[GÜNCEL]**[5800 Speedx Edition]** 5800 için sorunsuz c6 FW Sİ aramaya son..

Sponsorlu Bağlantılar

kadirkurtyesil

kadirkurtyesil

Üye
    Konu Sahibi
[GÜNCEL]**[5800 Speedx Edition]** 5800 için sorunsuz c6 FW Sİ aramaya son..
:bann::bann::bann::bann:
arkadas güncel sürümü koymus buna gerek yok artık.

• Beğen
Tepkiler: fatih kurtlu, kontvolkan, sexybangers ve 22 diğerleri

Soprano41

Üye
Peki indirme linki nerede? Ben mi göremedim?

alper0642

Üye
yarın deniycem, elinize sağlık

--------------- Ekleme ---------------

Peki indirme linki nerede? Ben mi göremedim?
linkler tanıtımın altında mevcut kardeş 3x4, 4x4 , 4x5 linkler eklenmiş

Soprano41

Üye
Hmm. Onlardan istediğimizi indirip Jaf ile kuracağız değil mi?
Teşekkürler cevabınız için.

Soprano41

Üye
Bir soru daha;

V52'de yüklenebiliyor mu?

Bende zaten C6 FW vardı. V51 iken attım. Bu yüzden soruyorum.

nereharme

nereharme

Üye
T9la ilgili bir problem var mı? Kuran arkadşlar yorumları yazarsa çok iyi olur

Soprano41

Üye
T9la ilgili bir problem var mı? Kuran arkadşlar yorumları yazarsa çok iyi olur

Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Gayet güzel.

Duvar kağıtlarında benim kendim topladığım duvar kağıtları paylaşılmış. Hoşuma gitti :)

kadirkurtyesil

kadirkurtyesil

Üye
    Konu Sahibi
kuran arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim..

Soprano41

Üye
Ben kurdum. Gayet güzel. Fakat USB kablosunu takınca hangi modda çalışacağını sormuyor ve pc görmüyor. Birde telefon kendi kendine kitlenmiyor. Yani ışık sönünce kitleniyordu normalde ama bunda kitlenmiyor. Başka bir şey göremedim.

kadirkurtyesil

kadirkurtyesil

Üye
    Konu Sahibi
Ben kurdum. Gayet güzel. Fakat USB kablosunu takınca hangi modda çalışacağını sormuyor ve pc görmüyor. Birde telefon kendi kendine kitlenmiyor. Yani ışık sönünce kitleniyordu normalde ama bunda kitlenmiyor. Başka bir şey göremedim.
USB MODUNU AYARLAR BAĞLANTI SEKMESINDEN YAPALIRSIN SONRA HER DEFASINDA SORUYOR .
TUŞ KİLİDİNİDE AYARLARDAN YAPAILIRSIN AMA
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-sistem-araclari/keylock-v1-0-a-429000.html
BEN BU PROGRAMI KULLANIYORUM EV EKRANINA KISAYOLUNU KOYARSAN TEK TUŞALA KİLİTLİYE BİLİRSİN COK KULLANIŞLIDIR:oke:

Newpronik

Üye
birazdan deneyeceğim şu mesaj saatlerine kimse çözüm bulamayacak sanırım bir umut umarım bunda yoktur :D

Soprano41

Üye
Dediğini yaptım fakat hala sormuyor. Ben bulurum onun çaresini. Birde şöyle bir sorun var. Sensörlerden oto döndürmeyi açtım fakat telefonu kilitleyip açınca oto döndürme açık olmasına rağmen dönmüyor. Sensör ayarlarından Sensörleri kapat aç yapıyorum düzeliyor. Kilitleyince telefonu tekrar yine aynı şey oluyor.

Charade

Charade

Üye
Hocam hersey tamam güzel hosta mesaj saatlerinde sorun varmi gene

Soprano41

Üye
Dediğini yaptım fakat hala sormuyor. Ben bulurum onun çaresini. Birde şöyle bir sorun var. Sensörlerden oto döndürmeyi açtım fakat telefonu kilitleyip açınca oto döndürme açık olmasına rağmen dönmüyor. Sensör ayarlarından Sensörleri kapat aç yapıyorum düzeliyor. Kilitleyince telefonu tekrar yine aynı şey oluyor.

Tamam sensörü halletim. Tekrardan kalibrasyonladım düzeldi.

AlpReis

AlpReis

Üye
Yaa orjinalliği ile çok oynandığı zaman benim içime sinmiyor, emege sonsuz teşekkürler

webersin

webersin

Üye
Haricinden yüklemiş olduğunuz uygulamar var bence onlar olmasa daha iyi olurdu isteyen istediğini kurar ovi mağaza kurdum bir türlü girmedi benden kaynaklanıyor herhalde sorun :)

Charade

Charade

Üye
Haricinden yüklemiş olduğunuz uygulamar var bence onlar olmasa daha iyi olurdu isteyen istediğini kurar ovi mağaza kurdum bir türlü girmedi benden kaynaklanıyor herhalde sorun :)
Hocam mesaj saatlerinde sorun varmi ?

cebrailcinpolat

Üye
tesekkurler ben yukleyemedim use ını yapıyormuyuz yoksa dosyaları tek tek mı kullanıyoruz acaba?

Üst Alt