Pulsar-5800 cfw C6 V20 ( v52 )

Sponsorlu Bağlantılar

must_90

must_90

Üye
    Konu Sahibi
Pulsar-5800 cfw C6 V20 ( v52 )
Cfw nin orjinalliğini bozmamaya özen gösterdim.şuana kadar bi hatayla karşılaşmadım.
Tema efektleri açıkkan telefonda çak fazla bir kasıntı olmuyor arık.ekran dönüşleri hızlandırıldı.
4x5 menü vardır.görsel öğelerle oynandı.başka bişey yapılmadı.klas bir cfw oldu bence.

1- Tema olarak Petrol Blue seçerseniz daha iyi olur.Yıldızlar daha net görünüyor.

İNDİRME ADRESİ :

ekran görüntüleri :

• Beğen
Tepkiler: Mertolozzi, yalandunya3535, estami ve 3 diğerleri

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler 3x4 menülü olanını varmı

yusuf_53

Üye
bence cfw de güzel olan tek şey yıldız efecti oda ramı kasıyor yani kısaca (out)

must_90

must_90

Üye
    Konu Sahibi
tema efektlerini kapatınca telefon uçuyor

--------------- Ekleme ---------------

Teşekkürler 3x4 menülü olanını varmı

dostum ben bunu kendim için yapmıştım.tamamen kendi zevkime uygun aynı şeyleri sevenler için paylaştım.

estami

Üye
Ellerine sağlık mükemmel oldu..

estami

Üye
Üstadım yazılımı kullanıyorum efect muhteşem ve hızlı (işçep çalışıyor en önemlisi bu java sorunsuz) mükemmel bir iş çıkartmıssın hızda mükemmel

Eğer yapabilirsen 3 ricam olacak..

1-Ev ekranına 20 kısayol ekleyebilme...
2-Tam ekran modlu (
üstteki saat, pil durumu, hat çekimi gizlenmiş şekilde
)
3- 4*4 menü düzeni

Düzenleyip güncelleyebilirmisin müteşekkir olurum sanırım tadından yenmez bunlarda olursa..

must_90

must_90

Üye
    Konu Sahibi
Üstadım yazılımı kullanıyorum efect muhteşem ve hızlı (işçep çalışıyor en önemlisi bu java sorunsuz) mükemmel bir iş çıkartmıssın hızda mükemmel

Eğer yapabilirsen 3 ricam olacak..

1-Ev ekranına 20 kısayol ekleyebilme...
2-Tam ekran modlu (
üstteki saat, pil durumu, hat çekimi gizlenmiş şekilde
)
3- 4*4 menü düzeni

Düzenleyip güncelleyebilirmisin müteşekkir olurum sanırım tadından yenmez bunlarda olursa..

Yorumun için teşekkürler :)

Dediğin modlarda bazen sorun oluyor.

1) 20 kısayolda bazen telefon kilitleniyor.nedeni bilinmiyor.
2)Tam ekran modu menü için mi yoksa ev ekranı içinmi ? menü içinse bence hiç hoş durmuyor ve modu bulamadım hiç :)
3) 4x4 menüde aslında fena değil ama benim gözlemim 4x4 te menü ikonlarının boyutları biraz değişiyor.( 4x5 yapmamın nedeni 20

1 kaç saat tekrar fw üzerinde çalıştım ve daha hızlı bir fw yapmayı başardım batarya ömrüde arttı :) yakında onu yayınlayacağı m :)

estami

Üye
Varsın donsun..

ama olmazsa olmazlar benim için..

Ev ekranına 20 kısayol
Menüye tam ekran..
Ve conversations aylin ekli olursa seviiniriz...

Ve sabırsızlıkla bekliyoruz..

kraldost

kraldost

Üye
kamera ingilizce haberin varmı bilmiyorum ama haberin olsun onuda hallet bi zahmet

must_90

must_90

Üye
    Konu Sahibi
Varsın donsun..

ama olmazsa olmazlar benim için..

Ev ekranına 20 kısayol
Menüye tam ekran..
Ve conversations aylin ekli olursa seviiniriz...

Ve sabırsızlıkla bekliyoruz..

dersaneden pek uğraşamıyorum dostum ama forumda dediğin gibi tam ekran menü var.onu kur istersen ben bu sümürü daha hızlı ve orjinale yakın götürmek istiyorum. k bakma :pro:

conversations ve ayline hayır demiyorum sonraki sürümde onlarıda ekleyeceğim :pro:

matrixugur

matrixugur

Üye
ya bana tek yuş kilidi lazım ekliyebilirmisiniz

İskenDer™

İskenDer™

Üye
teşekkürler..:hmmm

KELGER

KELGER

Üye
yani şu sürükle tuş kilidi

KELGER

KELGER

Üye
kilidi aç. için sürkleyin yazıyor ya en alttaki ön izlemede o işte tuş kilidi.n8 tuş kilidi.onu paylaşabilirmisin bide
nereye kopyalanıyor

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
:tşk:

kraldost

kraldost

Üye
Bendeki kamera tamami ile Türkçe..sıkıntı yok yani

demekki benden kaynaklanıyor içinde ovi storeyi kaldırdım ovi maps 3.06 yı yukledim baska bişi yapmadım belkid bundan kaynaklandı ama harika olmuş kameraya pek girmiyorum bende 20 mp lik f.makinası var o bana yeter

Takipçi Satın Al

Üst Alt