Aynı sorunu bende yaşıyorum Windows 7 64 bit kullanıyorum. HEr türlü uyumluluk modunda denedim ve bu sorunu geçemedim . C++ Runetime error veriyorselam kotukoylu benim sorunum bu değil telefonmum buluyor found diyor ama tam kuruluma geçtiğimde şu mesaj geliyor
Program: C:\program Files\ODEAN\JAF\JAF.exe
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information.
aldığım hata raporu bu
yda jaf kapanıyor neden olabilir telefonum kapalı iken yapıyorum.teşekkürler
lütfen bana yardımcı olurmusun teşekkür ederim.
Aynı sorunu bende yaşıyorum Windows 7 64 bit kullanıyorum. HEr türlü uyumluluk modunda denedim ve bu sorunu geçemedim . C++ Runetime error veriyor
PM ni kontrol et.benim 32 bit
--------------- Ekleme ---------------
benim 32 bit
yardım lütfen koyukoylu kardeşim yardım
Banada pm den ulaşırmısınız yardıma ihtiyacım var
Önce jaf emulatörü çalıştıracaksınız...teşekkürler ylnız bnm makina xp sp3 bendede jaf.exe hatası veriyo ne yapmalıyım
kotukoylu bekliyorum teşekkür ederim
dostum hiç bir değişiklik yok eklediğinden eminmisin?kotukoylu bekliyorum teşekkür ederim
msn
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...lumu-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342290.htmlphoenixle olmuyor ha ayrıca kotukoylu xp kurudum ama aynı hatayı yine verdi.anlam veremedim.vaktin olduğunda bir el atarasan sevinirim
.1.sayfada bir arkadaşımı z arkadaşıma yükledim harika oldu diyor açıklasada nasıl yapmış bizde yüklesek.
phoenixle olmuyor ha ayrıca kotukoylu xp kurudum ama aynı hatayı yine verdi.anlam veremedim.vaktin olduğunda bir el atarasan sevinirim

kötü köylü özlettin kendini + benim içinde sen efsanesin yaptığın yazılımı hemen yükliyecem eminim süper olmuştur senin c6 Tusunami gibi bir c6 daha yapan olmadı gerek hız gerek performans eminim buda iyi olmuştur sen x6 aldıysan bende alayım sen atık x6 üzerine çalışırsin şimdiden emeğine sağlık kardeş