Avrupa Birliği'ne Girmeli Miyiz?

Sponsorlu Bağlantılar

Avrupa Birliği'ne Girmek İstiyor Musunuz?

• Evet Girmemiz İyi Olur

Kullanılan: 6 31.6%
  • Hayır İstemiyorum

Kullanılan: 13 68.4%
  • Kararsızım

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Avrupa Birliği'ne Girmeli Miyiz?
Sizce Türkiye Avrupa Birliği'ne Katılmalı Mı?

• Beğen
Tepkiler: Burak

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Bende İstemiyorum :( AB 'ye Gireceğimize Kendi Birliğimizi Kuralım Müslüman Ülkelerle ;)

Burak

Üye
bende girmek istemiyorum :)

zaten var Hakan

''islam devletleri '' olması lazım isimi :)

zaza

zaza

Üye
girmesin zaten biz düzenimizi sağlayıp düşmanlardan sakınabilirsek 20 yıl sonra süper güç oluruz

Perfect!

Üye
al işte burdada din...

ya zaten öyle bi birlik var sözde.. ama hangi müslüman devlet kalkınmış ve rahat durumda be.. hepsi iç savaşta !

benim fikrime gelince girmek gerekmez. ki bizi aldıklarında çıkarları için alıcaklar..

zaza

zaza

Üye
al işte burdada din...

ya zaten öyle bi birlik var sözde.. ama hangi müslüman devlet kalkınmış ve rahat durumda be.. hepsi iç savaşta !

benim fikrime gelince girmek gerekmez. ki bizi aldıklarında çıkarları için alıcaklar..
ne olmuş öyle demişse 15 yaşında bir çocuk onunlada tartışmaya girecek halin yok herhalde

Samsun55''

Samsun55''

Üye
biz girmesine girerizde onlar alırmı bilmem :ehe

Perfect!

Üye
tamam ya susuyorum.. herşeyi dine bağlayan bi zihniyet var karşımda.. dinle alakası yokken bile nerelere geliyoruz

canturgay

canturgay

Üye
çok abuk kuralları olmazsa girmemiz iyi olur.kokoreç kalmalı :naughty:

zaza

zaza

Üye
tamam ya susuyorum.. herşeyi dine bağlayan bi zihniyet var karşımda.. dinle alakası yokken bile nerelere geliyoruz
her yaptığının dinle alakası vardır eğer biraz kuran-ı kerimin türkçe anlamını okusaydın bilirdin

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
ben dini kendi içimde yaşayan biriyim bu yüzden hiçbir konuyu dine göre şekillendirmem ab zaten bizi almayacak bu kesin birşey biz bu abye üyelik başvurusu yaptığımızda ortada hırvatistan diye bir ülke yoktu biz hala bekliyoruz adamlar kuruldu ve üye oldu.Kaldı ki ne romanya ne bulgaristan nede rumlar bizler ilerde değil girmeyelim bencede

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
bende girmek istemiyorum :)

zaten var Hakan

''islam devletleri '' olması lazım isimi :)

Haberim Yok Valla :) Bırakalım Avrupa Birliğini İslam Devletlerin Girelim ;)

Sorun Yok ;) Ne de Olsa Özgür Bir Devletde Yaşıyoruz Herkez Düşüncelerini Özgürce Paylaşabilir ;)

%90 ' ı Müslüman Olan Bir Ülkede Yaşıyoruz. Müslüman Bir Birlik Varken Neden Avrupa Birliğine Giriyoruz ?

Perfect!

Üye
ben dini kendi içimde yaşayan biriyim bu yüzden hiçbir konuyu dine göre şekillendirmem ab zaten bizi almayacak bu kesin birşey biz bu abye üyelik başvurusu yaptığımızda ortada hırvatistan diye bir ülke yoktu biz hala bekliyoruz adamlar kuruldu ve üye oldu.Kaldı ki ne romanya ne bulgaristan nede rumlar bizler ilerde değil girmeyelim bencede

:oke:

Burak

Üye
oraya üyeyiz zaten :ehe

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Sorun Yok O Zaman :D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
Kötü olur.Siyaset yapmak istemiyorum ama Ab ye girmek sadece ekonomik bakımdan bir artı olur.Diğer yönlerden cok sorunlar cıkar

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Kötü olur.Siyaset yapmak istemiyorum ama Ab ye girmek sadece ekonomik bakımdan bir artı olur.Diğer yönlerden cok sorunlar cıkar

ekonomik açıdan hiçbir etkisi olmaz olsaydı yunanistan bu durumda olmazdı aksine ekonomiyi olumsuz etkiler.Sonuçta ortak piyasaya giriyorsun orada

Utku

Utku

Üye
bu konuda patlamasın da....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt