Emre-45
Üye
cok güzel yazmıssın hocam
arkadaslar nedir bu nokia sevdası anlamıs deilim babanızın sirketi galiba nokia ? herkez diyor nokia olsun tastan olsun amacınız nedir anlamıyorum ki ? artık sunu kafanıza soksanız iyi edersiniz nokia diye bise kalmadı sadece sizin gibi nokia kolikler sayesinde ayakta suan nokia !!
artık zaman değişti tamam eskidenb iyiydi symbian ama artık yeni cıkan oyun - uygulama vs.vs. seylere artık ram yetmiyor telefon cok kasıyor takılıyor program oyun güzel hic yok
birde sunu söyleyeyim bende iphone4 var abimde n8 karsılastırmak resmen deli durumuna düşürür insanı habire diyorsunuz n8 de 12 mp .carl zeiss falan filan eminmisin 12 mp olduguna benim iphone 5 mp kamerası ile n8 ile hic bi farkı yok hatta bence daha canlı bile cekiyor
kısacası Nokia nokia diyen arkadasları dinleme pişman olursun...alacaksan iphone 3gs - 4 yada htc modelleri..bence samsung galays 's bulasma samsung sonucta...![]()
Arkadasımız guzelce karsılastırmasını da yaptı iphone ile .. sonuna kadar katılıyorum
Utku™;3112069' Alıntı:Ama karizmada n8 farkını atıyor
En son o kaldı değil mi kardesim
o göreceli bir kavramdır. bana gore n8 çok tipsizdir sana göre en güzel telefondur. En son söyliceğin bu muydu
ben güzel bi soru daha beklerdim açıkcası 

hepsi cazip geliyo