Link Paylaşmak İçin Mesaj Sayısı Sınırı Olsun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
yapın beni mod sitede bitek virüslü paylaşım bırakmayım hepsini önce indirip tekrardan upload ederim :ehe

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sizde her bulduğunuz linke atlamayın güvenilir üyelerin paylaşımlarını dikkate alın :)

Biz Atlamıyoruzda Yeni Üyeler Ne Yapacak Peki :D

O yüzden uzun süre online olan bir üyeyi mod yapmak lazım :islik
:d:

Yani Bende Söz Ediyorsun :naughty: :d:

--------------- Ekleme ---------------

yapın beni mod sitede bitek virüslü paylaşım bırakmayım hepsini önce indirip tekrardan upload ederim :ehe

Nerde Biz Olsak Konu Mutlaka Dağılıyor :D

Konuyu Dağıtmayalım Beyler Bayanlar :nono::off::aha:

Burak

Üye
sefa seni direk ortak edicekler siteye :D

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Güvenlik için bu bir önlem olabilir ancak bu bir çözüm değil.Bu tür bir genelleme , diğer saygın üyeler için haksızlık olacaktır.Örneğin ; yararlı bir linki , buradaki arkadaşlarıyla veya Maxicep ailesiyle paylaşmak isteyen bir kişi buraya konu açmaya çalıştığında link veremezse paylaşım şevki kırılır.

Diğer tarafta ; az biraz profesyonel ve amacı insanları mağdur etmek olanlar ise , bir şekilde bu zararlı link veya paylaşımları siteye ekleyecektir.

Bir diğer konu ise ; diyelim link gönderebilmek için en az 20 mesaj sınırı olsun.Üye bu kez de saçma sapan mesajlar atıp post kasacaktır.

Bence olmaması gereken bir kural ve bize sadece kaybettirir.

Burak

Üye
Güvenlik için bu bir önlem olabilir ancak bu bir çözüm değil.Bu tür bir genelleme , diğer saygın üyeler için haksızlık olacaktır.Örneğin ; yararlı bir linki , buradaki arkadaşlarıyla veya Maxicep ailesiyle paylaşmak isteyen bir kişi buraya konu açmaya çalıştığında link veremezse paylaşım şevki kırılır.

Diğer tarafta ; az biraz profesyonel ve amacı insanları mağdur etmek olanlar ise , bir şekilde bu zararlı link veya paylaşımları siteye ekleyecektir.

Bir diğer konu ise ; diyelim link gönderebilmek için en az 20 mesaj sınırı olsun.Üye bu kez de saçma sapan mesajlar atıp post kasacaktır.

heytt be kim tutar abi mi :d:

zaza

zaza

Üye

yani:oke:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi

Haklısın O Zaamn Başka Bir Çözüm Aranacak Siteye Mod Alma Gibi :) Ama Zaten ADMİN'lerimiz Gerektiğini Farkedince Alıyor :)

Trackmania

Trackmania

Üye
Kararsızım :hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
Haklısın O Zaamn Başka Bir Çözüm Aranacak Siteye Mod Alma Gibi Ama Zaten ADMİN'lerimiz Gerektiğini Farkedince Alıyor
Grafik bölümüne adam arıyorlarmış Hakan :ehe

Neverex

Üye
Kesinlikle katılıyorum.Bizzat başıma geldi.Mesaj sınırı getirilmesi çok iyi olur. :oke:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
yahu mantıklı olursak hadi sınır koyalım da.. adam sınırı aştı diyelim msj dayısıda tamam artık ama hedefi sırf link atıp loğ yapmaksa yine bekler yapar yane .çözümmüdür sence.?

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
yahu mantıklı olursak hadi sınır koyalım da.. adam sınırı aştı diyelim msj dayısıda tamam artık ama hedefi sırf link atıp loğ yapmaksa yine bekler yapar yane .çözümmüdür sence.?

Ben Tanırım Öylelerini Abi :)Hiç Uğraşmazlar Post Kasmakla :D Baktılar Link Veremiyorlar Başka Foruma Kayarlar ;)

Revengeful

Emekli Yönetici
Nerden taniyorsun sende mı onlardansin :ehe

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Nerden taniyorsun sende mı onlardansin :ehe

Yok Yahu :D Benim Böyle Kalitesiz Arkadaşlar Var :D Onlar Yapardı :D Ordan Biliyorum :D

Eee Arkadaş Ortamı Birazda Ben Öğrendim Fakat Ben Kötü Çocuk Değilim :D

Paylaşımlarımın Hepsini Taratın Eğer 1 Virüs Veya Keylog Çıksın Sınırsız Bann Almaya Razıyım :(

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

Öneri için yeterli bir cevap.

Moderatör alım önerileri için şunu söyleyebilirim. 100 tane moderatör olsa bile yolunda gitmeyen bir şeyler her zaman olacaktır. Bunu engelleyemeyiz, zira günde foruma yüzbinlerce kişi giriyor. Şu anki yönetim elinden geldiği kadar olaylara anında müdahale etmeye çalışıyor. Bulunduğumuz dönem sınav dönemi, hak verirsinizki yöneticilerin aktifliği de düşüyor bu dönemde. Düşmeli de.. Acil durumlarda herhangi bir moderatöre ulaşmanız yeterli, onlar hem gerekeni yapacaktır hem de bana ya da Negative'ye ulaşacaktır.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Öneri için yeterli bir cevap.

Moderatör alım önerileri için şunu söyleyebilirim. 100 tane moderatör olsa bile yolunda gitmeyen bir şeyler her zaman olacaktır. Bunu engelleyemeyiz, zira günde foruma yüzbinlerce kişi giriyor. Şu anki yönetim elinden geldiği kadar olaylara anında müdahale etmeye çalışıyor. Bulunduğumuz dönem sınav dönemi, hak verirsinizki yöneticilerin aktifliği de düşüyor bu dönemde. Düşmeli de.. Acil durumlarda herhangi bir moderatöre ulaşmanız yeterli, onlar hem gerekeni yapacaktır hem de bana ya da Negative'ye ulaşacaktır.

Hasan Abi :) Moderatör Alımı Yeterli Diyorsanız Yeterlidir :) 1. Sayfada Anlattığım Gibi Mesaj Sayısı Kısıtlaması Yapılsa Güzel Olmaz mı ? Bunu Bir Açığa Kavuştursan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...