trident t1000 almaya deger mi?

Sponsorlu Bağlantılar

uoa94

Üye
    Konu Sahibi
trident t1000 almaya deger mi?
arkadaşlar elımde sony ericsson w810i var bır cok özelliği de var fakat tv ve wifi özelliğinden ve dokunmatik sempatimden bir telefon almayı düşünüyorum trident t1000 modelini gözüme kestirdim telefoncu sağlam olduğunu iddia ediyor ama bu konuda şüphelerım var bu telefonu kullananların yorumlarıni bekliyorum

wanhelsinki

wanhelsinki

Üye
walla arkadaşım bende araştırmalarım sonucu trident t1000 sağlam ve dokunmatiğide gayet başarılı olduğunu gördüm ama bende senin gibi hala alssammı almasammı die düşüncelerim yok deil bi arkadaımda media markette çalışıor oda al dedi sorunsuz telefon dedi ama kullanıcı yorumlarıda o yönde ne yabsak şaşırdım kaldım

uoa94

Üye
    Konu Sahibi
tv özelliği yokmuş ama dokunmatik ekranı kapasitif yani diğer serilerden cok daha iyi ama ben tvden dolayı wt6 da düşünüyorum ama forumlara baktıgımda wt1 wt2 wt3 çok sorun cıkarmıs o yüzden bu serilerde sıkıntılıyım xperia haric wıfı ozelligi olan dokunmatik sony alacam ama yok türkiyede

wanhelsinki

wanhelsinki

Üye
evet bende baktım o söylediklerinde sorun varmış işte en son çıkanı bu t1000 gözüm onda bakalım hayırlısı

eiup

eiup

Üye
t1000 kullanıyorum gayet iyi problemsiz
başarılı almayı düşünüyorsanız alın ama diğer serileri başka şirket tarafın dan yapıldı eski serilerin tumun de sorun var t 1000 ve sonra çıkacak olan tum tridentler yeni firma tarafından yapıldı ve yapılacak telefon iyi ama abarttıkları kadar değil ....

serkanugrun

Üye
t1000 kullanıyorum gayet iyi problemsiz
başarılı almayı düşünüyorsanız alın ama diğer serileri başka şirket tarafın dan yapıldı eski serilerin tumun de sorun var t 1000 ve sonra çıkacak olan tum tridentler yeni firma tarafından yapıldı ve yapılacak telefon iyi ama abarttıkları kadar değil ....

yaw heryerde yorum yazmışsın sen tridente mi calisiyorsun arkadaş. profilinde kullandıgın tel farklı

wanhelsinki

wanhelsinki

Üye
hehe::aha:kesin tridente ortak yaw bende aynsı yazmıştım geçen başka bi konuya

erenimer

Üye
bende samsung s5620 var, bun satıp yada takas edip onu alıcam sizce değer mi ?

esmeerr

esmeerr

Üye
Bence tridente hiç boşu boşuna para vermeyin çünkü beş para etmez bende wt1 var aldıgıma alacagıma pişman oldum aldıgım ılk hafta arıza yaptı 3 kez servise gitti üzerine test edildi arıza yoktur yazıp aynı şekilde gönderdiler 4. Kez yollamadan önce arızayı videoya çekip mail yoluyla attım tridentten arayıp mail elimize ulaştı arıza en kısa zamanda giderilecek emin olun dediler ve telefon dün servisten geldi bilin bakalım ne oldu evet tam tahmin ettğiniz gibi aynı şekilde tamir etmeden üstüne birde yeni arızalar ekleyerek üzerinede tekrar arızası yoktur kargo ücreti alıcı öder yazarak bana geri yolladılar ve dediğim gibi gönderdiğimde olmayana yeni arızalar var artık msn opera bunlara girmiyor girmeye kalktıgımda cihaz kendini kapatıyor

kaptannova

Üye
t1000 alacağına trident w-t3 al javaya oyun uygulama yüklenebiliniyor... önceden kullanırdım... güzeldi... iphone 3g ile birebir...

