ıkısı 1200 tl taksıtlı evkur fıyatıyla neyse ertesı gun telefon kendı kendıne tuslara basmaya basladı esımın telefonunun kamerası bozuldu hıc acılmıyordu ıkıncı gun evkura gıttık tabıkı servıse goturmenız rapor tutturmanız gerekır dedı 3 gun servıse gıttıgımde gerckten şok oldum
yaklasık 10 kısı vardı ve herkezın elınde trıdent son modllerı ve herkez 1 hafta once aldım 10 gun once aldım dıyodu hatta bırı 15 gunde 3. defa getırıyomus telefonu neysekı bız sanslı cıktık kendılerı evkurla gorusup bıze yenısını verıceklerını soyledı tabı bı kere soguduk bıdaha elımıze almak ıstemedık trıdentı allahtan dıyorum ya saslıymısız dıye evkurda zorluk cıkarmadan telefonları gerı aldı ve onların yerıne lg optımus black aldık dıyecegım şukı trıdente boş yere para verip çöpe atmayın paranızı rezıllıgıde gercekten cekılmıyokonuyu biraz takip ettim bende bir şeyler yazayım dedim. bir elektronik mağazada bende t1000 i görünce iphone 4 e ne kadar benzetmişler diye hayret ettim, yeni bir telefon almamış olsaydım hemen alırdım. bazı arkadaşların çin malı ile ilgili ön yargıları olduğunu gördüm, çin üretimi ürünler eğer sertifikalı ise almakta bir sorun yoktur bence. yorumları yapan arkadaşlar, eğer çin kötü yapıyorsa neden samsung, sony, arçelik, nokıa vs. vs. markalar ürünlerini çinde yaptırıyor. samsung, nokıa gibi telefonları alan arkadaşlar hiç merak edip üretim yerine bakmazlar. hadi telefonuna güvenen herkes arka kapağını açsın ve üretildiği yere baksın bütün markalar dahil.
konuyu biraz takip ettim bende bir şeyler yazayım dedim. bir elektronik mağazada bende t1000 i görünce iphone 4 e ne kadar benzetmişler diye hayret ettim, yeni bir telefon almamış olsaydım hemen alırdım. bazı arkadaşların çin malı ile ilgili ön yargıları olduğunu gördüm, çin üretimi ürünler eğer sertifikalı ise almakta bir sorun yoktur bence. yorumları yapan arkadaşlar, eğer çin kötü yapıyorsa neden samsung, sony, arçelik, nokıa vs. vs. markalar ürünlerini çinde yaptırıyor. samsung, nokıa gibi telefonları alan arkadaşlar hiç merak edip üretim yerine bakmazlar. hadi telefonuna güvenen herkes arka kapağını açsın ve üretildiği yere baksın bütün markalar dahil.
konuyu biraz takip ettim bende bir şeyler yazayım dedim. bir elektronik mağazada bende t1000 i görünce iphone 4 e ne kadar benzetmişler diye hayret ettim, yeni bir telefon almamış olsaydım hemen alırdım. bazı arkadaşların çin malı ile ilgili ön yargıları olduğunu gördüm, çin üretimi ürünler eğer sertifikalı ise almakta bir sorun yoktur bence. yorumları yapan arkadaşlar, eğer çin kötü yapıyorsa neden samsung, sony, arçelik, nokıa vs. vs. markalar ürünlerini çinde yaptırıyor. samsung, nokıa gibi telefonları alan arkadaşlar hiç merak edip üretim yerine bakmazlar. hadi telefonuna güvenen herkes arka kapağını açsın ve üretildiği yere baksın bütün markalar dahil.
sonra nokia 603e geçtin sanırımTrident almayon denedim gördüm paramla rezil oldum karar sizin
nokiaya geçice bir rahatlama olmuştur eminim bal gibi akıyor telefon
tridente göre baya baya bayaa iyi