Maxicep Üyelerine Sitem Ediyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Bu konuya katılıyorum

• Kullanılan toplam oy
    15
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
konuyu açarken bir ayarlama yapabiliriz.

mesela;

''konu içeriğinin görünmesi için üyeler teşekkür et butonuna bassın.''
veya;

''konu içeriğinin görünmesi için üyeler mesaj yazsın.''
yok iste bu olmasın.O zaman cok kalitesizleşir forum.Cünkü linki görmek icin bazıları sacma sapan yorumlar yazar buda hiç güzel görüntü olusturmaz bence

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle bişi olsun teşekküre basınca link açılsın indirilen program yada herneyse beğenilmiyincek teşekkür geri alınsın bu bence daha iyi bi fikir

--------------- Ekleme ---------------

bunu herhangi bi konudan aldım

bütün konulara teşekkür ediyosun msj sayını arttırmak için geçenlerde okudum iphone kullanıyormuşssun ben burda atışma çıkarmak için yazmıyorum GEREKSİZ YERE TEŞEKKÜR ETMEN RAHATSIZ EDİCİ
arkadaşa ben TEŞEKKÜR EDİYORUM çünkü 5800 kullanıyorum ve çalıştı PROGRAM geçenlerde ÇALIŞMAYAN programa bile TEŞEKKÜR etmişsin.....
SANA saygım var ama böle yapma hoş değil sırf msj sayını arttırmak için hepsine Teşekkür çakıp gidiyosun
Özelden mesaj atamıyorum sana kapalı ondan buraya yazdım

Özellikle de forumda yönetici konumundakiler nası böle bol bol mesajları olmuş çok iyi anlıyorum sadece nadir adlı üyeye demiyorum bunu modların yarısı böyle

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
arkadaşlar çok kısa bir öz deyiş.. herşey karşılıksızdır burda beklemeden yapacaksınız herşeyi paylşımda, arkadaşlıkta, muhabbet'de yapmanız gereken şey hiç bir beklentiniz olmadan paylaşmak forumun tadını çıkarmak. gelen bir yorum varsa yapılır. teşekkür edilecekse edilir, biz yaptığımız paylaşımların iyi olduğunu düşünerek gurur duyalım ve paylaşmaya devem edelim gerisini düşünmeyin bukadar. keyfini çıkarın

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar çok kısa bir öz deyiş.. herşey karşılıksızdır burda beklemeden yapacaksınız herşeyi paylşımda, arkadaşlıkta, muhabbet'de yapmanız gereken şey hiç bir beklentiniz olmadan paylaşmak forumun tadını çıkarmak. gelen bir yorum varsa yapılır. teşekkür edilecekse edilir, biz yaptığımız paylaşımların iyi olduğunu düşünerek gurur duyalım ve paylaşmaya devem edelim gerisini düşünmeyin bukadar. keyfini çıkarın

bence burda arkadaşlık dostluk hoş ama bişiler eksik onuda siz bulun artık biliyo herkes neyin eksik olduğunu gerçi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Şöyle bişi olsun teşekküre basınca link açılsın indirilen program yada herneyse beğenilmiyincek teşekkür geri alınsın bu bence daha iyi bi fikir

bunu herhangi bi konudan aldım

bütün konulara teşekkür ediyosun msj sayını arttırmak için geçenlerde okudum iphone kullanıyormuşssun ben burda atışma çıkarmak için yazmıyorum GEREKSİZ YERE TEŞEKKÜR ETMEN RAHATSIZ EDİCİ
arkadaşa ben TEŞEKKÜR EDİYORUM çünkü 5800 kullanıyorum ve çalıştı PROGRAM geçenlerde ÇALIŞMAYAN programa bile TEŞEKKÜR etmişsin.....
SANA saygım var ama böle yapma hoş değil sırf msj sayını arttırmak için hepsine Teşekkür çakıp gidiyosun
Özelden mesaj atamıyorum sana kapalı ondan buraya yazdım

Özellikle de forumda yönetici konumundakiler nası böle bol bol mesajları olmuş çok iyi anlıyorum sadece nadir adlı üyeye demiyorum bunu modların yarısı böyle
bak baştan beri sabrettim konunun sonuna kadar birşey demedim insanın sinirlerini bozmayın ne anlayışsız kişilersiniz siz be adam, ben konuyu onayladığımı gösteriyorum, yeni açılan konunun üste çıkması için yapıyorum ve diğer arkadaşlarda bu nedenle yapıyor..alıntı yaptığın konuda ben ve adminler cevap verdi boş konular açarak ne diye milleti oyalıyorsunuz..isteyen teşekkür eder isteyen etmez..

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
bak baştan beri sabrettim konunun sonuna kadar birşey demedim insanın sinirlerini bozmayın ne anlayışsız kişilersiniz siz be adam, ben konuyu onayladığımı gösteriyorum, yeni açılan konunun üste çıkması için yapıyorum ve diğer arkadaşlarda bu nedenle yapıyor..alıntı yaptığın konuda ben ve adminler cevap verdi boş konular açarak ne diye milleti oyalıyorsunuz..isteyen teşekkür eder isteyen etmez..

Böle modlar asabi oluyomuydu ya üstüne üstlük AZAR işitiyoruz
BÖLE DAVRANCAKSANIZ BANLAYIN BENİ GİDİYİM
Benim ne sana garezim var nede burdaki başka insanlara sadece konuları biraz daha kaliteli hale getirmek için en alttaki konuları en üste getirmek için çabalıyorum BÖLE ANLAYIŞSIZLIK falan yaptığım yok BOŞ KONU AÇILIYOSA YADA ÇEKEMİYOSAN KİTLERSİN KONUYU BURDA BİTER

aways

aways

Üye
Bu Konu Uzadikca Uzar Herseyden Karsilik Beklersek Forum Diye Bisey Kalmaz Ortada Sen Paylasimini Yap Gerisine Karisma Bence Tesekkür Edene Sende Et Etmeyen Kendi Bilir Tartismayida Uzatmayin Sen Her Konuya Tesekkür Ediyormusun Emrah Ben Bunu Merak Ediyorum.?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Böle modlar asabi oluyomuydu ya üstüne üstlük AZAR işitiyoruz
BÖLE DAVRANCAKSANIZ BANLAYIN BENİ GİDİYİM
Benim ne sana garezim var nede burdaki başka insanlara sadece konuları biraz daha kaliteli hale getirmek için en alttaki konuları en üste getirmek için çabalıyorum BÖLE ANLAYIŞSIZLIK falan yaptığım yok BOŞ KONU AÇILIYOSA YADA ÇEKEMİYOSAN KİTLERSİN KONUYU BURDA BİTER
forum adına iyi birşey yapacaksan faydalı konu açarsın olur biter vay şöyle olsun böyle olsun, senden önce kaç kişi konu açtı..bizim forum o şeyleri aştı isteyen teşekkür eder istemeyen etmez..sen de adam gibi neden böyle yapıyorsunuz diye sorsaydın biz de güzelce cevap verirdik..

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
forum adına iyi birşey yapacaksan faydalı konu açarsın olur biter vay şöyle olsun böyle olsun, senden önce kaç kişi konu açtı..bizim forum o şeyleri aştı isteyen teşekkür eder istemeyen etmez..sen de adam gibi neden böyle yapıyorsunuz diye sorsaydın biz de güzelce cevap verirdik..

KONUYU kitleyin ya valla yararlı olamıyomuşum demekki
benim kaç tane teşşekür verdiğime bakarsan görürsün forum da kaldığım süre içerisinde kaç tane teşekkür vermişim bakın

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
iyi işte bak doğrusunu sen diyorsun beğendiğin konulara teşekkür etmişsin diğer arkadaşlarımızda böyle yapacaktır..gizli içerikle forum çöplüğe dönüp gidecektir.sen konunu aç arkadaşlar beğenirse teşekkürünü verecektir hatta onaylarken biz de teşekkürü vereceğiz..

aways

aways

Üye
Konular: 33
Aldığı Teşekkür: 434

33 Konuya 434 Tesekkür Almissin Onu Neden Önemsemiyorsun?

Demekki Emege Karsilik Veriliyormus...

Revengeful

Emekli Yönetici
Yani .. Birde bana bakın :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Konular: 33
Aldığı Teşekkür: 434

33 Konuya 434 Tesekkür Almissin Onu Neden Önemsemiyorsun?

Demekki Emege Karsilik Veriliyormus...
evet bir şekilde emeğe karşılık veriliyor ne yapılması bekleniyor anlamış değilim herkes her konuya mecburen teşekkür edecek diye birşey yok, beğenen eder teşekkürünü..zorlama işle bir yere varılmaz..

Trackmania

Trackmania

Üye
Zorla güzellik olurmu?
Olmaz forumda 2007den beri üyesin daha üstdeğmensin..
demekki sende zamanında habire otlanmışsın..

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
Zorla güzellik olurmu?
Olmaz forumda 2007den beri üyesin daha üstdeğmensin..
demekki sende zamanında habire otlanmışsın..

maddi durumlardan dolayı olabilirmi bu bide bu tarafını düşün
şimdi internetim ve bilgisayarım var diye bu böle

Trackmania

Trackmania

Üye
maddi durumlardan dolayı olabilirmi bu bide bu tarafını düşün
şimdi internetim ve bilgisayarım var diye bu böle

benimde yok hatta samsunspora dlı kişidede bilgisayar yok..netten giriyorum diyordu bana o nasıl modratör oluyor :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
arkadaşlar bu konu forum sitelerinin kanayan yarası. Daha önce çok fazla kafa yoruldu bunun üstüne sonuç alınamadı. Son mesajlarda konu amacından sapmakta bence artık sizlerde kafa yormayın bu olay üstüne.

Şunu belirtmek istiyorum Nadir hoca konu onayladığı için onayladığı konuya bir mesaj yazmalı ki sizde profilinizden konunuzun açıldığını göresiniz. Nadir'in mesajlarını bugün 0 a düşürsek kendisinin buna itiraz bile edeceğini düşünmüyorum. Keyifli forumlar.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Arkadaşım Yönetici'ler Gerekli açıklamayı Yaptı :) Lütfen Daha Fazla Üstlerine Gidip'de Zor Kullanmaya Mecbur Etme :) Açtığın Konunda Haklısın'da Teşekkür Butonuna Tıklamıyorlar Veya Yorum Yazmıyorlar Diye Yöneticileri Suçlamaya Hiç Hakkın Yok Çünkü Onlarda Emeğe Saygı Duyulsun İstiyorlar ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt