Avrupa Birliği'ne Girmeli Miyiz?

Sponsorlu Bağlantılar

Avrupa Birliği'ne Girmek İstiyor Musunuz?

• Evet Girmemiz İyi Olur

Kullanılan: 6 31.6%
  • Hayır İstemiyorum

Kullanılan: 13 68.4%
  • Kararsızım

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
ne müslümanı bu devirde herkes kendine müslüman

--------------- Ekleme ---------------

incirlik üssünü kapatmak mı öyle bir aptallık yapar mıyız biz? Amerika'ya incirliği neden açtık ırak'a rahat rahat girebilsinler diye şimdi başımızdakiler filistine yapılanlara karşı israil'e kafa tutuyor gibi gösteriyor kamuoyuna halbuki neler dönüyor.Adama sorarlar o zaman neredeydin ırak müslüman değil miydi diye

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
O gün gelmez benim hiç umudum yok birilerine kafa tutabilmek için kendi kendine yetebiliyor olman gerek dışa bağımlılık gün geçtikce bitmiyor daha da artıyor

kimse bize muhtaç falan değil kendimzi kandırmayalım. bu kafaylada bize muhtaç olamazlar zaten. birileri bizim topraklarımızı istiyo yapılan herşey bunun için. bi düşersek kimse dönüp bakmaz bu açık. ne ab ne nato ne müslüman devletler. ( Türk 'ün Türkten başka dostu yoktur! , bu açık )

ne müslümanı bu devirde herkes kendine müslüman

incirlik üssünü kapatmak mı öyle bir aptallık yapar mıyız biz? Amerika'ya incirliği neden açtık ırak'a rahat rahat girebilsinler diye şimdi başımızdakiler filistine yapılanlara karşı israil'e kafa tutuyor gibi gösteriyor kamuoyuna halbuki neler dönüyor.Adama sorarlar o zaman neredeydin ırak müslüman değil miydi diye

imzayı nereye atıyoruz :D

zaza

zaza

Üye
Ermeni çok oluyor artık şeytan bazen diyor durma

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
artık kimse kimseyi kandırmasın süslü cümleler kurup ara gazı vermeye gerek yok herşey ortada el mahkum ... gardiyan hesabı olay bu ne yazık ki

zaza

zaza

Üye
Ben gaz vermem bir kere ama aklımdan geçmiyor değil, niye yalan söyleyeyimki elimde olsa durmam ama bu işlerde ailen varsa her zaman tereddüt edersin

Love Prince

Love Prince

Üye
bende gaz vermem gerçekleri ve kendi düşüncelerimi yazdım

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Ben gaz vermem bir kere ama aklımdan geçmiyor değil, niye yalan söyleyeyimki elimde olsa durmam ama bu işlerde ailen varsa her zaman tereddüt edersin

bende gaz vermem gerçekleri ve kendi düşüncelerimi yazdım

genel olarak dedim arkadaşlar ikiniz içinde demedim sadece vaziyet bu ülke iyiye gitmiyor.Eskiden derlerdi ya hadi oğlum hadi koçum sen yaparsın deyip gaz verirlerdi örnek olarak dedim sadece üstünüze alınmayın ;):ehe

zaza

zaza

Üye
Öyle diyorsunda bu ülkede her zaman hainler vardı olacakta ama bi o kadarda şuan belli olmasada vatan sever var bizim şuanki tek sorunumuz iç huzursuzluk

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
hiç huzursuzlukta var dış huzursuzlukta var var oğlu var yani

zaza

zaza

Üye
Şuanki gençlerin çoğunda vurdum duymazlık var afedersiniz ama anasını şey yapsalar banane diyecek duruma gelmişler ALLAH böyle bir nesle nasıl hidayet versinki

Burak

Üye
beylerrrr :polis: sakin olalım.

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
sakiniz burak birşey yaptığımız yok konuşuyoruz şurada:)

Burak

Üye
aman he :D diğer konu gibi olmasında :ehe

zaza

zaza

Üye
Konuşuyoruz burak bilirsin ben birine sataşmaya kalksam böyle sakin kelimeler kullanmam ve tereddütte etmem kardeş kardeş ülke sorunlarını tartışıyoruz :D

Love Prince

Love Prince

Üye
izleyip göreceğiz yakın gelecekte olacakları :)

zaza

zaza

Üye
Zaten 2 seçenek var

maxirabit

maxirabit

Üye
Konuyu iyice yoldan çıkardınız.:megafon:

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Seviyeli bir şekilde ülke sorunlarını tartışıyor olmak yoldan çıkmaksa bırak biz yoldan çıkmış olalım hatta konuda yoldan çıkmış olsun ama dikkat et senin çıkmadığın bu yolun sonu uçurum olmasın;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt