Iphone sorunlarınızı çözelim

Sponsorlu Bağlantılar

cihat1616

Üye
herkeze merabalar öncelikle siteye yeni üye olmuş ve Iphone 3g 32 gb kullanan birisiyim yurtdışından gelme 1 aydır sorunsuz kullandığım telefonum bu sabahtan itibaren sim kartımı okumuyor sim kartını takıp telefonumu açtığımda ekran kararıyor kendiliğinden hiçbir işlev yapamıyorum ama sim kartsız çalıştırdığımda ise herhangi bir ekran kararması söz konusu değil bu konuda sizlerden acilen yardımlarınızı bekliyorum ne yapmam gerek hiç bilmiyorum :ağlarım:

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim cihazın 3gs dir 3g değildir 3g ise 32 gb değildir telefonunu restore edersen sorunun teknik problem değil ise düzelir ..teknik bir problem varsa teknik servise götürmen gerekecek ..iphonede az karşılaşılan sorunlardan biri emin değilim ama teknik bir hata olması lazım restore ettikten sonra tekrar devam ederse tamir için yetkili servise götür

mesberado

Üye
Bende ıphone 3g 4.0.2 var.Bana ne yapcağımı baştan biri anlatabilirmi lütfen program oyun fln atamıyorum sürümünü mü düşürmem gerekiyor daha sonra ne yapmalıyım lütfen detaylıca anlatın herkese teşekkür ederim şimdidden

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
1-http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-8616.20100715.phnt4/iPhone1,2_4.0.1_8A306_Restore.ipsw bu dosyayı mozilla ile masa üstüne indir
2- iphoneyi pc ye bağla itunes i aç
3-klavyeden shift tuşuna bas itunes üzerindeki restoreye tıkla
4- açılan sayfadan ilk başta masa üstüne indirdiğin 4.0.1 dosyasını göster ve restore et
5-cihazın işlemi bittikten sonra telefonun versiyonu 4.0.1 e düşmüş olacak
6- jailbreak yapmak için telefon menüsünden safariye gir
7- safariden adresine git
8- çıkan sayfada slide jailbreak yazısını kaydırarak aç
9- birkaç işlem yapacak bittikten sonra safariden çık menüde cydia görünecek ve işlemlerin tamamlanacak
10- telefonun 4.0.1 versiyonuna düşmüş ve jailbreak tamamlanmıştır şimdi istediğin oyun ve programları yükleyebilirsin

cihat1616

Üye
kardeşim cihazın 3gs dir 3g değildir 3g ise 32 gb değildir telefonunu restore edersen sorunun teknik problem değil ise düzelir ..teknik bir problem varsa teknik servise götürmen gerekecek ..iphonede az karşılaşılan sorunlardan biri emin değilim ama teknik bir hata olması lazım restore ettikten sonra tekrar devam ederse tamir için yetkili servise götür
restoreyi nasıl yapabilirim ?

efe_9109

Üye
bende de iphone 3gs 32gb var opera programıda yüklü ama ınternetten video izleyemıyorum ses var görüntü yok yardımcı olursanız mınnettar kalırım...

Eisoptrofobik

Eisoptrofobik

Üye
Benim şöyle bir sorunum var:
İphone'um yok :ağlarım:

rapege

rapege

Üye
Benim şöyle bir sorunum var:
İphone'um yok :ağlarım:

sizede bir çözümümüz var 4 adımdan oluşuyor...

1) bi İphone sipariş ettiriyorsunuz...
2) unlock gerekiyorsa unlock yapıyoruz...
3) parayı ödüyoruz...
4) soğuk su içiyoruz... :D

--------------- Ekleme ---------------

bende de iphone 3gs 32gb var opera programıda yüklü ama ınternetten video izleyemıyorum ses var görüntü yok yardımcı olursanız mınnettar kalırım...

Flashı yükledin mi?

Eisoptrofobik

Eisoptrofobik

Üye
Gerçekten çok kalıcı çözümleriniz var :ehe

bizekalan

Üye
selam arkadaşlar iphone 3g 8gb telefonum var sanırım 3.1.3 yüklü. jailbreakın ne olduğunu bilmeden sırf herkes yapıyor diye jailbreakme.com dan jb yaptım.çok pişman oldum.telefon suan calısır durumda vodafone hattım calısıyor(jb yaptığımda çalışmıyordu ancak sanırım bilmeyerek unlock yaptım) telefon yurtdışı değil.ios 4.0.2 yüklemek istiyorum yüklersem telefonum kilitlenirmi? ne gibi problemler yaşarım? şimdiden teşekkürler.

redroyse

redroyse

Üye
merhaba arkadaşım bana yardımcı olacağını umuyorum bende iphone 4 var versiyonu 4.1 sorunum ise internete giremiyorum kablosuz ağa bağlanıyorum ama internete giremiyorum ağ ayarlarını sıfırladım yinede düzelmedi ayarlar,genel,ağ seçeneklerinde internet paylaşımı seçeneğinde yuvarlak bir işaret dönüp duruyor sanki yükleme yapıyormuş gibi safariden internete girmeye çalıştığımda SUNUCU YANIT VERMEYİ DURDUĞU İÇİN SAYFAYI AÇAMADI gibi bir uyarı çıkıyor sunucu dediği kablosuz modem ise bilgisayarımdan bağlanıyorum sanırım modemde bir sorun yok sence sorunu ne olabilir umarım yardımcı olursun yardımlarını dört gözle bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
restore dosyanda sorun olabilr yeniden bir ipsw restore dosyası indir telefonu restore et yine sorun düzelmezse başka bir bilgisadan restore et sorun yine düzelmezse kablosuz paylaşımında sorun vardır bilgisayara modem kurulumunu sıfırdan yapılandır bu üç ihtimalin dışına çıkmaz

redroyse

redroyse

Üye
tamam deniycem dostum teşekkür ederim.

ticaret123

Üye
ya sim yuvaları bloke oldu sim kartı kabul etmior geçen yapmtırmısnnıtm 40 tl adlılar her sim için 80 verdim simdi gene aynı sorunla karşı karıyyayım yaardım pls:ağlarım:

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
sim yuvaları bozulmuş derken çin malı iphone mi kullanıyorsunuz sorunu biraz daha açıklayıcı yazarsanız yardımcı olalım..imei mi attırdınız

carantinas

carantinas

Üye
@bizekalan telefonun yurtici ise rahatlıkla tekrar istediğin versiyona restore edebilrisn unlock gibi bi derdin yok cunku.

kemaltut

kemaltut

Üye
iphone'um acılmıyor sarj olmuyor merhaba arkadaslar 3g16gb telefonum şarjı bıttıkden sonra tekrar sarj olmadı ne prızden nede usb pc den lutfen yardımcı olun ne olur ne yapmama gerekıyor reset işleminin on of tusu ve tek tusa baılı tutuyorum fakat sarj olmadıgı ıcın hıc bır ıslem olmuyor yardım lutfen ne yapmam gerek şimdiden cevap yazan arkadaslara tesekkürederim saygılar.

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım telefonu pc hiçbir şekilde görmüyormu dfu modda yada recovery modda

Üst Alt