keremkerem95
Üye
Nokia N8 vs HTC Desire?
Merhaba arkadaşlar bu sıralarda telefon almayı düşünüyorum ancak çok kararsız kaldım....
hangisini almalıyım karar veremedim bu iki telefonu karşılaştırmamın sebebi fiyatlarınnı yakın olması... bütcem 1100 falan olur en fazla iphnoe 4 düşünmüyorum o yüzden çünkü pahalı galaxy s hakkında bilgim yok ondan bahsederseniz seçenekler arasına koyabilirm şimdi;
Nokia:
-12 mp kamera(gerçi ek özelliklere 12 mp olduğu söyleniyor iphone 5 mp ile hemen hemen aynıymış)
-HDMI çıkışı
-USB bellek girişi
-16 gb dahili hafıza micro SD desteği
-720p video
gibi çok çekici özellikleri var ancak Symbian^3 kullanması biraz kötü geldi...
HTC Desire:
-5 mp (dediğim gibi n8'le kamerası yakın olabilir)
-oda 720p video çekimi yakalıyor..
-en büyük etken Android! uygulamalar ve işletim sistemi bakımından beni en çok çeken bu...
-fiyatlarıda yakın galiba araştırdım biaz ama net bi bilgiisi olan varmı ve arkadaşalar artık kesin karar vermek istiyorum.. çok kararsız kaldım uzun süreli kullanacağım bir telefon olucak lütfen yardım edin...
hangisini almalıyım karar veremedim bu iki telefonu karşılaştırmamın sebebi fiyatlarınnı yakın olması... bütcem 1100 falan olur en fazla iphnoe 4 düşünmüyorum o yüzden çünkü pahalı galaxy s hakkında bilgim yok ondan bahsederseniz seçenekler arasına koyabilirm şimdi;
Nokia:
-12 mp kamera(gerçi ek özelliklere 12 mp olduğu söyleniyor iphone 5 mp ile hemen hemen aynıymış)
-HDMI çıkışı
-USB bellek girişi
-16 gb dahili hafıza micro SD desteği
-720p video
gibi çok çekici özellikleri var ancak Symbian^3 kullanması biraz kötü geldi...
HTC Desire:
-5 mp (dediğim gibi n8'le kamerası yakın olabilir)
-oda 720p video çekimi yakalıyor..
-en büyük etken Android! uygulamalar ve işletim sistemi bakımından beni en çok çeken bu...
-fiyatlarıda yakın galiba araştırdım biaz ama net bi bilgiisi olan varmı ve arkadaşalar artık kesin karar vermek istiyorum.. çok kararsız kaldım uzun süreli kullanacağım bir telefon olucak lütfen yardım edin...

1000