[Nokia C6-00 V20.042] Blackstar™ MOD/HACK/JAF/UPDATE

Sponsorlu Bağlantılar

-efşan

-efşan

Üye
teşekkürler kötüköylü zaten yazılım attıktan sonraki ilk işimdi *#0000#
Eline Sağlık

--------------- Ekleme ---------------

Birde yazılım yapma hakkında ufak bir bilgi verirsen sevinirim kendi yazılımımı yapmak istiyorum

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kötüköylü zaten yazılım attıktan sonraki ilk işimdi *#0000#
Eline Sağlık

--------------- Ekleme ---------------

Birde yazılım yapma hakkında ufak bir bilgi verirsen sevinirim kendi yazılımımı yapmak istiyorum
Özel mesajlaşma sistemini kullanın

ziyanni

Üye
ellerinee sağlıkk sonunda oldu yaa cok süper ben cok begendim *#0000# yapınca blackstar yazıyor :) ellerine saglık bi sorum olacakk bu tema efek olayında c de gerekli dosyayı olusturuyorum ama tema efektı uygulanmıyor neden olabilir

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
ellerinee sağlıkk sonunda oldu yaa cok süper ben cok begendim *#0000# yapınca blackstar yazıyor :) ellerine saglık bi sorum olacakk bu tema efek olayında c de gerekli dosyayı olusturuyorum ama tema efektı uygulanmıyor neden olabilir
olmaz çünki yazılıma gömülmesi gerekir

ziyanni

Üye
ya yazılımda java sorunumu var ne ben java dosyalarını yukleyemedin gerekli java programını kurmama ragmen bu sıkıntıyı yasayan varmı nasıl cozebılırım bunu

ROBOTX

Üye
Java oyunlar çalışmıyordu bende . Forumdaki beta java programını yükledim sorun halloldu.

ziyanni

Üye
bende yukledım olmadı herhangi bir yama aktifmi peki yüklerken yada yükledikten sonra

ROBOTX

Üye
Sadece Bass effect yazan aktif ama alakası olduğunu düşünmüyorum...

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Sadece Bass effect yazan aktif ama alakası olduğunu düşünmüyorum...
Değerli arkadaşlar JAVA hatası C6 V20 nin kronik bir hatası çekirdek sistemle alakalı bir durum....

ziyanni

Üye
evet haklısınn c6 nın hatasıı ama bendekinden olmuyor galiba hack le alakalı ama java olmasada olur tema efekleri yeterrrrr :) ve sis program larla idare ederiz

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
evet haklısınn c6 nın hatasıı ama bendekinden olmuyor galiba hack le alakalı ama java olmasada olur tema efekleri yeterrrrr :) ve sis program larla idare ederiz
java sorununu çözmek için bu dosyayı yükleyebilirsiniz....

ziyanni

Üye
arkadaslar ne yaptımsa yok olmuyor bu jar dosyaları yuklemıyor :( yüklemeye hazırlanıyor diyor gerisi yok tüm yolları denedim olmadı bu sorunu nasıl cözebilirim

heroesmania

Üye
Arkadaşlar henüz bunu yükleme başlamadım ama bikaç sorum olucak.Ben şimdi bu anlatılanları yaptığım zaman unsigned programları oyunları vb. şeyleri telefonuma yükleyebilecek miyim?

ve ayrıca "Jaf ve Ogm Pkey Emulator Kurulum Dosyaları" dosyasını megaupload dışında bi yere yükleyebilecek olan var mı? Mahkeme kararıyla engellenmiştir yazısıyla karşılaşıyorum.

Newpronik

Üye
birşey merak ediyorum acaba bu c6 daki 5800 modlarında mesajların geç gelme bugu var orjinal c6 telefonlardada oluyor mu bu bug yani modlandığı içinmi bozuluyor yoksa hep varmı _?

rudeboytr

rudeboytr

Üye
Öncelikle teşekkürler.Cihaza bu flashı attıktan sonra tekrar eski sürümüne döndürebilir miyiz?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
rudeboytr

rudeboytr

Üye
Öncelikle sitede tek C6 için cfw yapan.Bunun menüsünü 3*4 olarak yapabilir miyim?Yada yapabilir misin?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle sitede tek C6 için cfw yapan.Bunun menüsünü 3*4 olarak yapabilir miyim?Yada yapabilir misin?
İşin açıkcası C6 tele sahip olmadan yazılım hazırladım dolayısıyla yeniden böyle bir maceraya başlamak istemiyorum...
Lakin sizin için bazı konuları önermek istiyorum.
Artık sitede bir tanede C6 yazılımcısı lazım....
O da neden sen olmayasın :D
Yazılım nasıl yapılır?
http://www.maxicep.com/modifikasyon...es-kendi-fwsini-yapabilecek-utk4n-455791.html
Menü Modları:
http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/mod-c6-fw-3x4-4x4-5x4-menu-modlari-467835.html
Diger modlar:
S60v5 Sistem Modlama

rudeboytr

rudeboytr

Üye
Peki bu verdiğin linkteki herşeyi C6 FWsine entegre edebilir miyim?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Peki bu verdiğin linkteki herşeyi C6 FWsine entegre edebilir miyim?

Konularda zaten belirtilmiştir...C6 yazılımı için olup olmadığı...Öğrenmek istersende sorarsın arkadaşlara...
Zaten bir başladınmı bir daha bırakamazsın :D:naughty:

Üst Alt