n8 de DVD oynatabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tasarimx

Üye
    Konu Sahibi
n8 de DVD oynatabilirsiniz.
detaylı bilgi, altakki linkte .

• Beğen
Tepkiler: jipien

venusutarit

venusutarit

Üye
zaten avi dosyalarını oynatıyor neden mp4 yapmaya uğraşalım ki

emre817

Üye
evet bütün avi dosyalarını rahatlıkla oynatıyor neden zaman kaybı yapalım ?

SilentOne

SilentOne

Üye
ne grek varki :D

tasarimx

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar HD mp4 lü bir film indirdim , aynı filmi bide avi olarak indirdim , arada dağlar kadar fark var. HD mp4 le film değil sanki sinamada gibi bide kullaklıkta efekt yapıyo 5+1 olayı çookk fark var ..

ozi44

Üye
arkadaşlar HD mp4 lü bir film indirdim , aynı filmi bide avi olarak indirdim , arada dağlar kadar fark var. HD mp4 le film değil sanki sinamada gibi bide kullaklıkta efekt yapıyo 5+1 olayı çookk fark var ..
nerden ındırdın

venusutarit

venusutarit

Üye
filmin kare sayısı aynıysa 5+1 desteği varsa çözünürlüğü aynıysa avi mp4 farketmez farkeden sadece kapladığı yer olur

mydonnoz

Üye
Arkadaşlar bende N8 almaya niyetliyim ama öğrenmek istediğim bilgisayarlardan yapyığımız JDownloader gibi programlar kullanmadan sadece http:// linki verilmiş olan bir adresi download edebiliyormuyuz.Bir arkadaşımın söylediği kadarıyla iPhone ile yapabiliyormuş.Eğer bu mümkünse ttnetimi kapatıcam ve N8 ile downloada devam edicem.Konu hakkında N8 kullanıcıları deneme yaparak cevap yazarlarsa sevinirim.
Teşekkürler.

mydonnoz

Üye
Cevap verebilecek yokmu arkadaşlar.O kadar özellik var bu dediğim yokmu.

tasarimx

Üye
    Konu Sahibi
evet

venusutarit

venusutarit

Üye
Arkadaşlar bende N8 almaya niyetliyim ama öğrenmek istediğim bilgisayarlardan yapyığımız JDownloader gibi programlar kullanmadan sadece http:// linki verilmiş olan bir adresi download edebiliyormuyuz.Bir arkadaşımın söylediği kadarıyla iPhone ile yapabiliyormuş.Eğer bu mümkünse ttnetimi kapatıcam ve N8 ile downloada devam edicem.Konu hakkında N8 kullanıcıları deneme yaparak cevap yazarlarsa sevinirim.
Teşekkürler.
Evet ben wifi olan yerlerde film indiriyorum iyi de oluyor

ertus

Üye
arkadasım filmleri hangi sitelerden indirebiliriz paylasabilirmisiniz??

tasarimx

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım filmleri hangi sitelerden indirebiliriz paylasabilirmisiniz??

ben bu siteden indiriyorum ..

--------------- Ekleme ---------------

siteye üye olmanız gerekmektedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt