Iphone sorunlarınızı çözelim

Sponsorlu Bağlantılar

navegador_05

Üye
merhaba.. benim 3G 8Gb var. yurt dışından getirdim tamire verdim. Sürüm 4.0 ( 8A293 )' ü yüklemişler ama karışıklık olunca pasaporta kaydetmemişler. sim kilitli yardım edebilir misiniz ?

asiretim

Üye
iphonem 2g 3.1.3 versiyondur acaba nasıl türkçeleştirebilirm..

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
kardeş cihazın ayarlar kısmında türkçe menüsü mevcuttur

--------------- Ekleme ---------------

merhaba.. benim 3G 8Gb var. yurt dışından getirdim tamire verdim. Sürüm 4.0 ( 8A293 )' ü yüklemişler ama karışıklık olunca pasaporta kaydetmemişler. sim kilitli yardım edebilir misiniz ?
kardeş kayıt ettirmen lazım bu versiyonlara fake imei uygulanmıyor

slm arkadaşım. Ben turkcelden aldığım iphone 32 gb 3 gs telefonumda 3.1.3 yüklü ve jailbreak yapılmış herşeyi yüklüyorken hata ile itunese bağlı olduğum zamanda 4.0.2 versiyonu yükledim. Şuan hiç bir şeyi yükleyemiyorum. Bana 3.1.3 e geri dönmem için ne yapmam lazım yardımcı olursan sevinirim. teşekkürler
kardeş 4.0.1 e dönüp jailbreak yapabilirsin cydçindeki ayarları yapmazsan itunes üzerinden bişey yükleyemezsin

slm arkadaşım. Ben turkcelden aldığım iphone 32 gb 3 gs telefonumda 3.1.3 yüklü ve jailbreak yapılmış herşeyi yüklüyorken hata ile itunese bağlı olduğum zamanda 4.0.2 versiyonu yükledim. Şuan hiç bir şeyi yükleyemiyorum. Bana 3.1.3 e geri dönmem için ne yapmam lazım yardımcı olursan sevinirim. teşekkürler
şu anda en güncel jailbreak yapılabilir versiyon 4.0.1 dir bu versiyonu yükle ailbreak ve unlock edersin sorun olmaz

iphone 4 getirttim. jb yaptım. hücresel veri ağı sekmesi yok.
apn ayarlarını yapamıyorum nete giremiyorum.
tekrardan restor jailbreak işlemini uygula tekrar kontrol et

ankarada olan arkadaşlara birebir yardımcı olabilirim özelden mesaj atın yardımcı olayım

ironfoal

Üye
selam bende iphone 3g 4.0.2 versiyonlu jailbreake li oyun prgram yüklüorum fakat prgramları açmıyor ne ifile prgramı nede bluetooth prgramı açılmıo menüde gösterior tıklıorum 2 sn kadar ekranda kalıo sonra kapanıo prgram yardımcı olursanız sevinirim

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yanlışın var 4.0.2 değildir o .4.0.2 jailbreak henüz çıkmadı

tekin124

Üye
iyi günler ben çin malı iphone aldım telefonu PC ye taktım çıkardım muhtemelen PC den virüs kaptı . açma tuşuna basıyorum açılır gibi oluyor ve kapanıyor.bataryasını kontrol ettim batarya sağlam ve dolu ama telefon açılmıyor yardımcı olursanır minnettar olurum

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
kardeş cydia otomatik kayıt alıyor eğer kaydın varsa 3.1.3 ü direk itunesten restore et hata alırsan hata kodunu yaz er dönemezsen 4.0.1 yüklersin jailbreak mümkün iphone_ankara@hotmail sorun olursa ekle

tekin124

Üye
inan bu dediklerini neyle yapacağını bilmiyorum daha doğrusu neye ihtiyacım olduğunu anlayamadım seni MSN ye ekledim müsaitsen MSN den görüşebilirmiyiz kardeşim ? şimdiden saolasın

atakax

atakax

Üye
iyi günler ben çin malı iphone aldım telefonu PC ye taktım çıkardım muhtemelen PC den virüs kaptı . açma tuşuna basıyorum açılır gibi oluyor ve kapanıyor.bataryasını kontrol ettim batarya sağlam ve dolu ama telefon açılmıyor yardımcı olursanır minnettar olurum

kardeş çin malları bölümüne açacaktın burası apple iphone lar için apple iphone ile çin malları arasındaki tek benzerlik dıs görünüşleridir buradan hiç bir sonuc elde edemezsin

yenel

yenel

Üye
kardeş bana 3 gün önce amerikadan iphone 4 geldi vodafone dan micro sim kart aldım ama hatalı sim filan yazıyo at&t şirketine kayıtlıymış telefon versiyonu 4.0.2 buna jb yapılabilirmi türkiyedeki operatörleri kullanabilmek için ? yardım edersen sevinirim

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim telefonda fabrika çıkışı 4.0.2 yüklüyse zor ama daha sonradan yüklendiyse düşüm olabilir ankaradaysan yardımcı olurum iphone_ankara@hotmail ekle

ysumer41

Üye
merhaba cihazım 3g 8gb 3.1.3 internete bağlanmıyor.cydia'dan wifi sorunu çözümleyici indirdikten sonra böyle oldu.artık cydia yada girmiyor.internet koptu.ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler.

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
kardeş itunes ten backup yap iphoneyi tekrar restore et sonra tekrar jailbreak yapmalısın sorun anca o zaman düzelir hem cydia hemde wifi sorunun..cihazına android yükleyebilirsin haberin olsun

ysumer41

Üye
dostum bu sıraladığın çözümleri nasıl yapacağım.makinayı kitlememe adına kısaca anlatabilirsen sevinirim.çözüm linkide olabilir.yardımların için teşekkürler

kardeş itunes ten backup yap iphoneyi tekrar restore et sonra tekrar jailbreak yapmalısın sorun anca o zaman düzelir hem cydia hemde wifi sorunun..cihazına android yükleyebilirsin haberin olsun

efe_9109

Üye
kardes bende iphone 3gs 32gb var ama dubai üretimli internetten video nasıl izleye bilirim bir zahmet ilgilenir misin şimdiden sağol hakan

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
arkadaşlar ben de iphone 3gs var oyun yuklyrm oyun program vb... 2 gün sonra kendi kendine siliniyor nedeni ne acaba bide 4.0.2 güncellemeyi nasıl yapıcam itunesten otomatik yaparken hta veriyo elle nasıl yapabilirim şimdiden tşk ler...

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
kardeş şu anda 4.0.2 de jailbreak yok 4.0.1 e tekrar restore edip jailbreak yap

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
kardeşim ben bir soru daha sordum sana yuklediğim oyunlar 2 gün sonra kendi silinyor nedeni ne olabilr

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
kardeş restorende bir sorun olabilir yeniden restore edersen o sorunun çözülür..uygulama ve oyunları programları yüklerken uyumlu olduklarına dikkat ediniz

Üst Alt