naughty:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
lütfen destek bölümüne telefonunuzla ilgili bir probleminiz varsa konu açın...

Üst Alt