Nokia N8 için Sertifika Alsak mı???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mraz

mraz

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 için Sertifika Alsak mı???
Arkadaşlar Nokia N8 S^3 için güzel oyunlar yavaş yavaş çıkmaya başladı.Ve daha oyun ve prolar çukacak gibi Opda dan N8 için sertifika alan arkadaşlar varmı? Alan arkadaş varsa sertifikalama konusunda bi sıkıntı yaşadımı bilmek isterim.Bende sertifika almak istiyorum.Yardımcı olack arkadaşlardan lütfen cvp bekliyorum.teşekkürler:hmmm

halis18

halis18

Üye
2 tane N8 Cihazımız Var...
Biri Siyah Gri
Diğeri Yeşil...
04.11.2010 Tarihinde Birini Bakırköy N. Shop...
Diğerini Aynı Tarihte Metrocity İçindeki N. Shoptan Aldık...
04.11.2010 Gecesi Sertifika İçin OPDAya İmei Verdik....
Şuan Hiçbir Sorunla Karşılaşmadık...
Telefonda 40 Üzerinde Oyun Yüklü...
Bunların 8 Yada 10 Tanesi HD Oyun spiderman ve assaassin's creed dahil ...
Bi Sıkıntı Yok Gibi...

mraz

mraz

Üye
    Konu Sahibi
2 tane N8 Cihazımız Var...
Biri Siyah Gri
Diğeri Yeşil...
04.11.2010 Tarihinde Birini Bakırköy N. Shop...
Diğerini Aynı Tarihte Metrocity İçindeki N. Shoptan Aldık...
04.11.2010 Gecesi Sertifika İçin OPDAya İmei Verdik....
Şuan Hiçbir Sorunla Karşılaşmadık...
Telefonda 40 Üzerinde Oyun Yüklü...
Bunların 8 Yada 10 Tanesi HD Oyun spiderman ve assaassin's creed dahil ...
Bi Sıkıntı Yok Gibi...

Cevabın için sağol ...oyunlar sertifika işleminden sonra yükleniyorsa o zaman ben hemen opda ya uğrayayım.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Cevabın için sağol ...oyunlar sertifika işleminden sonra yükleniyorsa o zaman ben hemen opda ya uğrayayım.
Kesinlikle yükleniyor :oke: Sertifika almayıncada HD Oyunların signedini beklemek can sıkıcı oluyor .

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
n8 kullanacan sertifikasız kalcan hiç olurmu. hemen koş

mathman20

Üye
Arkadaşlar Nokia N8 S^3 için güzel oyunlar yavaş yavaş çıkmaya başladı.Ve daha oyun ve prolar çukacak gibi Opda dan N8 için sertifika alan arkadaşlar varmı? Alan arkadaş varsa sertifikalama konusunda bi sıkıntı yaşadımı bilmek isterim.Bende sertifika almak istiyorum.Yardımcı olack arkadaşlardan lütfen cvp bekliyorum.teşekkürler:hmmm

Opdaya güveneceğine telefonu hacklemek daha mantıklı geliyor bana.Opdadan imesi klonlanan insanları gördüm.

ugur6565

ugur6565

Üye
hayır sana katılmıyorum bende n8 kullanıyorum opdada aldım hiç sıkıntı yok rahat kullanabilirsin güvenilir site

EngineerRVI

EngineerRVI

Üye
bnde opdadan yaptım hiç bir sıkıntı yok, telefonu hacklemek kadar tehlikeli bi durum yok denemeyin bile her makine yemez başa bela olur ;)

pasha14

pasha14

Üye
Hack yaptıktan sonra garanti dışı kalabilir o yüzden en iyisi Opda'dan sertifika almak.

traineryou

Üye
5800 ile 2 yıl once , N8 ile de 3 ay once OPda dan sertitifika aldım. Hatta N8 icin beklemek istemediğimden dolayi 3$ para verip aldim. Hic bir sıkıntı yaşamadım.

-omer-

-omer-

Üye
ya arkadaslar opda dan cer ve dosyalarını aldım ama nasıl yapıcagmı anlamadım arkadaslar anlatmıs ama ben beceremedm kafayı yicem,siz ayrıntılı anlatsanz veya ayrıntılı anlatan bi link atsanz

najanaja

najanaja

Üye
Gözünüz kapalı alın OPDA sağlam N82 ye geçen sene aldım sertifika hiç bi sorunla karşılaşmadım. N8 i ise buraya gelir gelmez 1 kasımda aldım ertesi gün OPDA dan sertifikamı aldım hala kullanıyorum bence OPDA güvenilir. Dedikleri gibi hack e güven olmaz her tel farklı tepki gösterebilir zaten N8 ufak tefekte olsa bazen sorunlar çıkaran bi cihaz ben şahsen cesaret edemiyorum zaten gerek yok sertifika 3 sene geçerli olması lazım işini fazlasıyla görüyo. N82 yi hackledim o kolaydı ve sorunsuzdu ama N8 i hacklemeyi düşünmüyorum şahsen.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Ben telefonu nisanda aldım. o zaman aldım opdadan hala devam edyr al ya bişey olmuyor :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...