linkler tanıtımın altında mevcut kardeş 3x4, 4x4 , 4x5 linkler eklenmişPeki indirme linki nerede? Ben mi göremedim?
aynen kardeş,Hmm. Onlardan istediğimizi indirip Jaf ile kuracağız değil mi?
Teşekkürler cevabınız için.
arkadasım t9 la ilgili bir sorun yok. şimdi kontrol ettim.T9la ilgili bir problem var mı? Kuran arkadşlar yorumları yazarsa çok iyi olur
sorun cıkartmaz kurabilirsin.Bir soru daha;
V52'de yüklenebiliyor mu?
Bende zaten C6 FW vardı. V51 iken attım. Bu yüzden soruyorum.
T9la ilgili bir problem var mı? Kuran arkadşlar yorumları yazarsa çok iyi olur

USB MODUNU AYARLAR BAĞLANTI SEKMESINDEN YAPALIRSIN SONRA HER DEFASINDA SORUYOR .Ben kurdum. Gayet güzel. Fakat USB kablosunu takınca hangi modda çalışacağını sormuyor ve pc görmüyor. Birde telefon kendi kendine kitlenmiyor. Yani ışık sönünce kitleniyordu normalde ama bunda kitlenmiyor. Başka bir şey göremedim.

Dediğini yaptım fakat hala sormuyor. Ben bulurum onun çaresini. Birde şöyle bir sorun var. Sensörlerden oto döndürmeyi açtım fakat telefonu kilitleyip açınca oto döndürme açık olmasına rağmen dönmüyor. Sensör ayarlarından Sensörleri kapat aç yapıyorum düzeliyor. Kilitleyince telefonu tekrar yine aynı şey oluyor.
Hocam mesaj saatlerinde sorun varmi ?Haricinden yüklemiş olduğunuz uygulamar var bence onlar olmasa daha iyi olurdu isteyen istediğini kurar ovi mağaza kurdum bir türlü girmedi benden kaynaklanıyor herhalde sorun![]()