Askere gitsem mi? gitmesem mi?

Sponsorlu Bağlantılar

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;3290460' Alıntı:
Gelince , görürüm ben seni . :)
Bir de karşına , Ata ( Praetor ) gibi Asteğmen - Takım komutanı çıkarsa , asıl o zaman görürüm ben seni . :)
bende onu istiyorum ya hayatımız biraz renklensin ben üstlerimle uğraşmayı onlara sataşmayı çok seviyorum nerede fazla fazla üst askerler orada eğlence :oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Devrecilik olursa , ... eğlence yaparsın ... :D
Askerliği bir oyuncak mı zannediyorsun İsa . Askeriye de gülmek hoş karşılanmaz üstler ( komutanlar )tarafından ...
Her zaman ciddiyet ön plandadır .

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;3290487' Alıntı:
Devrecilik olursa , ... eğlence yaparsın ... :D
Askerliği bir oyuncak falan zannetmiyorsun değil mi İsa . :)
yooo manyakmıyım ben:d: savaş çıkınca çok ciddi sorumlulukların alınabileceği yeri neden oyun zannedeyim ki sonra ALLAHın karşısına çıktığımızda bana sen niye diğer insanların hayatını tehlikeye attın dese ben ne diyecem:islik

bizim müdürle ben acayip uğraşırdım hiç sevmezdim birgün elimde kalacaktı ama neyse girmek istemiyorum bu konuya :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ulen , durup durup bu savaş çıkınca diyorsun . Nereden çıkarıyorsun bu lafları . İlahi . :)
Asker de , üstlerinle çok eğlenirsen , çok fazla dayak yersin . Benden söylemesi . :)

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
bana el kaldıracak adam önce eline mukayet olsun bi bakarsın yerinde olmaz:naughty:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hayallerinle seni baş başa bırakıyorum İsa kardeşim . :)

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
ben sadece sevgilim le olan güzel hayaller kurarım benim babam en son bana tokat attığında ben onla 1 yıl konuşmadım geçenler de yine oldu ama zaten konuşmadığım için değişen bişey olmadı tamam sohpet ederiz ama baba oğul olarak değil yani bana artık el kaldırana acımam hiç hoşuma gitmez sevmem öyle şeyleri isterse babam olsun

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Askeriye bir b... yapamıyorsun işte . Bizde sivilde ,delikanlıyız , toz kondurmayız ama ;
Askeriye de , aslanı kediye boğduruyorlar kardeşim . Görmediğin , yaşamadığın için bilmeden konuşuyorsun . Yaşa ve gör diyorum .
Emret komutanım - emredersiniz komutanım . Daha başka bir cevabın yok . :)

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
ne yapacaklar sanki en çok kurallara uymuyorum bana karışamıyorlar diye düşman olup öldürürler başka ne yapabilirlerki en fazlası bu ben sivilde de öyleyim resmiyette de yapmışlığım var ondan kendimi tanıyorum :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Burada da öyle psikopat ayağına yatan elamanlar var , ne oluyor derhal mahkemeye sevk . Oradan en az 7 gün ceza evine gönderiliyor . Orada ne yaptırıyorlar . ( Gecenin bir yarısı kalk , komando dansı yap , diş fırçası ile yerlerin temizlenmesi vs vs ) Sonra gelince mum gibi oluyorlar . İçtima bile , kımıldayamıyorlar . E hani nerede kaldı delikanlılıkları . :)

Delikanlılığın sökmediği tek yer ; ASKERİYEDİR .

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
ben psikopat değilim tamam arada arızalıklarım var ama ben 50 cent yada bazı siverekli ağalar kadar manyaklaşmadım:ehe tamam askeriye biraz ağır geçecek ama bende ona göre davranıcam:naughty:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İstersen davranma , İsa kardeşim . : )
Neyse , konu çok fazla ikili konuşmayla geçti . Yeterli sanırım bu kadar . Son mesajımı atıyorum . :)
Keyifli forumlar

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
sen uçmuşsun be Zaza :hmmm

gizLi görevLer vesaireLer :D derin abi mi oLdun ?

eL kaLdır(a)mazLar hee :D bir bakıma doğru bir harfi saymazsak .. evet eL kaLdırmazLar , eLLerini sürmeden kendi kendini tokatLatırLar adama , yeterki iste ..

nice deLikanLıLar geLdi mum gibi geri gitti , şimdi sen de aynı yoLdasın gibi .. ama sizin gittiğiniz yoLdan çok geri döndürdü O ŞANLI KOMUTANLAR

greenmile

greenmile

Üye

eL kaLdır(a)mazLar hee :D bir bakıma doğru bir harfi saymazsak .. evet eL kaLdırmazLar , eLLerini sürmeden kendi kendini tokatLatırLar adama , yeterki iste ..

nice deLikanLıLar geLdi mum gibi geri gitti , şimdi sen de aynı yoLdasın gibi .. ama sizin gittiğiniz yoLdan çok geri döndürdü O ŞANLI KOMUTANLAR

imzayı nereye atıyoruz?

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi

banane eğer öyle yaparlarsa hiç gitmem benim gibi tecrübeli birini kaybederler:cool

sorun bana birini size ne dolaplar çevirdiğini söyliyim:naughty:

ama o gün yakın ben askere gideyim bakın nasıl rahat askerlik geçermiş göreceksiniz adamların niyeti yok beni almaya sürekli engel çıkıyor neden acaba :d: :naughty:normal biri bile buradan bir anlam çıkarmıştı:islik