N8 mi iphone 4 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NokiaManyaĞ

NokiaManyaĞ

Üye
    Konu Sahibi
N8 mi iphone 4 mü ?
Merhaba arkadaşlar....Bu yaza doğru telefon alıcam ve n8 ile iphone 4 arasında kararsız kaldım.Arkadaşların Bir Bölümü n8 Bir bölümü ise iphone 4 al diyolar.Benim istedigim Fotoğrafları videoları iyi çeken hızlı olan ( oyun önemli değil telefondan oyun oynamıyorum ) eylenebileceğim özellikleri iyi olan telefon istiyorum sizce bu özellikler iphone 4 demi var yoksa n8 demi ? bi kaç ipucu verirseniz sevinirim arkadaşlar..

N8 mi
İphone 4 mü ?
:allalla::allalla::allalla:

gobbels

gobbels

Üye
valla n8 12 mp kamera ile önde ama ben olsam iphone 4 alırdım

NokiaManyaĞ

NokiaManyaĞ

Üye
    Konu Sahibi
Peki Dokunmatik olarak iphone 4 mü hassas yoksa n8 mi ?

Revengeful

Emekli Yönetici
Dünyadaki en iyi dokunmatige sahip telefon iPhone

• Beğen
Tepkiler: cCc Maxcı cCc
NokiaManyaĞ

NokiaManyaĞ

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar peki ben telefon alma işini hazirana kadar ertelesem nokia n8 in fiyatı acaba kaç tl olur 600 e inermi ?

Revengeful

Emekli Yönetici
Hazirana kadar devasa telefonlar cikicak. Mesela iPhone HD cikicak.

NokiaManyaĞ

NokiaManyaĞ

Üye
    Konu Sahibi
hmm :) Ozaman ben hazirana kadar bekleyim hayırlısı neyse o olsun :D

americanboy

americanboy

Üye
şakamısın arkadaşım iphone ile nasıl n8 si karşılaştırırsın desenki galaxy s mi iphone 4 mü neyse de yapmaya n8 onun yanına yanaşamaz

NokiaManyaĞ

NokiaManyaĞ

Üye
    Konu Sahibi
Ben iphone kullanmadım ama arkadaşlar iphonede bazı sorunların olduğunu söylediler n8 donanımsal olarak daha iyiymiş öyle duydum :)

americanboy

americanboy

Üye
öyle duydukların telefonun t sini bilmeyenler dostum

Revengeful

Emekli Yönetici
Onlar iPhone kullanmislarmi merak ediyorum.

silver021

silver021

Üye
galaxy S HTC desire ve iphone 4 aynı segmentte cep telefonları. N8 le bunları mukayesse edenlerin teknolojiden hiç anlamadıkları şüphesiz doğru. bence galaxy S düşün derim. iphone 4den daha yaygın bir platformda kurulu. anroid OS fırlama yapıor bütün dünyayı çalkalamaya yetiyor. :)

NokiaManyaĞ

NokiaManyaĞ

Üye
    Konu Sahibi
Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar

placebo9090

Üye
Dünyadaki en iyi dokunmatige sahip telefon iPhone

breathxx

Üye
Arkadaşım da iphone 4 var gayet sammi bir şekilde söylüyorum 5 para etmez tekelleşmeye çalışan bir firmaya destek vermek de hepimizin zararına olur n8 gayet iyi dokunmatiği iphone ile aynı zaten ekranları lg yapıyo onun için dünyanın en iyi ekranı onda bunda demek mantıksız olur n8 hd video cekiyo iphone 4 cekemiyo n8 lcd tvlere bağlanabiliyo iphone 4 ü pcye bağlayabildiğine şükret :D iphone 4 de sevdiğin bir şarkıyı zil sesi bile yapamıyosun sadece iphonelarla bluetoth alış verişi yapabiliyosun en önemlisi masa üstünü kullanamıyosun ben telefonumun masa üstünü görmek istiyorum arkadaş iphonde illa menüye gircen varmı böle saçmalık vidget denen bişey yok oysaki şuan vidgetler moda kullanıcısını böle şeylerden mahrum bırakmak şirketin nekadar alaycı olduğunu gösterir arada 500 tl fark var bende lg gd 510 var iphonun yaptığı herseyi yapabiliyorum facedekilerle sohbet edebiliyorum haritalara bakabiliyorum üstüne üstlük güneş enerjisiyle şarj edebiliyorum benm tel 350 tl iphone 1500 gerisini siz düşünün

maxirabit

maxirabit

Üye
Resim çekiceksen bunu al.Cep Telefonu resim çekmek için üretilen bir alet değildir.

NokiaManyaĞ

NokiaManyaĞ

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım da iphone 4 var gayet sammi bir şekilde söylüyorum 5 para etmez tekelleşmeye çalışan bir firmaya destek vermek de hepimizin zararına olur n8 gayet iyi dokunmatiği iphone ile aynı zaten ekranları lg yapıyo onun için dünyanın en iyi ekranı onda bunda demek mantıksız olur n8 hd video cekiyo iphone 4 cekemiyo n8 lcd tvlere bağlanabiliyo iphone 4 ü pcye bağlayabildiğine şükret :D iphone 4 de sevdiğin bir şarkıyı zil sesi bile yapamıyosun sadece iphonelarla bluetoth alış verişi yapabiliyosun en önemlisi masa üstünü kullanamıyosun ben telefonumun masa üstünü görmek istiyorum arkadaş iphonde illa menüye gircen varmı böle saçmalık vidget denen bişey yok oysaki şuan vidgetler moda kullanıcısını böle şeylerden mahrum bırakmak şirketin nekadar alaycı olduğunu gösterir arada 500 tl fark var bende lg gd 510 var iphonun yaptığı herseyi yapabiliyorum facedekilerle sohbet edebiliyorum haritalara bakabiliyorum üstüne üstlük güneş enerjisiyle şarj edebiliyorum benm tel 350 tl iphone 1500 gerisini siz düşünün

yorumun için teşekkürler

NokiaManyaĞ

NokiaManyaĞ

Üye
    Konu Sahibi
:sarıl:

jeshogh

jeshogh

Üye
iphone 4 uygulama bakımından çok gelişmiş bir telefon ancak telefonun sorunlu oldugunu apple şirketi bile açıkladı telefon testinden geçememiş abd de nokiada yaza dogru yeni modeller çıkartır o zaman karar verirsin sende...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt