[GÜNCEL]**[5800 Speedx Edition]** 5800 için sorunsuz c6 FW Sİ aramaya son..

Sponsorlu Bağlantılar

bodegas

bodegas

Üye
güzel bi fw olmş kasma yok gayet stabil tebrikler ..

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
açılış ve kapanış ekranları neden böyle ? o kadar da iyi düzeltmeler yapmışsın ve menü ekranını büyük yapsan daha iyi olabilirdi...

alper0642

Üye
açılış ve kapanış ekranları evet o resimler nasıl desem biraz çocuksu kalmış. (bunu söylediğim için özür diliyorum, bu sadece şahsi görüştür) böylesi güzel ve harika bir çalışmaya daha profesyonelce yaklaşımla orjinal nokia resimler eklense daha güzel olurdu.

4x4 sürümü yükledim, *#0000# bilgi ekranında v51 yazıyordu, galiba bu da gözden kaçmış,

filebrowser Killme gibi bazı programların Türkçesi forumda var, bunun gibi eklenen programların Türkçesi araştırılıp eklenebilirdi. yinede şunu söylemek lazım ki güzel çalışma olmuş. TEBRİKLER

realdjferdy

realdjferdy

Üye
şuan testlerim çok iyi, seri hızlı,uygulamalarda ismi [][][][] olan ne bilemedim:) birde yine uygulamalarda DZmusic çalışmıyor, Ovistore çalışmıyor buna bi çare varsa söyleyin!!! Birkaç farklı Msgr kullandım ama hiç biri açmıyor, hafıza kartındaki müzikler menüsünden atma yok!!! kurulan uygulamalarda sıkıntı yok!!! xm menü harika çalışmakta!!! menü düzeni 4X4 olunca tadından yenmiyor. Menüler oldukça güzel dizilmiş, bazı FW lerde yaşadığım Yüklü boyuttaki Klasörlere 5-6 sn de giriyor oda bu kadar güzellik karşısında hiç bişiy diil. daha yapmadığım bir test kaldı oda film izlerken resetleme sorunu varmı ki varsada şikayet etmem C6 larda yapmayan çıkmadı çünkü:)

ovi sorunu aşılırsa sürekli kullanacağım bir FW . TEBRİK EDERİM

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkerler

Charade

Charade

Üye
Deneyen varsa mesaj saatlerinde sorun varmi söyleyebilir mi ?

Soprano41

Üye
şuan testlerim çok iyi, seri hızlı,uygulamalarda ismi [][][][] olan ne bilemedim:) birde yine uygulamalarda DZmusic çalışmıyor, Ovistore çalışmıyor buna bi çare varsa söyleyin!!! Birkaç farklı Msgr kullandım ama hiç biri açmıyor, hafıza kartındaki müzikler menüsünden atma yok!!! kurulan uygulamalarda sıkıntı yok!!! xm menü harika çalışmakta!!! menü düzeni 4X4 olunca tadından yenmiyor. Menüler oldukça güzel dizilmiş, bazı FW lerde yaşadığım Yüklü boyuttaki Klasörlere 5-6 sn de giriyor oda bu kadar güzellik karşısında hiç bişiy diil. daha yapmadığım bir test kaldı oda film izlerken resetleme sorunu varmı ki varsada şikayet etmem C6 larda yapmayan çıkmadı çünkü:)

4x4'den bir resim koyabilir misiniz? Menü resmi.

baba3232

baba3232

Üye
Aleykumselam kardesler kusura bakmayın okul sebebiyle ilginemiyorum pek eklemeyede usendim acıkcası :) sunu belirteyim bazı hataları vardır bu benden kaynaklı değildir portlanan yazılımda var olan hatalardır.iyi forumlar arkadaslar...
Ayrıca o acılıs kapanıs ekranları benim kendi tercihim assains creed bayılırım tamamen zevk meselesi zevkler ve renkler tartısılmaz arkadaslar cocukca falan değil size gore oyle olabilir.kimiside yazılımdaki v51 yazan yere takmıs arkadasım orası o kadar onemli değil ne diye boyle bos seylere kafanızı takıyonuz yha kullanın iste :)

Soprano41

Üye
Dostum, Uygulama ararken 5800 olarak mı arayacağız? Eskiden yüklü olan oyunları şimdi yüklemek istediğimde hata veriyor. Suit bilgileri okunurken hata oluştu diyor yüklemiyor.

baba3232

baba3232

Üye
Haricinden yüklemiş olduğunuz uygulamar var bence onlar olmasa daha iyi olurdu isteyen istediğini kurar ovi mağaza kurdum bir türlü girmedi benden kaynaklanıyor herhalde sorun :)

Yok hocam o sorun benim başımı yaktı bi ara bakıcam ona ama bişey yapabileceğimi sanmıyorum.Bikaç şey denedim aslında ama nafile ayrıca sorun falan tamam var ama kimisi diyor xm çalışmıyor kimisi başka bişey walla bak video yayınlarım youtube'a atarım ha ona göre :ehe

--------------- Ekleme ---------------

[][][][] bu sanal klavye uygulaması kardeşim.Dzmusic zaten otomotik çalışır ek olarak onu çalıştırmana gerek yok otomotik çalışır o uygulamalardaki kısayoluyla oynama :ehe
Ovistore evet başa bela:hmmm Menüdeki donmaları gidermek için epeyce uğraştım hala donuyorsa bişey yapamam.Telefona fazla yüklenmeyin aynı anda birçok uygulama çalıştırmayın arkadaşlar lütfen bu 5800 iphone değil :)

Dostum, Uygulama ararken 5800 olarak mı arayacağız? Eskiden yüklü olan oyunları şimdi yüklemek istediğimde hata veriyor. Suit bilgileri okunurken hata oluştu diyor yüklemiyor.

Hangi oyunları elbette 5800 için uygulamaları yüklüyeceksin ben hata almadım şuana kadar.Ve zaten bu fw de hatalar var ama onun için pnhtye anlatacaksın derdini :) Sorunsuz güzel bir portlama yaparlarsa onuda istek olursa düzenlerim. :oke:

realdjferdy

realdjferdy

Üye
şimdi ovi store hatasının çözümü hakkında bi bilgisi olan yokmu

kadirkurtyesil

kadirkurtyesil

Üye
    Konu Sahibi
realdjferdy

realdjferdy

Üye
bende bu sefer mağazaya gir hediye seç ekranı geldi orda donuyor vede SecureWidgetUI diye bi uygulama çalışmaya başlıyor oda aşağıdaki dizinde onu silsem ne olur

102829a9 securewidgetinstaller C:\sys\bin\securewidgetinstaller.exe

kadirkurtyesil

kadirkurtyesil

Üye
    Konu Sahibi
devam ete tıkla hediye secmeden onuda silme ne oldugunu bilmıyorum.

koreay

koreay

Üye
4*4 menu de xm tusu bende calısmıyor. 4*3 u kurdum onda sorun yok ama elıne saglık tesekkurler kendım cozebılecegım bı yontem var mı 4*4 tercıhım aslında ama

ha bırde bıldırımler wıdgwt ı kurulmuyor dahılı bılesen hatası verıyor yardımını beklıyorum :D

kadirkurtyesil

kadirkurtyesil

Üye
    Konu Sahibi
4*4 menu de xm tusu bende calısmıyor. 4*3 u kurdum onda sorun yok ama elıne saglık tesekkurler kendım cozebılecegım bı yontem var mı 4*4 tercıhım aslında ama

ha bırde bıldırımler wıdgwt ı kurulmuyor dahılı bılesen hatası verıyor yardımını beklıyorum :D
arkadasım ben şuan 4*4 menu duzenını kullanıyorum . medya tusu calısıyor. kurmadan önce hafıza kartına ve telefono format at .kurulduktan sonra yıne telefona format at.

Charade

Charade

Üye
Yaa allah askina fw yi kuran cevap yazsin ya mesajlarda saat problemi varmi hala yok mu ?

salihk

salihk

Emekli Yönetici
Haritalar da wifi ile sorun yaşıyorum ovi den Güncelleme Almak istiyorum ama Sorunlu :off:

kemal6677

Üye
3*4 kurulu xm calışmıyor vede donuyor aynı sorunu yaşayanlar varmı teşekkürler...

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
Paylaşan arkadaşa, emeği için gerçekten teşekkürler ama fw çok hantal ve uygulamalarda problemler var. Örneğin windows live messenger yüklüyorum bağlanamıyor diyor, ovi store problemi tüm modifiyeli fwlerde oluyor, mail ayarlarıda aynı şekil. Yani modifeye olunca sadece görsel olacak özelliklerin çoğundan feragat etmeniz gerekiyor, ben bunu öğrendim. Bence buna arkadaşın da yapacağı pek bişey yok diyor, tekrar teşekkür ediyorum.

Üst Alt