Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Girmeliyiz dedim ama ankete, aslında girmemeliyiz, yani girecekmiş gibi standartlarımızı yükseltip girmeyelim ve kendi bölgemizin lideri olarak ve kendi Türk birliğimizi kuralım
Burak
Üye
2023'de avrupanın en büyük ekonomisine sahip ülke olucakmış'ız
büyük ihtimal öyle ama bi bakrsın bir felaketle kimbilir ne olmuşuz
'MhMmD'
Üye
biz osmanlıların torunlarıyız dünya dewletleri bize gelecek .
Kobra_FighterTR
Üye
Bu Konu Çok Gerginleşti Bence Böyle Konuların Açılmasının Yasaklanması Gerekiyor Artık
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Konuya giriyorum ve birkaç gün öncesine nazaran hiçbir şey değişmediğini görebiliyorum rahatça ...
Forumda siyaset yapamazsınız, herkesin bir siyasi görüşü olabilir ama bunun foruma yansıtılıp tartışılması, ordan da tartışmanın "laf atma" boyutuna gelmesi çok üzücü ...
Üstte alıntıladığım yoruma bakarsanız bir üyenin artık bu tip tartışmalardan bıktığını göreceksiniz ki biz de bunu görmek istemiyoruz ... Gelen şikayetler de bunu doğruluyor malesef ...
Bu konudan da şunu öğrendik; birbirimizin fikirlerine saygı duymuyoruz, birbirimizi çekiştiriyoruz, laf atıyoruz ... Biz bir konu üzerine tartışamıyoruz ...