karacd

Üye
arkadaşlar ben t1000 kullanıcısıyım gayet güzel ve kullanışı tavsiye ederim

eiup

eiup

Üye
yaw heryerde yorum yazmışsın sen tridente mi calisiyorsun arkadaş. profilinde kullandıgın tel farklı

:)))))) :d::d::d: alemsiniz ya burası forum sitesi değilmi yorum damı yapamicaz size bilgi veriyoz işte iyilik yaramaz size ya ne ortağı iki telefonum var okadar almayın desem almayacakmısınız :))))))))))))))):d::d::d: eksiklerinide yazıyoruz ama bu telefonun tek eksiği işletim sistemi ve tv si başkada yok bence :d:

ksaltik

Üye
T1000 Almaya değmez. Emin olabilrsin. Dokunmatik eski modellere göre daha iyi. İşine yarayacak bişey yok o telefonda. Klavye berbat. Harf rakam diğer sembolleri yazmak için kalvye kursu alman lazım ki kullanım kılavuzlarında bişey bulamazsın. Eski modellerin kullanım kılavuzlarıdır. Kutusunda Made in Turkey yazar içine aç bak made in PRC. Yani kandırılıyorsun. Wi-Fi lerinde sorun var. Ayrıca Java belleği düşük olduğu için başka bir yazılım yükleme şansın ve çalıştırabilme şansın çok düşük. Ekran kalitesi düşük. Tamamen ışığı yansıtıyor. Işıkta ekranı göremezsin. Ciddi bir alışveriş sitesine girin ve ürün karşılaştırma özelliğinde bu telefonu başka telefonlarla karşılaştrın anlıcaksınız bu paraya değmediğini. Çinde parekende fiyatı 50$ civarında bu telefonların.
burdan bakın görün. T1000'nde televizyon yok. Çift SIM var tek işlemcili tabi. En iyisi kampnayalı başka marka alın bence.

--------------- Ekleme ---------------

Trident almayı düşünen arkadaşlar Banka hesap numarası vereyim bana göndersinler parayı...ikisi bir nasılsa :)
Alın ciddi tavsiye ederim Iphone 4G ile birebir muhteşem. İşlemcisi Apple 4 işlemci Iphone uygulamaları yükleyebiliyorsun. Apple marketten uygulama yükleyebiliyorsun. Allah aşkına çakma telefon telefon kendi kendini zor çalıştırıyor birde uygulama yükleniyor mu diye soruyolar. :) Nasıl bu kadar emin konuştuğuma gelince mesaj atın söylim.....Almayın bence.....

--------------- Ekleme ---------------

Trident almayı düşünen arkadaşlar Banka hesap numarası vereyim bana göndersinler parayı...ikisi bir nasılsa :)
Alın ciddi tavsiye ederim Iphone 4G ile birebir muhteşem. İşlemcisi Apple 4 işlemci Iphone uygulamaları yükleyebiliyorsun. Apple marketten uygulama yükleyebiliyorsun. Allah aşkına çakma telefon telefon kendi kendini zor çalıştırıyor birde uygulama yükleniyor mu diye soruyolar. :) Nasıl bu kadar emin konuştuğuma gelince mesaj atın söylim.....Almayın bence.....

mesyur

Üye
aldım çok pişmanım ne neti nete benziyor ne javası nede başka bir haltı tek kelimeyle kesinlikle almayın çok kötü bir telefon

