[Nokia C6-00 V20.042] Blackstar™ MOD/HACK/JAF/UPDATE

Sponsorlu Bağlantılar

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Öğrenirsiniz arkadaşlar...Bir kere yapsanız 2. si kendiliğinden gelir ama başlamak önemli...
Ayrıca dosyları uygun klasöre taşıdığınıza emin olun...

spider64

Üye
selam kotukoylu benim sorunum bu değil telefonmum buluyor found diyor ama tam kuruluma geçtiğimde şu mesaj geliyor
Program: C:\program Files\ODEAN\JAF\JAF.exe

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information.

aldığım hata raporu bu

yda jaf kapanıyor neden olabilir telefonum kapalı iken yapıyorum.teşekkürler

lütfen bana yardımcı olurmusun teşekkür ederim.

ROBOTX

Üye
selam kotukoylu benim sorunum bu değil telefonmum buluyor found diyor ama tam kuruluma geçtiğimde şu mesaj geliyor
Program: C:\program Files\ODEAN\JAF\JAF.exe

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information.

aldığım hata raporu bu

yda jaf kapanıyor neden olabilir telefonum kapalı iken yapıyorum.teşekkürler

lütfen bana yardımcı olurmusun teşekkür ederim.
Aynı sorunu bende yaşıyorum Windows 7 64 bit kullanıyorum. HEr türlü uyumluluk modunda denedim ve bu sorunu geçemedim . C++ Runetime error veriyor

spider64

Üye
benim 32 bit

--------------- Ekleme ---------------

Aynı sorunu bende yaşıyorum Windows 7 64 bit kullanıyorum. HEr türlü uyumluluk modunda denedim ve bu sorunu geçemedim . C++ Runetime error veriyor

benim 32 bit

yardım lütfen koyukoylu kardeşim yardım

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi

ROBOTX

Üye
Banada pm den ulaşırmısınız yardıma ihtiyacım var

-efşan

-efşan

Üye
teşekkürler ylnız bnm makina xp sp3 bendede jaf.exe hatası veriyo ne yapmalıyım

-efşan

-efşan

Üye
teşekkürley bide phoenixle denicem

birde format atınca tekrar hacklemek gerekirmi telefonu

spider64

Üye
phoenixle olmuyor ha ayrıca kotukoylu xp kurudum ama aynı hatayı yine verdi.anlam veremedim.vaktin olduğunda bir el atarasan sevinirim

spider64

Üye
denedim kotukoylu olmadı virtual çalışmadı bile ama xp kurdum sistemi değiştim virtual p çalıştı ama yine aynı runtime error hatasını aldım anlamadım bu yöntemle bir çok kez 5800 yükledim amma c6 da olmadı her nedense.internette araştırma yapıyorum ama çözemedim hala.bazanda runtime error hatası vermiyor ama jaf kendini kapatıyor.çözemedimmmmmmm çözemedim çıldırmak üzereyim :).1.sayfada bir arkadaşımı z arkadaşıma yükledim harika oldu diyor açıklasada nasıl yapmış bizde yüklesek.:)

• Beğen
Tepkiler: ka2000dir
-efşan

-efşan

Üye
arkadaşım netten indirdiğim diğer bir hacklı dosya ile attım yazılımı hem phoenixle hemde jafla ikiside çalışıo burda verilen uda dosyasında hata var şuan telefonum hackli kullanıyorum

ahem aynı hataları bende alıyordum uda dosyasını geğiştim hata gitti yine aynı udayı denedim hata başladı

bu adresteki uda hatasız yüklenio

phoenixle olmuyor ha ayrıca kotukoylu xp kurudum ama aynı hatayı yine verdi.anlam veremedim.vaktin olduğunda bir el atarasan sevinirim

arkadaşım verdiğim linkteki uda dosyasını kullan sorunun kalktığını göreceksin

arkadaşlar pompatcher'ın patches dosyalarını paylaşabilecek biri varmı?

spider64

Üye
Deneyeceğim olursa varya alnından öperim kardeşim

ROBOTX

Üye
Ben denedim yine olmadı jaf ile aynı sorun, Phoneix ile atarkende ''
Getting list of files to be flashed failed (Hata kodu)
Firmware : CRC checksum of file ' C:\program files(x86)\nokia\phoenix\products\RM-612\RM-612_20.0.042.C01_prd.rofs3. fpsx' does not match with the checksum in data-package diyor "

-efşan

-efşan

Üye
arkadaşlar burada verilen uda dosyasında hata olabilir bu uda dosyasıyla yüklenmiyor ben başka bir uda dosyası indirip denedim phoneixlede jaflada oluyor
orjinal uda 8kb'ken burada verilen 6mb yanlış dosya hacklanmiş galiba biraz araştırdımda

ahmet meço

ahmet meço

Üye
:ehe

kötü köylü özlettin kendini + benim içinde sen efsanesin yaptığın yazılımı hemen yükliyecem eminim süper olmuştur senin c6 Tusunami gibi bir c6 daha yapan olmadı gerek hız gerek performans eminim buda iyi olmuştur sen x6 aldıysan bende alayım sen atık x6 üzerine çalışırsin şimdiden emeğine sağlık kardeş

-efşan

-efşan

Üye
:ehe

kötü köylü özlettin kendini + benim içinde sen efsanesin yaptığın yazılımı hemen yükliyecem eminim süper olmuştur senin c6 Tusunami gibi bir c6 daha yapan olmadı gerek hız gerek performans eminim buda iyi olmuştur sen x6 aldıysan bende alayım sen atık x6 üzerine çalışırsin şimdiden emeğine sağlık kardeş

kardeş yükleyebilirsin inşallah ve bizede anlatırsın bu udayla nasıl oluyo

• Beğen
Tepkiler: ka2000dir
Takipçi Satın Al

Üst Alt