SKYFİRE güncellemesi 05.12.2010 ARTIK ÇALIŞIYOR DENENDİ ve TEST EDİLDİ

Sponsorlu Bağlantılar

Bu SKYFİRE Çalışıyor mu ?

• Kullanılan toplam oy
    922

one_man53

Üye
hocam yukleeye izin vermiyoo neden

edjust

Üye
hocam yukleeye izin vermiyoo neden

hayır yüklemesi lazım benim telefonum hack li değil imzalayıp 50 kere denedim oluyor.ayarlarını kontrol et uygulama ayarlarından

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim e 71 e yükledim bu programı ama sürekli baglantı hatası veriyo, nasıl giderebilirim bu sorunu.. şimdiden teşekür ederim. emeğine sağlık.

Evet haklısın zaten sürekli girme gibi bir şans yok.ama akşamları denemeni öneririm.öğle programa bağlanmak zor oluyor.nedeni ne bende bilemedim ama akşam sabırla dene.hatta alternatif cumartesi günü nu bekle programın kesin akıbeti belli olacak.program yöneticileri bir açıklama sunacaklar.en geç pazartesi olur diye diliyorum.

crazypaker

crazypaker

Üye
bu skyfire nin hali ne olucak arkadaşlar kesin bir bilgi varmı türkiyeye açılcakmı sunucuları yeniden ben az önce bir mail attım yetkililere cvp bekliyorum bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim:)

edjust

Üye

bu skyfire nin hali ne olucak arkadaşlar kesin bir bilgi varmı türkiyeye açılcakmı sunucuları yeniden ben az önce bir mail attım yetkililere cvp bekliyorum bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim:)
With that in mind, we are announcing that we will complete the phase out of our legacy v1.0 product on Windows Mobile and Symbian on December 31st, 2010 for remaining countries. Açıklama budur.bakalım

CuMSooT

CuMSooT

Üye
güncelleştirme hatası alıyorum yardım edermsnz :/

edjust

Üye

With that in mind, we are announcing that we will complete the phase out of our legacy v1.0 product on Windows Mobile and Symbian on December 31st, 2010 for remaining countries. Açıklama budur.bakalım

Bende artik servis yoğun hatasi almaya başladım.31 aralıkla ilgili olabilir.yarını bekleyelim bakalım.

ofulanof

ofulanof

Üye
Ee arkadaşlar calıyo mu son durum ne ?

edjust

Üye
Ee arkadaşlar calıyo mu son durum ne ?

Yok şu an bir değişiklik yok.
With that in mind, we are announcing that we will complete the phase out of our legacy v1.0 product on Windows Mobile and Symbian on December 31st, 2010 for remaining countries. Şu açıklamadan sonra bir açıklama olmazsa gerçekten de skyfire yalan olur symbian telefonlar için ama şu an ben kendi yöntemim ile hala girebiliyorum.

lee67

Üye
prefs e gerek yok

ecko354

ecko354

Üye
hotfile linki çalışmıyor telif hakkı falan diyor...

mutluadam

Üye
girmiyor yav. tekrar deneyin deyip duruyor. çözümü bilen arkadaşlar var galiba versinlerde bizde duacı olalım.

asadmavi

asadmavi

Üye
5 adet prefs dosyaları yazan yerin altındaki lingi tıkladığımda aşağıdaki uyarıyı almaktayım,eğer hala skyfire çalışıyor diyorsan senden bir ricam olacak ,sizi sistemden arkadaş olarak ekledim arkadaşlık kurup mail ortamında sizden gerekli dosyaları ve desteği almak istiyorum,şididen teşekkürler.

Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir.

issimo2312

issimo2312

Üye
Herşey çok güzel beyler ellerinize sağlık.ama bende samsung i8910 var bir türlü skyfire kuramadım birde sertifika sorunum nasıl sertifikayı telefonumdan kaldırabilirim.sunucunuzla görüşün diyor.telefonum korumalı galiba. Yardım lütfen

memolim83

memolim83

Üye
Bağlanmıyor olmadı

AlpReis

AlpReis

Üye
Yaa bunu kullananlar nasıl kullanıyor arkadaş, bunu ne yaptımsa açamadım,

eRo24

Üye
sorun açık ve net türkiyeden sadece vodofon hattı olanlar bağlanabiliyor turkcell ve avea için şimdilik skyfire kapalı !

levasinay

levasinay

Üye
kardeş programı yükledim hiç prefse falan dokunmadım vodafone ile bağlanıyorum kaç kere try again yaptım olmadı

Terzi38

Terzi38

Üye
Illa olacak diye kafanızı yormayın arkadaşlar bu binde bir çalışıyor ışte ama geceleri çalışması daha gülsek ben hep gece giriyorum