trident t1000 almaya deger mi?

Sponsorlu Bağlantılar

alpay07_1977

Üye
arkadaşlar bu gün trıdent t1000 aldım çok memnun kaldım ben tavsiye ederim.

Ocean258

Ocean258

Üye
arkadasım kullanıyor benımde.. bı problemı yok cıhazın ama cok ıyı bı cıhazda degıl bıde cın malı olması sıkıntı yaratıo bıraz..

lolaman

lolaman

Üye
Trident digerlerinden iyidir başka çin malı alıcagınıza bunu alın daha iyi güzeldir ztn sen tv için alcam diyon tam snlik telefon

berdes

berdes

Üye
bence çin malı olan hiç bir elektronik ürün almaya değmez. benim görüşüm bu. :oke:

emineu

Üye
mehaba arkadaslar yaklasık bır hafta once evkurdan esım ve ben trıdent a 2000 aldık ıkı adet aslında esım pek yanasmıyodu benım ısrarımla aldırdım ama ınanın bın pişman oldum :ağlarım: ıkısı 1200 tl taksıtlı evkur fıyatıyla neyse ertesı gun telefon kendı kendıne tuslara basmaya basladı esımın telefonunun kamerası bozuldu hıc acılmıyordu ıkıncı gun evkura gıttık tabıkı servıse goturmenız rapor tutturmanız gerekır dedı 3 gun servıse gıttıgımde gerckten şok oldum :vur yaklasık 10 kısı vardı ve herkezın elınde trıdent son modllerı ve herkez 1 hafta once aldım 10 gun once aldım dıyodu hatta bırı 15 gunde 3. defa getırıyomus telefonu neysekı bız sanslı cıktık kendılerı evkurla gorusup bıze yenısını verıceklerını soyledı tabı bı kere soguduk bıdaha elımıze almak ıstemedık trıdentı allahtan dıyorum ya saslıymısız dıye evkurda zorluk cıkarmadan telefonları gerı aldı ve onların yerıne lg optımus black aldık dıyecegım şukı trıdente boş yere para verip çöpe atmayın paranızı rezıllıgıde gercekten cekılmıyo:kotu:

kaanbaba19

kaanbaba19

Üye
Ben Şahsen öneririm Güzel Telefon 2 ay sonra bende alıcam biraz daha fiyatı düşsün ..

parlayuksel

Üye
konuyu biraz takip ettim bende bir şeyler yazayım dedim. bir elektronik mağazada bende t1000 i görünce iphone 4 e ne kadar benzetmişler diye hayret ettim, yeni bir telefon almamış olsaydım hemen alırdım. bazı arkadaşların çin malı ile ilgili ön yargıları olduğunu gördüm, çin üretimi ürünler eğer sertifikalı ise almakta bir sorun yoktur bence. yorumları yapan arkadaşlar, eğer çin kötü yapıyorsa neden samsung, sony, arçelik, nokıa vs. vs. markalar ürünlerini çinde yaptırıyor. samsung, nokıa gibi telefonları alan arkadaşlar hiç merak edip üretim yerine bakmazlar. hadi telefonuna güvenen herkes arka kapağını açsın ve üretildiği yere baksın bütün markalar dahil.

cerkezyenice

cerkezyenice

Üye
Dostum bunlar özellikle bu işi kendilerine iş edinmişler ben ve eşim 8 aydır kullanıyoruz hiç bir sorunla karşılaşmadık niçin böyle bir yola başvuruyorlar anlamakta zorluk çekiyorum kayle bile almamak gerekiyor doğrusu bu

romedon

romedon

Üye
konuyu biraz takip ettim bende bir şeyler yazayım dedim. bir elektronik mağazada bende t1000 i görünce iphone 4 e ne kadar benzetmişler diye hayret ettim, yeni bir telefon almamış olsaydım hemen alırdım. bazı arkadaşların çin malı ile ilgili ön yargıları olduğunu gördüm, çin üretimi ürünler eğer sertifikalı ise almakta bir sorun yoktur bence. yorumları yapan arkadaşlar, eğer çin kötü yapıyorsa neden samsung, sony, arçelik, nokıa vs. vs. markalar ürünlerini çinde yaptırıyor. samsung, nokıa gibi telefonları alan arkadaşlar hiç merak edip üretim yerine bakmazlar. hadi telefonuna güvenen herkes arka kapağını açsın ve üretildiği yere baksın bütün markalar dahil.

arkadaşım nokianın 1 tanemi fabrikası var sanıyosun nokianın heryerde fabrişkası var ve çinde üretiliyo diye çin malı değil ve malları çin malı gibi adi değil sen eline bi çin mali nokia al bide orjinal çin malı telefon bakalım hangini uzun kullanıcaksn

MrExpert

MrExpert

Üye
Sakın alma

ahg_q7

Üye

arkadaşım ben en az 4 farklı nokia kullandım hepsinde de "Made in Hungary" yazıyordu; yani Macaristan.

Arazion

Arazion

Üye
sonunda bu t-1000 denen aletten kurtuldum. hala almayı düşünen varsa kesinlikle bulaşmasın!

karapardus

Üye
trident t1000 ve Trident marka telefon kesinlikle almayın paranızı çöpe atın daha iyi ... 6 ay kullanır ve çöpe atarsın...

askımm

Üye
arkadaslar trdident yetgilileri avrupadan 3tane muhendis getirmis hala trklerin yaptigi yazilimi czememisler xd trdent sevdalilari aldim 1 tane vodofone945 sizin o mesur tridentlere 10 ceker.")

Gggg1994

Üye
tridente bulaşmayın derim yani çin malı sonuçta bütce meselesi olabilir ama samsung nokia lg alın yani trident filan hikaye belki maddi durum diceksiniz ama almışkende iyi bilindik bir markanın telefonunu alabilirsiniz zaten tridente verceğiniz parayı bunlarada verebilirsin aynı paraya daha kalitesi sorunsuz telefon derim

Gggg1994

Üye

dediğiniz konu çok çok farklı trident, general mobileörneğin daha çok çin malı var ama ikisinden başlıyaymı babamda general mobile var teknosadan almıştı alma alma dedim dinlemedi ses yeri bozuldu az geliyor garantiye verdik hiçbişey olmadan geri geldi samsung nokia sony falan filan çin malı da olsa kullanılan malzemeler çok farklı tridentin hangi kamerası samsungun kamerası gibi denklaşör sesinde bile hayır yok bunlardan uzak durun derim onun yerine gidin iphone 3gs alın hem çokta pahalı değil buna verdiğiniz paraya yazık

meme4

meme4

Üye
Trident almayon denedim gördüm paramla rezil oldum karar sizin

Gggg1994

Üye
Trident almayon denedim gördüm paramla rezil oldum karar sizin
sonra nokia 603e geçtin sanırım :D nokiaya geçice bir rahatlama olmuştur eminim bal gibi akıyor telefon :D tridente göre baya baya bayaa iyi :oke:

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
değmez alma boşver arkadasım aldı pısman oldu sanırım bu modeldı

Üst Alt