c6 için SANAL klavye yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ftsrn123

ftsrn123

Üye
    Konu Sahibi
c6 için SANAL klavye yardım?
arkdaşlar c6 için sanal klavye olarak sywpe kullanıyorum ama trial versiyon flan flen dior ve arada hata verio gerçi tamam diyip devam edebilyiorsunz kullanmaya ? ben alternatif bir sanal klavye arıyorum swype özelliği olması şart değil ..

telefonum hackli dğeil yani signed versiyon arıyorum...

yardımlarnznı bekliyorum...
:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

arkdaşlar kimse bilmiyormu yaf?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1929612

ftsrn123

ftsrn123

Üye
    Konu Sahibi
slideit sanal klavye swype özelliği de var ama tr karakter yok sanırım
MaxiCep.Com - Bilgilendirme

yükledim ama şöyle bir sorunum var ne yazıkki çalışmıyor yani sorunsz yükleniyor geliorda program iconu açıorm slide it i klavyesini seçiyorum ama mesaj bölümüne geçtiğimde bir türlü gelmiyor c6-00 kullanıyorum ve telefonun kendinden bir sanal klavyesi yok yani bu program acaba sadece olan bir sanal klavyeyi mi "mod" luyor ??

yardımlarnızı bekliyorum

:hmmm

cvitae

Üye
bu ayrıca bir sanal klavye swype özelliği de var telefonunuzu kapatıp açın bir de öyle deneyin dasur keyboard seçin programdan yine çalışmazsa demek ki c6 uyumu yoktur bende 5800 c6 tabanlı kullanıyorum çalışıyor

ftsrn123

ftsrn123

Üye
    Konu Sahibi
bu ayrıca bir sanal klavye swype özelliği de var telefonunuzu kapatıp açın bir de öyle deneyin dasur keyboard seçin programdan yine çalışmazsa demek ki c6 uyumu yoktur bende 5800 c6 tabanlı kullanıyorum çalışıyor

peki sywpe da dilin inglzce olması flan gerekiyordu açılması için bunda öyle bişey varmı veya sywpe nin kurulu olması şartmı ?

cvitae

Üye
bunda tr karakterler yok dilin ingilizce olması gerekmiyor türkçede de açlılıyor swype ın kurulu olması gerekmiyor

ftsrn123

ftsrn123

Üye
    Konu Sahibi
bunda tr karakterler yok dilin ingilizce olması gerekmiyor türkçede de açlılıyor swype ın kurulu olması gerekmiyor

yardımlarn için tşşkr ederim oldu :D

yanlz şöyle bir sorun var c6 nın kendi klavyesini kullanmaya çalıştığımda !'+!'%!'+ gibi semboller yazıyor ? bunun bir çözümü varmı acaba?

cvitae

Üye
yardımlarn için tşşkr ederim oldu :D

yanlz şöyle bir sorun var c6 nın kendi klavyesini kullanmaya çalıştığımda !'+!'%!'+ gibi semboller yazıyor ? bunun bir çözümü varmı acaba?

karakter seçim tuşunu kullan misal 123 veya abc diye bir seçenek olmalı sanıırm karakter seçimi aktif ondan gösteriyor olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt