zaza
Üye
ne kadar üzüldüm bak vermezlerse vermesinler sanki isteyen varda annem gibi yapmaaskere git bence gitmessen kız vermezler sonra![]()

ne kadar üzüldüm bak vermezlerse vermesinler sanki isteyen varda annem gibi yapmaaskere git bence gitmessen kız vermezler sonra![]()

yav bu çocuk çok zeki dimi evlenipte ne yapacan hep dert bunlar düğünü var nişanı varBende Evlilik Düşünmüyom![]()

yav bu çocuk çok zeki dimi evlenipte ne yapacan hep dert bunlar düğünü var nişanı var![]()

ben hergün görüyorum saymana gerek yok akşam erken gelicen eve çünkü artık evlisin ohhooo belki işimiz varDüğün , Nişan , Takı , Mobilya , Karı Dırdırı , Çocukların İstekleri
Daha Sayayım mı![]()

ben hergün görüyorum saymana gerek yok akşam erken gelicen eve çünkü artık evlisin ohhooo belki işimiz var![]()

aynen en iyisi askere gitmeyelimde kız vermesinlerSen : Bugün Arkadaşlarla Biraz Dolaşacam Eşin : Gitme Aşkım Başka Bir Yere Gezmeye Gidelim![]()

aynen en iyisi askere gitmeyelimde kız vermesinler![]()

Evlenmişde Master Yapmış Gibiyim Tecrübelere Bak 
hakan sana benim aldığım eğitimden yaptıracam![]()
Tamam Abi Neyden Başlıyoz 

buraya gelmeden olmaz seni özel olarak dağdaki askeri bölgelere götürücemTamam Abi Neyden Başlıyoz
![]()

dayanıklı adam bile dayanamaz orada sen ne diyorsun k**ımdan ter akıyordu diyorumDesene Ayvayı Yedim![]()

ne zaman gitcenbende evlenmeyi düşünmüyom ama askerlik yapcam![]()