arkadaşlar sizde her bulduğunuz linke atlamayın güvenilir üyelerin paylaşımlarını dikkate alın![]()

O yüzden uzun süre online olan bir üyeyi mod yapmak lazım
![]()

yapın beni mod sitede bitek virüslü paylaşım bırakmayım hepsini önce indirip tekrardan upload ederim![]()

Biz Atlamıyoruzda Yeni Üyeler Ne Yapacak Peki

yeni üyelerde indirip kaçmasınlar aktif olsunlar![]()

Güvenlik için bu bir önlem olabilir ancak bu bir çözüm değil.Bu tür bir genelleme , diğer saygın üyeler için haksızlık olacaktır.Örneğin ; yararlı bir linki , buradaki arkadaşlarıyla veya Maxicep ailesiyle paylaşmak isteyen bir kişi buraya konu açmaya çalıştığında link veremezse paylaşım şevki kırılır.
Diğer tarafta ; az biraz profesyonel ve amacı insanları mağdur etmek olanlar ise , bir şekilde bu zararlı link veya paylaşımları siteye ekleyecektir.
Bir diğer konu ise ; diyelim link gönderebilmek için en az 20 mesaj sınırı olsun.Üye bu kez de saçma sapan mesajlar atıp post kasacaktır.
Bence olmaması gereken bir kural ve bize sadece kaybettirir.
yaniGüvenlik için bu bir önlem olabilir ancak bu bir çözüm değil.Bu tür bir genelleme , diğer saygın üyeler için haksızlık olacaktır.Örneğin ; yararlı bir linki , buradaki arkadaşlarıyla veya Maxicep ailesiyle paylaşmak isteyen bir kişi buraya konu açmaya çalıştığında link veremezse paylaşım şevki kırılır.
Diğer tarafta ; az biraz profesyonel ve amacı insanları mağdur etmek olanlar ise , bir şekilde bu zararlı link veya paylaşımları siteye ekleyecektir.
Bir diğer konu ise ; diyelim link gönderebilmek için en az 20 mesaj sınırı olsun.Üye bu kez de saçma sapan mesajlar atıp post kasacaktır.

Güvenlik için bu bir önlem olabilir ancak bu bir çözüm değil.Bu tür bir genelleme , diğer saygın üyeler için haksızlık olacaktır.Örneğin ; yararlı bir linki , buradaki arkadaşlarıyla veya Maxicep ailesiyle paylaşmak isteyen bir kişi buraya konu açmaya çalıştığında link veremezse paylaşım şevki kırılır.
Ama Zaten ADMİN'lerimiz Gerektiğini Farkedince Alıyor 
Grafik bölümüne adam arıyorlarmış HakanHaklısın O Zaamn Başka Bir Çözüm Aranacak Siteye Mod Alma Gibi Ama Zaten ADMİN'lerimiz Gerektiğini Farkedince Alıyor

Grafik bölümüne adam arıyorlarmış Hakan![]()

Kesinlikle katılıyorum.Bizzat başıma geldi.Mesaj sınırı getirilmesi çok iyi olur.![]()

yahu mantıklı olursak hadi sınır koyalım da.. adam sınırı aştı diyelim msj dayısıda tamam artık ama hedefi sırf link atıp loğ yapmaksa yine bekler yapar yane .çözümmüdür sence.?
Hiç Uğraşmazlar Post Kasmakla
Baktılar Link Veremiyorlar Başka Foruma Kayarlar Nerden taniyorsun sende mı onlardansin![]()
Benim Böyle Kalitesiz Arkadaşlar Var
Onlar Yapardı
Ordan Biliyorum 

Öneri için yeterli bir cevap.
Moderatör alım önerileri için şunu söyleyebilirim. 100 tane moderatör olsa bile yolunda gitmeyen bir şeyler her zaman olacaktır. Bunu engelleyemeyiz, zira günde foruma yüzbinlerce kişi giriyor. Şu anki yönetim elinden geldiği kadar olaylara anında müdahale etmeye çalışıyor. Bulunduğumuz dönem sınav dönemi, hak verirsinizki yöneticilerin aktifliği de düşüyor bu dönemde. Düşmeli de.. Acil durumlarda herhangi bir moderatöre ulaşmanız yeterli, onlar hem gerekeni yapacaktır hem de bana ya da Negative'ye ulaşacaktır.
Moderatör Alımı Yeterli Diyorsanız Yeterlidir
1. Sayfada Anlattığım Gibi Mesaj Sayısı Kısıtlaması Yapılsa Güzel Olmaz mı ? Bunu Bir Açığa Kavuştursan