emirhan283455

Üye
:D trident tabiki gelişmekte olna bir marka arkadaslar . ben bu gune kadar hep nokia kullandım . bir kere ıphone 3g aldım . lanet ettim . tby ki mukkemmel bir telefon ama cok nazik . kabalıgı hiç kaldıramıo . kabalıktan kastım . bnm tlefonum oyun ve wap uzerine kurulmalı . ben gece calısıorum . saat 7 de radyoyu acıorum . sabah 7 de sadece 2 diş sarjım gitmis oluor . ustelik wap a da giriorum ara sıra . cok az sarj yiyor . dokunmatigi sorarsanız . corby ile aynı . hatta daha ii . corby annemde var . bazen birsey yapacak oluorum . kaldırıp atasım gelio . dokunmatigi kotu . eger telefon alıcaksanız . nokia n8 alın o kadar param yok diosanız t1000 idael dir . hem de fazlasıyla . tek sorunum sensor ile oyun bulamadım . ama sensor var . telefon yeni oyunlar cıkacaktır . he bide waptan veri indiremiorum ben bunu cozebilen ark . varsa yardım edebilir ler mi ? birsey daha soyleyeyim trident bu telefonu unlu japon markası fujıtsu nun muhendisleri ile yaptı. bundan suphesi olan arayıp sorsun trdent i . ama turkler varken elin adamına gidip te para vermeyin . trident gercekten ilerde dunya markası olabilir . ve ben bundan sonra sadece trident kullanacagım .

leon82

Üye
arkadaşlar dokunmatiği o kadar hassaski benim 12-14 gün falan sonra bozuldu ve inanırmısınız 15 gündür tamirde! sıfır telefon 10 gün sonra dokunmatiği arıza yapıyor yetkili servise gönderiyorum 15 gündür tamirde.ne darbe ne sıvı hiç bişey yok bir anda dokunmatiği arıza yaptı.tel açılıyor sim şifre giremiyorsun haliyle klavye dokunmatik.ben tavsiye etmiyorum.aldığıma çok pişmanım.çift hat olayım var o sebebden aldım.eski telefonum nokia e63 beş gömlek daha üstündü.çok özlüyorum nokiamı fakat sattım bu telefonu aldım...

turgay27

Üye
bence güzel al fiyatı cok uygun

addmin

addmin

Üye
Arkadaş lar bende bu teli almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz

ksaltik

Üye
"trident t1000 almaya deger mi?" dostum değil T1000 almaya böyle bir konu açmana bile değmez ....Ciddiyim hala anlayamadınız mı çakma bu telefonlar....İşletim sistemi beş para etmez....Bir halt edemezsiniz. İşlemcisi ram'i ancak kendine yeter zaten bir halt edemezsiniz.....

----------Eklendi @ 02:57:59 ---------- Yazıldı @ 02:55:18 ----------

:D trident tabiki gelişmekte olna bir marka arkadaslar . ben bu gune kadar hep nokia kullandım . bir kere ıphone 3g aldım . lanet ettim . tby ki mukkemmel bir telefon ama cok nazik . kabalıgı hiç kaldıramıo . kabalıktan kastım . bnm tlefonum oyun ve wap uzerine kurulmalı . ben gece calısıorum . saat 7 de radyoyu acıorum . sabah 7 de sadece 2 diş sarjım gitmis oluor . ustelik wap a da giriorum ara sıra . cok az sarj yiyor . dokunmatigi sorarsanız . corby ile aynı . hatta daha ii . corby annemde var . bazen birsey yapacak oluorum . kaldırıp atasım gelio . dokunmatigi kotu . eger telefon alıcaksanız . nokia n8 alın o kadar param yok diosanız t1000 idael dir . hem de fazlasıyla . tek sorunum sensor ile oyun bulamadım . ama sensor var . telefon yeni oyunlar cıkacaktır . he bide waptan veri indiremiorum ben bunu cozebilen ark . varsa yardım edebilir ler mi ? birsey daha soyleyeyim trident bu telefonu unlu japon markası fujıtsu nun muhendisleri ile yaptı. bundan suphesi olan arayıp sorsun trdent i . ama turkler varken elin adamına gidip te para vermeyin . trident gercekten ilerde dunya markası olabilir . ve ben bundan sonra sadece trident kullanacagım .

Telefon yeni oyunlar çıakcaktır mı :) Çooook güldüm....Evet trident T1000 için oyun yaacak 10 tane yazılımcı almış oturup oyun yazıyolarmış.....

Takipçi Satın Al

Üst Alt