kemaltut
Üye
Günaydın evet gormuyor pc prızdede elma ısaretı cıkıyor fakat sarjda olmuyor hakan bey yardımlarınızı rıca edıyorum tesekkürederim.arkadaşım telefonu pc hiçbir şekilde görmüyormu dfu modda yada recovery modda
Günaydın evet gormuyor pc prızdede elma ısaretı cıkıyor fakat sarjda olmuyor hakan bey yardımlarınızı rıca edıyorum tesekkürederim.arkadaşım telefonu pc hiçbir şekilde görmüyormu dfu modda yada recovery modda
hakan bey telefonunuz varsa mumkunse telden su anda yardım alabılırmıyım sızden 533 430 57 57 cagrı atın ararım su anda pcnın yanındayken lutfen tesekkürederim.
selam,
iphone 3g 16 gb ve ios 4.1.
son birkac gundur surekli servis yok diyor.telefonu defalarca kapatip actiktan sonra operatoru ve 3g yi buluyor..sizce ne yapmam lazim bu problemi cozmek icin?
tesekkurler
öğleden sonralarından gece 4:00 a kadar arayabilirsin
0539 222 06 06
--------------- Ekleme ---------------
yeni bir restore dosyası indir indirdiğin dosya ile telefonu restore et unlock ve jailbreak gerekiyorsa yap sorun düzelir
öğleden sonralarından gece 4:00 a kadar arayabilirsin
0539 222 06 06
yeni bir restore dosyası indir indirdiğin dosya ile telefonu restore et unlock ve jailbreak gerekiyorsa yap sorun düzelir
Dun aksam yeni bir 4.1 restore dosyasi yukledim ama sonuc ayni.durduk yerde servis gidiyor,defalarca ag ayarlarini resetledim ama yardimci olmuyor.youtube da arastirdim bircok kisi ayni soruna cozum ariyor..acaba yeni versiyonu yuklesem yardimci olurmu bi fikrin var mi?
tesekkurler
hakan bey bugun telefonu servıse verdım 50 liraya format attılar duzelmıs telefon yarın alıcam restore ederken hata kodu 23 yazıyordu ılgınıze tesekkurederım.saygılar ıyı geceler
denemekte fayda var ama ben hala idda ediyorum restoreden o sorun..telefonu değişik modlarda restore et tekrar tekrar dene (dfu modu,restore modu,recovery modu)
senin aldığın hata 23 kodu telefon restore moda alınamadığını belirtiyor dfu moda alıp yapsaydın kendin yapardın...
denemekte fayda var ama ben hala idda ediyorum restoreden o sorun..telefonu değişik modlarda restore et tekrar tekrar dene (dfu modu,restore modu,recovery modu)
Selam Hakan,
Dun yeni versiyonu yukledim ama bi faydasi yok, bugun senin dedigin gibi diger modlarda restore ettim ama sonuc yine ayni..sanirim bulamiyacaz bunun cozumunu...
Peki simdi 4.2.1. i jailbreak yapmak icin bekliyeyimmi yoksa mevcut sistemle mi yapayim.mevcut olanla dun defalarca denedim ama upload ramdisk kisminda redsnow hata verip kapaniyor bir turlu beceremedim..
yeni fikirlerini bekliyorum
tesekkurler..
restore etmen lazım
Selam Hakan,
Dun yeni versiyonu yukledim ama bi faydasi yok, bugun senin dedigin gibi diger modlarda restore ettim ama sonuc yine ayni..sanirim bulamiyacaz bunun cozumunu...
Peki simdi 4.2.1. i jailbreak yapmak icin bekliyeyimmi yoksa mevcut sistemle mi yapayim.mevcut olanla dun defalarca denedim ama upload ramdisk kisminda redsnow hata verip kapaniyor bir turlu beceremedim..
yeni fikirlerini bekliyorum
tesekkurler..
ben ankarada telefoncuyum halledemediysen gönder bana ben yaparım ama ücrete tabi tutarım jailbreak içinde hafta sonunu bekle yeni jailbreak çıkacak telefonu gönderirsen jailbreakta yapar gönderirim...ekle : iphone_ankara@hotmail