wave de inanılmaz sorun

Sponsorlu Bağlantılar

tektabancam

Üye
    Konu Sahibi
wave de inanılmaz sorun
5800 hezimetinden sonra nokia kullanmamaya karar verdim ve paraya kıydım wave aldım 1 hafta sonra ekran da bişey farkettim neden 1 hafta çünki telefonun şarjının azalmasına izin vermiyor sürekli kurcaladığım için devamlı dolu olmasına özen gösteriyordum fakat 1 hafta sonra şarjın %80 altına inmesi ile bi sorunu farkettim ekran arka planda ( çep telefonu çalarken tv, monitor vs. ekranları titretir böyle acayip bir titreme olurya) işde arka planda öle bir titreme, arama yaparken titreme aynı şekilde, titreşim değil yanlış anlaşılmayayım görüntüde titreme müzik çalarında aynı şekilde oyun oynarken durdurdugumuzda aynı şekilde velhasıl götürdüm aldıgım yere pazarlamacı arkadaşa gösterdim şaşdı kaldı servise yollamamız gerek dedi yolladım servise onların kanalı ile ve sonuçda degiştirdiler telefonu sizlerde de böyle bir sorunla karşılaşan varmı merak ettim sayğılar.

merdo85

merdo85

Üye
geçmiş olsun.garip bi sorun hemen değişmesi de büyük bi şans.ben kvk dan telefon değiştirmeye çalıştım 5 ay bekledim fatura adıma kesilmediği için.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Allah tan bende de böyle bir sorun yok zaten çok titizim telefonum konusunda :)

erem.qns

erem.qns

Üye
hemen deişmiş şanslısın. Bende 1 ay fln bekledim. WAve aldım 3. gün kamerası arızalandı. Fabrikasyon hatası dendi fln. Deişti geldi 0 fakat gelen de 3 tane çizik var. Byle kullnıorum napım bi o kdr daha bekleyemem ...

__black__

__black__

Üye
BEN 1,5 YA OLDU KULLANALI HİÇ BİR SORUN YAŞAMADIM ELEKTRONİK EŞYA ŞANS İŞİ BİRAZDA ASLINDA BENDEDE Bİ NOKİA VARDI İNANINKİ HER 10 GÜNDE BİR SERVİSE VERİYORDUM EN SONUNDADA ÇALINDI GİTTİ :kop:

M3L!H

M3L!H

Üye
Wave almayı düşünüyordum!

ESERRRR

Üye
Facebook ta 8-10 video izledikten sonra internete yeni giriş yapılırken bellek dolu uyarısı veriyor nedendir acaba
samsung wave gt-s8500

silver021

silver021

Üye
Facebook ta 8-10 video izledikten sonra internete yeni giriş yapılırken bellek dolu uyarısı veriyor nedendir acaba
samsung wave gt-s8500

internet önbelleğini sil yeniden dene. yada açık olan uygulamaların hepsine son ver.

google98765

Üye
Aynı sorun bendede var. Servise goturecegim gün müzik çalarda durdu. Dolayısıyla müzik çalar hiç çalışmadığı için ekran titreme arızasına bakmamışlar bile.

işin kötüsü aldığım günden beri var. idare ederim dedim ama bazen güm boyunca sürekli yapıyor. Ekran titriyor. veri alış-verişi sırasında ekran ışığı sönecekken çok yapıyor bunu. bu arızadan muzdarip çok kişi var. değişim isteyeceğim bende

srkn0834

srkn0834

Üye
bence böyle bir telefonda bu gibi sorunlar devede kulak gibi ama elektronik birazda şans işi misal n8 cıktığı günden beri bir sürü arızası tespit edildi ve cok büyük bir kan kaybı yaşadı 1400-1500 TL arasında piyasaya cıkan telefon şuan wave ile aynı fiyat 999 TL

zmatyar

zmatyar

Üye
bada 1.2 ile xjj9 geçebilen arkadaşlarda bir çok problem dediğimiz oly düzeldi bendede bir sürü sıkıntı vardı şu an bayağı bir rahatladım her geçen gün telefonumu daha çok seviyorum.yazılımdam kaynaklanan hatalar malesef mevcut arkadaşlar

silver021

silver021

Üye
bada 1.2 ile xjj9 geçebilen arkadaşlarda bir çok problem dediğimiz oly düzeldi bendede bir sürü sıkıntı vardı şu an bayağı bir rahatladım her geçen gün telefonumu daha çok seviyorum.yazılımdam kaynaklanan hatalar malesef mevcut arkadaşlar

JJ9 gerçektende en iyisi dediğin gibi :=)

Noks

Noks

Üye
yo kardesim forumlara bakıyorumda şükürler olsun telefonumun hiç bir yanında en ufak sorun yok :)

toraman55

Üye
Arkadaşlar benim wave ıı 8530 sıkıntım görüntülü konuşmada ben aradığım zaman karşının görüntüsünü alamıyorum ama karşıdan aradıkları zaman bir problem yok, birde türkçe karakterleri yok ama ayarlarında klavye dili olarak türkçe var onu seçmeme rağmen türkçe karakterler yok acaba yardım edebilirmisiniz şimdiden tşkk.

Üst Alt