Link Paylaşmak İçin Mesaj Sayısı Sınırı Olsun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Link Paylaşmak İçin Mesaj Sayısı Sınırı Olsun
S.a Maxicep Ailesi ;

Çoğu Yeni Üye Olan Üyeler Program Linki Diye Keylogger'i Veya Kötü Amaçlı Yazılım Linkini Paylaşıyor.

Bizim Kadar Bilgili Olmayan İnsanlar O Paylaşılan Dosyaları İndiriyorlar.Hem PC'lerine Keylog Veya Kötü Amaçlı Yazılım Bulaşıyor Hemde Maxicep'e Küfür Ediyor.

Konularda Ve Mesajlarda Link Verebilmek İçin Mesaj Sayısı Sınırı Koyulması Gerektiğini Düşünüyorum :(

Haksızmıyım ?

• Beğen
Tepkiler: Burak ve Samsun55''

Samsun55''

Samsun55''

Üye
gereksiz :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Kesinlikle katılıyorum :oke: Zaten bazı yasal olmayan paylaşımları yeni üyelik alarak paylaşanlar var en azından bunu engellemiş oluruz..

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Yapılsa iyi olur aslında.Dediğin gibi bilmeden indirip kullananlar var..Yönetimde uygun görürse yapılsın derim ben..

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle katılıyorum :oke: Zaten bazı yasal olmayan paylaşımları yeni üyelik alarak paylaşanlar var en azından bunu engellemiş oluruz..

_є_®_¢_α_N_™;3096527' Alıntı:
Yapılsa iyi olur aslında.Dediğin gibi bilmeden indirip kullananlar var..Yönetimde uygun görürse yapılsın derim ben..

Destekleriniz İçin Teşekkürler :)

Mert

Mert

Üye
En iyisi sadece eklentileri indirmek ve güvendiğin üyelerin konularından yararlanmak:D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Mert

Mert

Üye
Olmaz olur mu yahu:D

batuone

Üye
evet bence mantıklı yönetimin bu konuda biraz tartışması lazım :hmmm

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
evet bence mantıklı yönetimin bu konuda biraz tartışması lazım :hmmm

Değilmi ;)

Yani Bu Yapılamaz Birşey Değil :) İnternet'de Bunun İçin Eklenti Var :) Root Admin O Eklentiyi Maxi'ye Göre Editler Olur Biter :)

● aLuvi ●

Üye
Gereksiz , çünki gerekli işlemleri moderatör'ler yapıyor ..

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
● aLuvi ●;3097114' Alıntı:
Gereksiz , çünki gerekli işlemleri moderatör'ler yapıyor ..

Gerekli İşlemi Moderatör Anında Yapamıyor :( Online Olamıyorlar Çoğu Zaman Akşamları Online Oluyorlar :(

Burak

Üye
''yüzbaşı altındaki rütbeler mesajlarına link ekliyemezler.'' güzel olurmuş aslında :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
nasıl bi yorum yapsam bilmem ki.? öyle birşey olursada yeni gelen üye dosya paylaşma heveslisi eklenti yapamıyor zaten şimdi birde link engellenir ise iyice sitem ederler. artık buna yönetim karar versin diyebilirim.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
e sonuçta onlarda robot deil insan 24 saat yemeden içmeden uyumadan siteye giremezler ;)

Yöneticilere Birşey Dediğim Yokki Zaten Knk :DTabiki Uyuyacaklar Gezecekler İşe Gidecekler Dinlenecekler :D Öyle Bir Yorum Yapıyorsunki Sanki Yöneticileri Kötülüyorum Gibi Yorum Çıkıyor Ortaya :D:D
''yüzbaşı altındaki rütbeler mesajlarına link ekliyemezler.'' güzel olurmuş aslında :D
Yüzbaşı Çok Fazla :) 50 Mesaj Üstü Yeterli Diye Düşünüyorum :)
nasıl bi yorum yapsam bilmem ki.? öyle birşey olursada yeni gelen üye dosya paylaşma heveslisi eklenti yapamıyor zaten şimdi birde link engellenir ise iyice sitem ederler. artık buna yönetim karar versin diyebilirim.
Haklısın Abide İşte Yeni Üyelik Açmış Adam 5 Program Paylaşmış Hepside Keylog'lu :( İndirsek PC'ye Keylog Bulaşsa Msn Gibi Maillerimiz En Önemlisi Banka Bilgilerimiz Çalınsa İyimi Olur ?

greenmile

greenmile

Üye
arkadaşlar sizde her bulduğunuz linke atlamayın güvenilir üyelerin paylaşımlarını dikkate alın :)

Revengeful

Emekli Yönetici
O yüzden uzun süre online olan bir üyeyi mod yapmak lazım :islik
:d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...