Samsung Star'ın Ekranındaki Yapıştırmayı Çıkarsam Ne Olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pianist07

Pianist07

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star'ın Ekranındaki Yapıştırmayı Çıkarsam Ne Olur?
Merhaba arkadaşlar. Benim telefon samsung star s5233w. Soracağım şu: Dokunmatik ekranın üzerine yapıştırılan şeyi çıkartsak ne olur? Bunu sormamın sebebi, uzun süredir bu telefonu kullanıyorum ve üstünde leke (gibi bir şey) var. Ekranı kapatmıyor ama tırtıklı gibi böyle parmağı rahat kaydırmayı engelliyor.

Şimdiden teşekkürler... :)

Paranoya

Paranoya

Üye
leke gibi bişey dediğin hava boşluğu yani o naylonu takarken iyi takamamışlar boşluk kalmış o da kabarcık olmuş bunu çözmenin iki yolu var ;

1.Yeni bir noylan alıp kredi kartı yada ona benzer sağlam bir kart yardımıyla yapıştırmak burda kredi kartı şu şekilde kullanılacak o ekran naylonu satılğı zaman iki tarafondada yapışmayı engellemek için naylonlar var ilk önce bi taraftakini aç daha sonra kapalı olan tarafı kredi kartının üstüne koy sonra kredi kartıyla beraber ekrana bastır o zaman kabarcık vs. kalmaz .

2.Bu yol biraz saçma gelebilir ama bunuda denedim eğer dikkatli olursan sorun çıkmaz neyse...bi tane iğne al ve o kabarcıkları hafif bastırarak patlat daha parmağını kabarcığın üstünde biraz gezdir içindeki hava boşalacak ve kabarcık kalmayacak . . şimdi diyceksinki e o zamanda ekranda delik kalır kalmaz kalmaz merak etme he bi delik mutlaka oluşacak ama mikroskopla ancak görebilirsin.

Pianist07

Pianist07

Üye
    Konu Sahibi
İlgilendiğim için teşekkürler ancak söylediğim şey kabarcık değil. Resmini çektim bir bak istersen.

İşte o ekranın yarısından çoğunu kaplayan "şey".

Edit: Pardon biraz tozlu çıkmış :D

Paranoya

Paranoya

Üye
İlgilendiğim için teşekkürler ancak söylediğim şey kabarcık değil. Resmini çektim bir bak istersen.

İşte o ekranın yarısından çoğunu kaplayan "şey".

Edit: Pardon biraz tozlu çıkmış :D

bu olay biraz senin kullanımına birazda naylonu takarken içinde toz kalmasına bağlıdır .Ha birde en önemlisi naylonun kalitesi.

rex7

Üye
çıkardığında ekran çabuk çizilir yeni bi ekran koruyucu al 5 tl civarında felan

karanlks

karanlks

Üye
çok şey olmaz

----------Eklendi @ 11:39:18 ---------- Yazıldı @ 11:38:41 ----------

sen bilirsin ama

rapimking

rapimking

Üye
bu naylon telefonu aldığından beri duruyorsa ilk naylon ların çoğu böyle oluyor benimde böleydi telefonu aldığımda üstünde olan naylon zamanla bu hale geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt