Askere gitsem mi? gitmesem mi?

Sponsorlu Bağlantılar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
19 mart tan sonra hayatta kalırsak gidersin :(

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
19 mart ta ne olacakki :hmmm

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Ha bir gün önce ha bir gün sonra ölmüşsün ne dert ediyon bu kadar burası misafirhane ziyaretin kısası makbuldur :D

.BlueTR

.BlueTR

Üye
:naughty:
Ha bir gün önce ha bir gün sonra ölmüşsün ne dert ediyon bu kadar burası misafirhane ziyaretin kısası makbuldur :D
Daha yaşayacak çom şeyimiz var:naughty:(daha genciz 14 yaşında gitmek kötü olur:) :D

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Bişey olmaz kafanı yorma günahın az olur çeker biter cennete girersin :D

GALATASARAY5

GALATASARAY5

Üye
git git git

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Tabi öyle :)

JayJayyy

Üye
senin dedelerin ninelerin hiç düşünmeden aç susuz savaştı bu yüce vatan uğruna.hal bu iken sen hala neyi düşünürsün...
Askerlik acısıyla tatlısıyla olsun yaşanması güzel bir duygu.Ben askerliğimi bir gün bile revire çıkmadan tamamladım.Allah yardımcın olsun...

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
O zaman ki devirdekiler hepsi has kişilerdi hain yoktu ajan yoktu hepsi yürekliydi benim derdim askerliğe gitmemek değilki askerliği yapıp rahat etmek ama almıyorlar zamanın önce imkansız 2012 dediler bitti sen uğraşsanda boşuna çünkü resmi belge var yani 2012 yi bekliyorum gelsede bitse bu çile...

--------------- Ekleme ---------------

O zaman ki devirdekiler hepsi has kişilerdi hain yoktu ajan yoktu hepsi yürekliydi benim derdim askerliğe gitmemek değilki askerliği yapıp rahat etmek ama almıyorlar zamanın önce imkansız 2012 dediler bitti sen uğraşsanda boşuna çünkü resmi belge var yani 2012 yi bekliyorum gelsede bitse bu çile...

PERSPECTİVE

PERSPECTİVE

Üye
Seni askere alırken bu soruyu sormuyorlar:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Askere gitseydin , şimdiye gelmiştin herhalde . :)

buketcik

buketcik

Üye
biran önce gidip gelmek bence daha iyi.ne demeye uzatırsınız ki.engel hep karşınıza çıkıyor.bir akrabağamdan biliyorum.bence hemen gidilmesi gerekir.

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Seni askere alırken bu soruyu sormuyorlar:ehe
yoo göndermiyoruz diyorlar:d:
DiaBLoS™;3284909' Alıntı:
Askere gitseydin , şimdiye gelmiştin herhalde . :)
kesin:ehe
biran önce gidip gelmek bence daha iyi.ne demeye uzatırsınız ki.engel hep karşınıza çıkıyor.bir akrabağamdan biliyorum.bence hemen gidilmesi gerekir.
zorlamı 2012 den önce almıyorlar anlamadım ki ben bu işi savaş mı çıkacak ne?:ehe

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kütüğün nereye ait senin , İsa ?

Revengeful

Emekli Yönetici
Benim kütük Çorum abi. Çok seviyorsun biliyorum Çorum u :d: Nereye düşerim :D

zaza