Iphone sorunlarınızı çözelim

Sponsorlu Bağlantılar

kemaltut

kemaltut

Üye
arkadaşım telefonu pc hiçbir şekilde görmüyormu dfu modda yada recovery modda
Günaydın evet gormuyor pc prızdede elma ısaretı cıkıyor fakat sarjda olmuyor hakan bey yardımlarınızı rıca edıyorum tesekkürederim.

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
telefon modeli ne hangi versiyon yüklü telefonda elma işareti varsa telefon susmamış olur yani düzeltilir

--------------- Ekleme ---------------

telefona hangi işlemi yaptınızda bu hale geldi birde onu yazın

kemaltut

kemaltut

Üye
hakan bey telefonunuz varsa mumkunse telden su anda yardım alabılırmıyım sızden 533 430 57 57 cagrı atın ararım su anda pcnın yanındayken lutfen tesekkürederim.

etame

Üye
selam,
iphone 3g 16 gb ve ios 4.1.
son birkac gundur surekli servis yok diyor.telefonu defalarca kapatip actiktan sonra operatoru ve 3g yi buluyor..sizce ne yapmam lazim bu problemi cozmek icin?
tesekkurler

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
hakan bey telefonunuz varsa mumkunse telden su anda yardım alabılırmıyım sızden 533 430 57 57 cagrı atın ararım su anda pcnın yanındayken lutfen tesekkürederim.

öğleden sonralarından gece 4:00 a kadar arayabilirsin

0539 222 06 06

selam,
iphone 3g 16 gb ve ios 4.1.
son birkac gundur surekli servis yok diyor.telefonu defalarca kapatip actiktan sonra operatoru ve 3g yi buluyor..sizce ne yapmam lazim bu problemi cozmek icin?
tesekkurler

yeni bir restore dosyası indir indirdiğin dosya ile telefonu restore et unlock ve jailbreak gerekiyorsa yap sorun düzelir

etame

Üye

0539 222 06 06

yeni bir restore dosyası indir indirdiğin dosya ile telefonu restore et unlock ve jailbreak gerekiyorsa yap sorun düzelir

Dun aksam yeni bir 4.1 restore dosyasi yukledim ama sonuc ayni.durduk yerde servis gidiyor,defalarca ag ayarlarini resetledim ama yardimci olmuyor.youtube da arastirdim bircok kisi ayni soruna cozum ariyor..acaba yeni versiyonu yuklesem yardimci olurmu bi fikrin var mi?
tesekkurler

kemaltut

kemaltut

Üye

0539 222 06 06

hakan bey bugun telefonu servıse verdım 50 liraya format attılar duzelmıs telefon yarın alıcam restore ederken hata kodu 23 yazıyordu ılgınıze tesekkurederım.saygılar ıyı geceler

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
Dun aksam yeni bir 4.1 restore dosyasi yukledim ama sonuc ayni.durduk yerde servis gidiyor,defalarca ag ayarlarini resetledim ama yardimci olmuyor.youtube da arastirdim bircok kisi ayni soruna cozum ariyor..acaba yeni versiyonu yuklesem yardimci olurmu bi fikrin var mi?
tesekkurler

denemekte fayda var ama ben hala idda ediyorum restoreden o sorun..telefonu değişik modlarda restore et tekrar tekrar dene (dfu modu,restore modu,recovery modu)

hakan bey bugun telefonu servıse verdım 50 liraya format attılar duzelmıs telefon yarın alıcam restore ederken hata kodu 23 yazıyordu ılgınıze tesekkurederım.saygılar ıyı geceler

senin aldığın hata 23 kodu telefon restore moda alınamadığını belirtiyor dfu moda alıp yapsaydın kendin yapardın...

k4nvvulf

Üye
iphone 3g-s kullanıyorum
yeni güncellemeri yaptıktan sonra proximity sorunu yaşamaya başladım (malum iphone4 hastalığı)
daha önce böyle bir sorun yokken güncellemelerden sonra meydana çıktı muhtemelen yazılımsal bir hata
çözümü varmıdır

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
restore etmen lazım

kemaltut

kemaltut

Üye
denemekte fayda var ama ben hala idda ediyorum restoreden o sorun..telefonu değişik modlarda restore et tekrar tekrar dene (dfu modu,restore modu,recovery modu)

senin aldığın hata 23 kodu telefon restore moda alınamadığını belirtiyor dfu moda alıp yapsaydın kendin yapardın...

Kusura bakma dfu moda nasıl alınıyor?
bırdaha yaparmı acaba hakan bey? tekrardan tesekkürederim saygılar

etame

Üye

Selam Hakan,

Dun yeni versiyonu yukledim ama bi faydasi yok, bugun senin dedigin gibi diger modlarda restore ettim ama sonuc yine ayni..sanirim bulamiyacaz bunun cozumunu...
Peki simdi 4.2.1. i jailbreak yapmak icin bekliyeyimmi yoksa mevcut sistemle mi yapayim.mevcut olanla dun defalarca denedim ama upload ramdisk kisminda redsnow hata verip kapaniyor bir turlu beceremedim..
yeni fikirlerini bekliyorum
tesekkurler..

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi

Selam Hakan,

Dun yeni versiyonu yukledim ama bi faydasi yok, bugun senin dedigin gibi diger modlarda restore ettim ama sonuc yine ayni..sanirim bulamiyacaz bunun cozumunu...
Peki simdi 4.2.1. i jailbreak yapmak icin bekliyeyimmi yoksa mevcut sistemle mi yapayim.mevcut olanla dun defalarca denedim ama upload ramdisk kisminda redsnow hata verip kapaniyor bir turlu beceremedim..
yeni fikirlerini bekliyorum
tesekkurler..

ben ankarada telefoncuyum halledemediysen gönder bana ben yaparım ama ücrete tabi tutarım jailbreak içinde hafta sonunu bekle yeni jailbreak çıkacak telefonu gönderirsen jailbreakta yapar gönderirim...ekle : iphone_ankara@hotmail

etame

Üye
Hakan bende Hollanda da yasiyorum.burdan oraya gondermek biraz zor olur..belki dedim cydia dan bi program falan varsa yardimci olacak daha iyi olurdu.restoreler yardimci olmadi da..dun aksam cydia yi cozdum ve yukledim.orda bi sorun kalmadi...su an icin tek sorun hattin birden gidiyor olmasi...
tesekkurler

derinruzgar

Üye
sl iphone 4 4.2 yuklemek ıstıyorum basebandı 01.59 unlock yapabılırmıyım

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
sakın ha baseband yükselir unlock yapamazsın jailbreakta şu anda sıkıntılı basebandı yükseltmeden versiyonu yükseltebilirsin profosyonel değilsin anladığım kadarıyla iphone_ankara@hot

carantinas

carantinas

Üye
etame redsnowun uyumluluk ayarını sp2 xp olarak değiştir. sayet vista yada 7 kullanıyorsan.

EsQeudero

Üye
slm benim cydia queue sorunu var yardim edermisiniz? Su an cydiadan ne bisiy uninstall yapabilyorum, ne de install yapabiliyorum. Cunku queue cok kabarik hep hata veriyo, arkadaslar iFile ile cozulur dedi ama onu da yukleyemiyorumki... Bilgisayara iphonefolders programi yukledim ama calistiramadim. Acaba internete bagli olmak mi lazim onu calistiriken veya baska alternatif varmidir?
Iphone 4 4.1 02.10.04 yurtdisi JB Locked

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
hiçbir işlem yapamıyorsan restore edip tekrar jb yapman gerek

Üst Alt