birde yine uygulamalarda DZmusic çalışmıyor, Ovistore çalışmıyor buna bi çare varsa söyleyin!!! Birkaç farklı Msgr kullandım ama hiç biri açmıyor, hafıza kartındaki müzikler menüsünden atma yok!!! kurulan uygulamalarda sıkıntı yok!!! xm menü harika çalışmakta!!! menü düzeni 4X4 olunca tadından yenmiyor. Menüler oldukça güzel dizilmiş, bazı FW lerde yaşadığım Yüklü boyuttaki Klasörlere 5-6 sn de giriyor oda bu kadar güzellik karşısında hiç bişiy diil. daha yapmadığım bir test kaldı oda film izlerken resetleme sorunu varmı ki varsada şikayet etmem C6 larda yapmayan çıkmadı çünkü
şuan testlerim çok iyi, seri hızlı,uygulamalarda ismi [][][][] olan ne bilemedimbirde yine uygulamalarda DZmusic çalışmıyor, Ovistore çalışmıyor buna bi çare varsa söyleyin!!! Birkaç farklı Msgr kullandım ama hiç biri açmıyor, hafıza kartındaki müzikler menüsünden atma yok!!! kurulan uygulamalarda sıkıntı yok!!! xm menü harika çalışmakta!!! menü düzeni 4X4 olunca tadından yenmiyor. Menüler oldukça güzel dizilmiş, bazı FW lerde yaşadığım Yüklü boyuttaki Klasörlere 5-6 sn de giriyor oda bu kadar güzellik karşısında hiç bişiy diil. daha yapmadığım bir test kaldı oda film izlerken resetleme sorunu varmı ki varsada şikayet etmem C6 larda yapmayan çıkmadı çünkü
ovi sorunu aşılırsa sürekli kullanacağım bir FW . TEBRİK EDERİM
sunu belirteyim bazı hataları vardır bu benden kaynaklı değildir portlanan yazılımda var olan hatalardır.iyi forumlar arkadaslar...
Haricinden yüklemiş olduğunuz uygulamar var bence onlar olmasa daha iyi olurdu isteyen istediğini kurar ovi mağaza kurdum bir türlü girmedi benden kaynaklanıyor herhalde sorun![]()

şuan testlerim çok iyi, seri hızlı,uygulamalarda ismi [][][][] olan ne bilemedimbirde yine uygulamalarda DZmusic çalışmıyor, Ovistore çalışmıyor buna bi çare varsa söyleyin!!! Birkaç farklı Msgr kullandım ama hiç biri açmıyor, hafıza kartındaki müzikler menüsünden atma yok!!! kurulan uygulamalarda sıkıntı yok!!! xm menü harika çalışmakta!!! menü düzeni 4X4 olunca tadından yenmiyor. Menüler oldukça güzel dizilmiş, bazı FW lerde yaşadığım Yüklü boyuttaki Klasörlere 5-6 sn de giriyor oda bu kadar güzellik karşısında hiç bişiy diil. daha yapmadığım bir test kaldı oda film izlerken resetleme sorunu varmı ki varsada şikayet etmem C6 larda yapmayan çıkmadı çünkü
ovi sorunu aşılırsa sürekli kullanacağım bir FW . TEBRİK EDERİM

Menüdeki donmaları gidermek için epeyce uğraştım hala donuyorsa bişey yapamam.Telefona fazla yüklenmeyin aynı anda birçok uygulama çalıştırmayın arkadaşlar lütfen bu 5800 iphone değil 
Dostum, Uygulama ararken 5800 olarak mı arayacağız? Eskiden yüklü olan oyunları şimdi yüklemek istediğimde hata veriyor. Suit bilgileri okunurken hata oluştu diyor yüklemiyor.
Sorunsuz güzel bir portlama yaparlarsa onuda istek olursa düzenlerim. 
use ini yapmıcaksın kardesım tek tek seçıceksın.tesekkurler ben yukleyemedim use ını yapıyormuyuz yoksa dosyaları tek tek mı kullanıyoruz acaba?
arkadasım bende ovi mağaza çalışıyor auto installere gir oradakı uygulamaları yükle.şimdi ovi store hatasının çözümü hakkında bi bilgisi olan yokmu
arkadasım ben şuan 4*4 menu duzenını kullanıyorum . medya tusu calısıyor. kurmadan önce hafıza kartına ve telefono format at .kurulduktan sonra yıne telefona format at.4*4 menu de xm tusu bende calısmıyor. 4*3 u kurdum onda sorun yok ama elıne saglık tesekkurler kendım cozebılecegım bı yontem var mı 4*4 tercıhım aslında ama
--------------- Ekleme ---------------
ha bırde bıldırımler wıdgwt ı kurulmuyor dahılı bılesen hatası verıyor yardımını beklıyorum![]()