ne olmuş öyle demişse 15 yaşında bir çocuk onunlada tartışmaya girecek halin yok herhaldeal işte burdada din...
ya zaten öyle bi birlik var sözde.. ama hangi müslüman devlet kalkınmış ve rahat durumda be.. hepsi iç savaşta !
benim fikrime gelince girmek gerekmez. ki bizi aldıklarında çıkarları için alıcaklar..
biz girmesine girerizde onlar alırmı bilmem![]()
çok abuk kuralları olmazsa girmemiz iyi olur.kokoreç kalmalı![]()
her yaptığının dinle alakası vardır eğer biraz kuran-ı kerimin türkçe anlamını okusaydın bilirdintamam ya susuyorum.. herşeyi dine bağlayan bi zihniyet var karşımda.. dinle alakası yokken bile nerelere geliyoruz
her yaptığının dinle alakası vardır eğer biraz kuran-ı kerimin türkçe anlamını okusaydın bilirdin

bende girmek istemiyorum![]()
zaten var Hakan
''islam devletleri '' olması lazım isimi![]()
Bırakalım Avrupa Birliğini İslam Devletlerin Girelim tamam ya susuyorum.. herşeyi dine bağlayan bi zihniyet var karşımda.. dinle alakası yokken bile nerelere geliyoruz
ben dini kendi içimde yaşayan biriyim bu yüzden hiçbir konuyu dine göre şekillendirmem ab zaten bizi almayacak bu kesin birşey biz bu abye üyelik başvurusu yaptığımızda ortada hırvatistan diye bir ülke yoktu biz hala bekliyoruz adamlar kuruldu ve üye oldu.Kaldı ki ne romanya ne bulgaristan nede rumlar bizler ilerde değil girmeyelim bencede

Kötü olur.Siyaset yapmak istemiyorum ama Ab ye girmek sadece ekonomik bakımdan bir artı olur.Diğer yönlerden cok sorunlar cıkar