5800 cfw yaptım yeni tema ekleyemiyorum ustalardan yardım istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

poyo34

Üye
    Konu Sahibi
5800 cfw yaptım yeni tema ekleyemiyorum ustalardan yardım istiyorum
ustalar merhaba ben 5800 c6 v42 moda cfw yaptım sorun yok çok güzel çalışıyor sorunum yeni tema ekleyemiyorum sis contens ile parçalayıp gerekli yerlere attım tema görünüyor uyguluyorum telde görüntüsü bozuk çıkıyor ve temayı seçerken tema bozuk diyor nfc ile tüm temaları silip öyle ekledim hatamı ettim acaba bilemiyorum birde şarj dayken yeşil ışık yansın modunu uyguladım yeşil ışık yanmıyor diğer bütün modlar mükemmel oturdu birdeaçılıştaki uygulamaları kapama modunu uyguladım sadece rehber açık kalıyor sizdenyardım bekliyorum bu küçük sorunlarımı halledeyim hemen cfw yi paylaşacağım şimdiden sabırsızlanıyorum ustalardan yardım bekliyorum

poyo34

Üye
    Konu Sahibi
ona baktım yaptım usta ama sıkıntı devam ediyor ayrıca ram blowu gömdüm menüde hiç görünmüyor neden acaba

Atacan-

Atacan-

Üye
uid kodunu yanlış yazıyor veya dosyaları yanlış yere attığın için varsayılan tema ile açılmayıp seriasskins60 teması ile açılıyor tel.
Ramblow prosunu mod olarak bulman lazım siscontents ile kendin parçalayarak uygulayamazsın.

poyo34

Üye
    Konu Sahibi
anladım usta peki ben bu temaların hepsini tek tek elle silebilirmiyim? nfc sanki düzgün silmiyor bi gariplik var tek benim istediğim tema olsun istiyorum birde şarj dayken yeşil ışık yansın modunu uyguladım yeşil ışık yanmıyor birde açılıştaki uygulamaları kapama modunu uyguladım sadece rehber açık kalıyor ne yapmalıyım ?

poyo34

Üye
    Konu Sahibi
çok saol usta temayı ekledim sorunsuz oldu fakat önceliği veremedim beyaz temayı silmedim bir tane kendim tema ekledim text e önceliği verdim yani uid kodunu yazdım ama beyaz tema ile açılıyor olmazsa böyle bırakacağım cfw yüklendikten sonra isteyen temayı etkinleştirir

Atacan-

Atacan-

Üye
çok saol usta temayı ekledim sorunsuz oldu fakat önceliği veremedim beyaz temayı silmedim bir tane kendim tema ekledim text e önceliği verdim yani uid kodunu yazdım ama beyaz tema ile açılıyor olmazsa böyle bırakacağım cfw yüklendikten sonra isteyen temayı etkinleştirir
Kardeşim konu açtım detaylı daha ne yapabilirim.Adım adım inceleyerek yaparsan sorun olmaması lazım..
Bir yeri atlıyorsundur..

- - - Eklendi - - -

Sen bana açılması istediğin temanı Uid kodunu ver bide 101f876f.txt Dosyasını ver yerli yerine at mod olarak yollayım ..

poyo34

Üye
    Konu Sahibi
buyur usta link hem tema hemde text dosyası text in içinden uid kodunu sildim şimdi boş usta birde bu c6 tabanlı yazılımda menü işaretini yani basınca menüye giren işaret rehberin yerine veya öbür köşeye nasıl alıyorsunuz senin cfw lerde öyle çok güzel duruyor

Atacan-

Atacan-

Üye
buyur usta link hem tema hemde text dosyası text in içinden uid kodunu sildim şimdi boş usta birde bu c6 tabanlı yazılımda menü işaretini yani basınca menüye giren işaret rehberin yerine veya öbür köşeye nasıl alıyorsunuz senin cfw lerde öyle çok güzel duruyor

Resimle anlatırmısın örnek resim Anlamadım demek istediğini.
Modu akşam hazırlıyabilirim ancak ..
Ayrıca cfw yok benim eskiden vardı şimdi yok :D

Süleyman

Süleyman

Üye
http://www.maxicep.com/s60v5-sistem...yapma-resimli-anlatim-713819.html#post5401647

- - - Eklendi - - -

verdiğim linkteki yoruma bak :oke:

- - - Eklendi - - -

Resimle anlatırmısın örnek resim Anlamadım demek istediğini.
Modu akşam hazırlıyabilirim ancak ..
Ayrıca cfw yok benim eskiden vardı şimdi yok :D
demek istediği seçenekler çıkış tuşlarının yerlerini değiştirmek.
Yani ev ekranındaki rehber ve seçenekler tuşunun yerini nasıl değiştiririz diyor :)

• Beğen
Tepkiler: Atacan-
Süleyman

Süleyman

Üye
istediğin txt dosyası :oke:

• Beğen

poyo34

Üye
    Konu Sahibi
usta evet yer değişimi nasıl yapacağız onu yani kare işareti varya basınca menüye giriyor onu sağ veya sola almak istiyorum haqan güvenin cfw sindede var onu yapmazsam menüye girmek için orta tuşa basmam gerekiyor buda çok gıcık oluyor

Süleyman

Süleyman

Üye
usta evet yer değişimi nasıl yapacağız onu yani kare işareti varya basınca menüye giriyor onu sağ veya sola almak istiyorum haqan güvenin cfw sindede var onu yapmazsam menüye girmek için orta tuşa basmam gerekiyor buda çok gıcık oluyor
Hakanın cfw sinde var dediği galiba Belle Shell cfw si
Bu cfw bir program üstüne kurulu bir cfwdir
Yani bu isteğin orjinal olarak olmaz.
Çünkü böyle bir kod çıkmadı
Ama isteğini kullandığın cfw ye Belle shell programını yükleyerek halledebilirsin.

• Beğen

poyo34

Üye
    Konu Sahibi
yok hakanın normal bellesindede var yani ortaya basmadan menüye girmenin başka yolu yokmu? birde kısayola eklersek olur ama cfw de olsa daha iyi olur çok oluyorum ama nokia açılış resmi lazım hani böyle siyah resim altında beyaz noktalar yanıp sönüyor sizde varmı ? birde ben nfc den ovileri tamamen kaldırdım sevmediğim için qt için bişey yapmadım qt uygulamaları sorunsuz yüklenirmi acaba birde klawye modu eklemedim sorun olurmu olursa ne olabilir bu arada text dosyasıı ekleyip flaşladım gene beyaz kendi teması ile açıldı anlamadım gitti

Süleyman

Süleyman

Üye
senin demek istediğin sağ tuşa menüyü koymaksa ev ekranındayken seçeneklerden düzenleye bas düzenleme modundayken tekrar seçeneklere basıp sağ seçim tuşu seçeneğine bas. Oradan menüyü seçebilirsin

• Beğen

poyo34

Üye
    Konu Sahibi
evet usta oldu simge çıkmadı ama menü yazıyor aynı şey işimi görür bunu bu şekilde ayarlayıp menü düzeni text dosyası varya onu cfw de değişsem cfw yi atınca bu şekilde çıkarmı ayrıca nokia açılış resmi lazım hani böyle siyah resim altında beyaz noktalar yanıp sönüyor sizde varmı ? birde ben nfc den ovileri tamamen kaldırdım sevmediğim için qt için bişey yapmadım qt uygulamaları sorunsuz yüklenirmi acaba birde klawye modu eklemedim sorun olurmu olursa ne olabilir bu arada text dosyasıı ekleyip flaşladım gene beyaz kendi teması ile açıldı anlamadım gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt